#Önceki araca kaza yaptırma

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Otomobilin Çarptığı Kadın Metrelerce Havaya Uçtu 00:33

Otomobilin Çarptığı Kadın Metrelerce Havaya Uçtu

Otomobilin çarptığı yaya havaya uçtu. Can alan kaza kameraya böyle yansıdı. Korkunç kaza Rusya'da gerçekleşti. Gaz pedalına basan sürücü, yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle talihsiz kadın ..

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Dümdüzz Adam Fragman 03:22

Dümdüzz Adam Fragman

Saf ve kendi halinde bir taksi şoförü olan Ferdi dedesi Cemşit ile birlikte yaşar. Cemşit, sadece telefonda mesajlaştığı Tatyana’ya aşık olmuştur. Tatyana Bulgaristan’dan Türkiye’ye gelmek için 10 bin Euro isteyince, Cem..

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi 00:51

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi

Trabzon'da yolcu minibüsünün yol kenarındaki kamyona arkadan çarptığı, 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı kaza anı, bu sırada canlı yayın yapan minibüsteki yolcunun cep telefonuna yansıdı. Kaza 23 Haziran'da Arsi..

Tanya German Do the Shiggy Dans Akımını Kurbanı Oldu 00:27

Tanya German Do the Shiggy Dans Akımını Kurbanı Oldu

Sosyal medyada ‘Do the Shiggy' olarak bilinen dans akımına, ayak uydurmak isteyen Rus şarkıcı Tanya German, ufka bir kaza kaza geçirdi...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü 00:41

Kazaya Yakıt Tankeri Ve Kamyon Karıştı - 11 Kişi Öldü

Nijerya'nın Gombe-Yola kara yolunda meydana gelen kazada kamyon ile çarpışan yakıt tankerinde patlama meydana geldi, ardından tankerin ve yakıtın dağıldığı kaza alanı alevlere teslim oldu...

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaralı 00:59

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaral

Esenyurt'ta bir araçla kafa kafaya çarpışarak kaza yapan motosiklet sürücüsü, motosikletinin derdine düştü. Kaza yaptığı diğer aracın sürücüsünün, 'senin canın daha değerli' demesine yaralı genç, 'başlarım canıma ağabey,..

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Cem Adrian Hayranlarına Sağlık Durumunu Açıkladı 01:10

Cem Adrian Hayranlarına Sağlık Durumunu Açıkladı

Cem Adrian sosyal medya hesabından kaza yaptığını duyurdu tüm herkes şok oldu kaldı. Cem Adrian Kuş Adası Gençlik Festivalinde talihsiz bir kaza geçirmiş ve ayağı kırılmış. Kendisinin sağlını merak eden sevenlerine de s..

  • BETA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı 03:16

Kerem Bürsin Omuriliğini Zedelendiğini Açıkladı

Bodrum tatilinde facianın eşiğinden dönen ve tekneden düşerek omuriliğini zedeleyen Kerem Bürsin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hakkında yapılan kaza haberleri sonrasında sessizliğini bozan ve instagram hesa..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı 04:45

Bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı

Konteyner gemisi liman vincini indiriyor 6 Nisan'da Busan Yeni Limanı'nda Port 2'ye giren 150.000 tonluk bir konteyner gemisi büyük bir vinçle çarpıştı. Kaza vincin iskelede çökmesine ve yakındaki liman yetkilisinin Yar..

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti 03:36

Kalecik’te Yük Trenleri Çarpıştı- 2 Makinist Hayatını Kaybetti

Ankara Kalecik İstasyonu’nda iki yük treninin çarpışması sonucu 2 makinist hayatını kaybederken, 2 makinistte hafif yaralandı. Olay, Ankara’nın Kalecik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde An..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Polisten kaçtılar cipe çarptılar 02:44

Polisten kaçtılar cipe çarptılar

İSTANBUL ESENYURT'TA EKİPLERDEN KAÇAN SUÇ ÇETESİ POLİS ARACINA KAZA YAPTIRDI. KOVALAMACA DEVAM EDERKEN 4 ŞÜPHELİNİN KARŞISINA OLAN BİTENDEN HABERİ OLMAYAN BİR SÜRÜCÜ ÇIKTI. SANİYELER SONRASINDA BAŞINA GELEN KAZA İNANILMA..

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kazada 2 kişi yaralandı 01:11

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kaz

Üsküdar’da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sürücüsü, araçlarının başında durduğu esnada arkadan gelen cipin araçlarına çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza da 2 kişi yaralanırken, cip sürücüsü ise hızla olay ye..

Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

Tostçu Mahmut Kazada Öldü- 200 KM Hız Paylaşımı Her Şeyi Anlattı 02:13

Tostçu Mahmut Kazada Öldü- 200 KM Hız Paylaşımı Her Şeyi Anlattı

Sosyal medyada fenomen tostçu Mahmut Anıl Kurt, Niğde’de geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut'un kaza öncesinde hız denemesi yaparken çektiği son Instagram paylaşımları ortaya çıktı. İşte To..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü 02:50

Seyir halindeki 2 TIR’ın karıştığı kazada faciadan dönüldü

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki 2 TIR kaza yaptı. TIR'ların kullanılmaz hale geldiği kazada sürücüler yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapatılırken, yere saçılan maddeler yol ..

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı 04:30

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı

Arabanın Önü 1996, Arkası 2000 Model Çıktı Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan Hasan Bolat, kaportacıya götürdüğü aracı için 'Aracınız 2+1' sözünü duyunca hayatının şokunu yaşadı. Aracın ön kısmının 1996 model, arka b..

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro 02:07

Irak'ta Oynanan Büyük Tiyatro

Irak'ta Büyük Tiyatro Irak'ın başkenti Bağdat'ta kameralara yansıyan bir görüntü oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu kanıtlar cinsten. A Haber ekranlarında 'Sabah Ajansı' programında yayınlanan görüntülerin iç yüzünü..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı 00:32

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı

İspanya'da Öfkeli Boğa Sokağı Birbirine Kattı İspanya'da devam eden festival sırasında öfkeli bir boğa içinde aile olan bir otomobile saldırdı. Guadalajara eyaletinde yaşanan olayda kızgın boğa araca boynuz darbeleriyle..

İnek strike ( İnek Arabadan üstünden Uçtu) 00:17

İnek strike ( İnek Arabadan üstünden Uçtu)

Yola Aniden Çıkan İnek, Aracın Ön Camına Çarpıp Sonra ... Haydi Seyredelim :-D Uçan Semante (inek) sizlerle......

  • Cowboy tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..