#Ömür gedik gece hayvanı teaser müzik dinle

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

Mehmetciğin Operasyon Esnasında Türküyü Söylemesi 00:27

Mehmetciğin Operasyon Esnasında Türküyü Söylemesi

Dün gece saatlerinde operasyon esnasında Mehmetçik 'Kevengin Yollarında' isimli türküyü söyledi. O anları cep telefonuna kaydeden bir asker görüntüleri sosyal medyadan paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niloya Kayıp Hd İzle 05:47

Niloya Kayıp Hd İzle

Niloya tüm gece abisinin proje ödevine yardımcı olmak için uyumamıştır. Bu yüzden çok uykusu vardır. Gün boyunca keçi, Tospik ve arkadaşları yüzünden uyuyamaz. Sonunda saklambaç oynarken uyuduğu yerde kalır. Ailesi ve ..

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi 02:04

Karargah'ta 15 Temmuz Gecesi

Darbe girişimine ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırlardığı çatı iddianamede, o gece yaşananlara ilişkin çarpıcı ayrıntılar yer alıyor. İddianameye giren görüntülerde, eski tümgeneral Mehmet Dişli'nin elinde..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Bergüzar Korel Ve Halit Ergenc'in Sahne Şovu 02:48

Bergüzar Korel Ve Halit Ergenc'in Sahne Şovu

Ünlü çift Halit Ergenç ve Bergüzar Korel önceki gece Suzan Kardeş'i dinlemeye gitti. Bir ara sahneye çıkan ünlü ikili dans edip şarkı söyledi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dedeye Sahip Çıkalım 01:23

Dedeye Sahip Çıkalım

Gece kulübünde içkinin etkisiyle güzel hatunu görünce kendinden geçen dedenin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 24. Bölüm İzle 09:45

Biz İkimiz 24. Bölüm İzle

Arda gece uyanır ve pencereden dışarı baktığında, sokaktaki köpeğin gölgesini dinazora benzetir. Sabah Ceren'le birlikte tekrar dinazoru görmek için heyecanla beklerler. Fakat onun bir dinazor değil de köpeğin gölgesi ol..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu? 03:00

İşte Benim Stilimde Yine Kriz!Nur Yerlitaş Ayrılıyor Mu?

Modacı Nur Yerlitaş, dün gece yapılan program çekimleri sonrası rahatsızlığını ileri sürerek, çekim yerinden ayrıldı ve doğruca hastaneye gitti. Yerlitaş, geçtiğimiz hafta da diğer jüri üyesi Ivana Sert'le tartışmış anca..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tayfun Talipoğlu Kimdir? 03:47

Tayfun Talipoğlu Kimdir?

Dün gece hayatını kaybeden usta gazeteciyle ilgili bilinmeyenler.Kanalımıza abone olmayı unutmayın:))..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Robin Lopez Ve Serge Ibaka: Yumrukların Konuştuğu Kavga! 01:00

Robin Lopez Ve Serge Ibaka: Yumrukların Konuştuğu Kavga!

Dün Gece Oynanan Raptors - Bulls Karşılaşmasının 3. Çeyreğinde, Chicago pivotu Lopez ve Raptors Uzunu Ibaka Arasında Tansiyon Böyle Yükseldi!..

87 Yıllık Binada  Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay 44:55

87 Yıllık Binada Cin İskeleti Gördük +18 Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar bu videomuzda 87 yıllık bir binada 1 gece geçirdik başımız gelen olaylar ve yaşadığımız gerginlikler bize gerçekten çok büyük bir tecrübe oldu video'muz biraz uzun oldu ama bence güzel oldu içe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa'da Türk Basınına Yasak 02:15

Avrupa'da Türk Basınına Yasak

Daily Sabah gazetesinin Avrupa Parlamentosu'nda dağıtımı gece alınan karar üzerine yasaklandı. A Haber muhabiri Mehmet Solmaz detayları Brüksel'den aktardı...

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Kukuli  Akşam Yatmaz Sabah Kalkmaz 05:56

Kukuli Akşam Yatmaz Sabah Kalkmaz

Bu bölümde Minky; gece geç saatlere kadar uyumamanın sonuçlarını öğreniyor. Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Işıklarını Londra İçin Söndürdü 00:38

Işıklarını Londra İçin Söndürdü

Londra’daki saldırı sonrası dünyadan dayanışma mesajları geldi. Paris'teki Eyfel Kulesi'nin ışıkları, yerel saatle gece yarısı kurbanlar anısına karartıldı...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir? 02:19

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir?

Seyithan Özdemir Boy: 2,05 Seyithan Özdemir Doğum: 1978 Seyithan Özdemir Eğitim: ilkokul Seyithan Özdemir Kimdir : Muş doğumlu. Kürt kökenli çiftçi bir anne ve babanın çocuğu. Boyu: 2,05 m. 8 kardeşin küçüklerinden. ..

Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Bir Hülya Avşar Sohbeti 6.Bölüm Tanıtım - Kerimcan Durmaz 00:51

Bir Hülya Avşar Sohbeti 6.Bölüm Tanıtım - Kerimcan Durmaz

Hülya Avşar'ın bu haftaki programının tanıtımı sizlerle.Konuğu ise ünlü DJ Kerimcan Durmaz...

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Regaip Gecesi Yapılacak İbadetler ve Dualar 09:50

Regaip Gecesi Yapılacak İbadetler ve Dualar

Bu gece mutlaka bunları yapın.Hayırlı kandiller...

Nihat Hatipoğlu  Regaip Kandili Duası 05:15

Nihat Hatipoğlu Regaip Kandili Duası

Bu gece bu duayı okumadan uyumayın.Hayırlı kandiller...

Medyum Alex Soru Cevap 38:32

Medyum Alex Soru Cevap

Şirince köyüne alexle konuşmaya gittik aklımıza takılan sorular vardı o anda video çekmek geldi aklımıza telefonla çektiğimiz için kalite kötü gece çekim yapmak için daha donanımlı gidebiliriz eğerki ilgi çok olursa iyi ..

  • ZULMA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede 01:36

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede

Bitirim Sosyetede, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı 1973 yapımı macera ve komedi sinema filmi. Veli (Kartal Tibet) ile Ali (Kadir İnanır) birbirlerinden tümüyle farklı karakterlere sahip iki kardeştir. Fırıldak Ali ç..

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu 01:24

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..