#Ömür gedik gece hayvanı teaser müzik dinle

İşte Demirören Medya Center'ın 'Can Dostları' 02:17

İşte Demirören Medya Center'ın 'Can Dostları'

Demirören Medya Center'da tüm çalışanlar kedi, köpek, kaplumbağa, kirpi gibi birçok hayvanı sahipleniyor. Peki burada nasıl zaman geçiriyorlar? Çalışanlar onlarla nasıl ilgileniyor? Zeynep Timurlenk ve kameraman Halil Ka..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arap'la Arap Olan Ayı 00:52

Arap'la Arap Olan Ayı

Bu Araplar da her hayvanı besliyor ha. Yalnız iyi korkmuyor gerçekten. Bunun bir de ayıyla ayı olan adam içeriği vardı ama o galiba Abd'liydi...

  • JET TV tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 4. Bölüm  - Love & Pet 23:14

Winx Club - 4. Sezon 4. Bölüm - Love & Pet

Winx perileri en sonunda Gardenia’ya yerleşirler…hem de yeni peri hayvanı dükkanının hemen üstünde bir daire bulurlar. Her şey yolundadır…fakat hiç kimse kanatlı Winx hayvanlarını almak istemez. Aslında hayvanların tek i..

  • ÇocukTV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir garip kedi kurtarma operasyonu! 01:09

Bir garip kedi kurtarma operasyonu!

ANTALYA'DA SIRADIŞI BİR KEDİ KURTARMA OPERASYONU VARDI. EKİPLER ÇUKURA DÜŞEN HAYVANI KURTARMAK İÇİN BAŞKA BİR KEDİNİN SESİNDEN FAYDALANDI.....

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu 02:40

220 Koyunu Telef Oldu Yem Firması Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Çankırı'nın Orta ilçesinde bir vatandaşın 2 ay içerisinde 220 küçükbaş hayvanı telef oldu. Yaşanan ölümlerin ardından yapılan analizlerde hayvanlara yedirdiği yemde ağır metal oranları çıktığını söyleyen vatandaş, yem fi..

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor 02:33

Kurban Bayramı Öncesi Bıçakçılarda Hareketlilik Yaşanıyor

Samsun’da, Kurban Bayramı öncesi bıçakçılarda hareketlilik yaşanıyor. Bazı zamanlar günde 300 bıçak bilediklerini söyleyen ustalar yoğun mesai harcıyor. Kurban Bayramı’na 2 haftadan kısa süre kala Samsun’da bıçak bileyic..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi 03:55

Türkiye’nin Tek Ayı Barınağına 5 Yeni Yavru Getirildi

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden 5 yavru ayı Karacabey Ovakorusu Ayı Barınağına getirildi. Yavru ayılar, taptaze meyve ve sebzeleri her gün bakıcılarının elinden yiyor. Türkiye’nin tek ayı barınağı olan Bursa Karacabey Ov..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

Bülent - Can Damarımsın 04:43

Bülent - Can Damarımsın

ŞARKI SÖZÜ Yazdır Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk diye ağlıyo..

  • Candy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur 04:06

Zeynep Özyılmazel - Zaman Olur

Dursa, nefes kadar derin bir boşluk bulsa Akıp giden zaman her şeye rağmen Sonra koşsa, kalbim bir telaşın peşinde koşsa Gerçek nedir, gerçek bile unutsa Yola çıksam ardıma bakmadan Oysa gözler, içi gülsün diye bir ömür..

  • Ömer tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

vj Bulent - Can Damarımsın 04:23

vj Bulent - Can Damarımsın

Can Damarımsın Şarkı Sözleri: Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk..

  • Candy tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.510 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Haluk BB - Sende Yoksa 03:11

Haluk BB - Sende Yoksa

Haluk BB - Sende Yoksa Dinle Söz & Müzik: Haluk BB Düzenleme: Haluk BB, Alper Anık Yönetmen: Ozan Altun Sende Yoksa şarkı sözleri ile Sende yoksa kimsede yok Maalesef bu böyle hiç değişmiyor Sorsan hepsi orda ama ul..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Hızlı ve Öfkeli 8'den Fragman Yayınlandı 01:17

Hızlı ve Öfkeli 8'den Fragman Yayınlandı

Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan Super Bowl'un beraberinde getirdiği şeylerden birisi de sinema şöleni olması. Dün gece oynanan Super Bowl sırasında Fast and Furious 8 için de bir fragman yayınlandı. Film 14 Nis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur 03:58

Sinan Özen- Aşk Diye Okunur

Kaybetmeden anla kıymetimi Tanımak istemezsin hasretimi Hele bide gün bitip de gece çökünce Mumla ararsın güzel sohbetimi Aklın yolu bir umurumda değil Gururum aşkımdan önce gelir Ben diye yazılır aşk diye okunur İki..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce