#Örnek davranış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman 00:42

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman

Oyuncu Kadrosu: Cesur Alemdaroğlu: Kıvanç Tatlıtuğ Sühan Korludağ: Tuba Büyüküstün Tahsin Korludağ: Tamer Levent Fügen Alemdaroğlu: Tilbe Saran Mihriban Aydınbaş: Devrim Yakut Korhan Korludağ: Erkan Avcı Bülent Aydınbaş:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine 06:18

Semt Pazarlarında Tezgahtarlıktan Dünya İkinciliğine

Gündüzleri evine ekmek götürebilmek için pazarlarda çalışan 21 yaşındaki Zubeyr Barın, akşam spor salonunda dünya şampiyonu olmak için ter atıyor. Askere gittikten 6 ay sonra verilen iş göremez raporuyla umutları yıkılan..

Konuşmadan Anlaşabilen Kankalar 00:57

Konuşmadan Anlaşabilen Kankalar

Kanka dediğin konuşmadanda gıybet yapabilmeli. İşte örnek...

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Masum Köpeğin Ve Çocuğun Beraber Uyuması 00:07

Masum Köpeğin Ve Çocuğun Beraber Uyuması

Hiç birşeyden habersiz içlerinde kötülük olmayan iki tür canlı. Biri çocuklar diğeri hayvanlar. Güzel örnek...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Çocukların Yurt Dışındaki Ünlüleri Taklit Etmeleri 01:18

Çocukların Yurt Dışındaki Ünlüleri Taklit Etmeleri

Çocuk dediğiniz budur, ya kırıcak , ya kırılacaklar. Büyükleri örnek aldıkları nasılda belli. ama birazcık canlarımı acı ne!..

  • Cowboy tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Nedir 01:42

Fenomen Nedir

Hayranlık uyandıracak kadar dikkat çekici olan şey veya kişi. Son zamanlarda halk arasında kullanımı oldukça yaygınlaşan bu ifadenin kullanımına örnek olarak İnternet fenomeni ' ni verebiliriz. Bu ifade bahsedilen olgu..

Hipster Nedir 01:10

Hipster Nedir

Bu eskiye dönüş ve eski sevicilik, bit pazarı aşkı olarak tanımlanacak akımın tarihi 40’lı yıllara kadar gider. O zamanlar modern jazz dinleyenlerin oluşturduğu ve hippi akımına da örnek olmuştur. Temelde bir akım diyebi..

Sperm Analizi Nasıl Yapılır 01:19

Sperm Analizi Nasıl Yapılır

Sperm analizi için örnek hastaların üç gün ilişkiye girmemiş ve boşalmamış olması gerekiyor. Hastadan alınan sperm örneği 20 dakika-yarım saat içinde analiz edilmeli..

  • NABIZ tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metafor Nedir 03:31

Metafor Nedir

Türk Dil Kurumu metafor kelimesini mecaz olarak tanımlamış. Metafora örnek olarak, Cem Karaca'nın şarkısı Ben bir ceviz ağacıyım, Gülhane Parkı'nda yı verebiliriz. Ama Kenan Doğulu'nun Festival gibisin, katılmak istiy..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Seren Serengil Ve Nihal Candan Sosyal Medyada Atıştı!! 01:08

Seren Serengil Ve Nihal Candan Sosyal Medyada Atıştı!!

Nihal Candan, Instagram'dan Seren Serengil'in klibindeki ateşli pozlarını paylaşıp altına Bana kötü örnek oldunuz dedi. Seren Serengil'den cevap gecikmedi... Nihal Candan'ın bu hamlesinden sonra Seren Serengil'den yan..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezar Şifresi 02:56

Sezar Şifresi

Brit ilk popüler yerine koyma şifresi olan Sezar şifrelemesini açıklar, ve frekans analizi ile nasıl kırıldığını gösterir . Hazırlayan: Brit Cruise. kriptografide kirilmasi kolay sifrelerden biri. adindan da anlasilac..

iPhone 6s Anakart Tamiri Entegre Değişimi 14:31

iPhone 6s Anakart Tamiri Entegre Değişimi

iPhone 6s cihazlarda görüntünün kısık gelmesi, hiç görüntü olmaması sorununun çözümü genellikle no backlight sorunu olarak da bilinir. Anakart üzerinde yapılan örnek çalışmayı videomuzdan izleyebilirsiniz...

  • BETA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Korktuğumuz Başımıza Gelir 03:50

Neden Korktuğumuz Başımıza Gelir

Okulda bir kez yapmamış oluruz, hoca ödevleri kontrol etmesin diye içimizden dua ederken çat, hoca ödevleri kontrol ediverir. Tam sevgilimize alışırız da aman bu aldatmasın bari deriz, hop bi bakarız o da aldatmış, aşkım..

Glüten İçermeyen Gıdalar Nelerdir 00:42

Glüten İçermeyen Gıdalar Nelerdir

Süt, yoğurt, ayran, kefir ve peynir gibi süt ürünleri glüten içermez. Glüten içermeyen diğer besinlere et, tavuk, hindi, balık, yumurta, kuru baklagiller, sebzeler, meyveler, yağlar, yağlı tohumlar, pirinç, mısır gibi be..

  • NABIZ tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlber Ortaylı Başka İş Yapsın 00:53

İlber Ortaylı Başka İş Yapsın

İlber Ortaylı Nuh tufanına ilişkin Hz. Nuh'un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu iddia eden İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek'e yanıt verdi. İlber Hoca Bilim adamının her şeyd..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması 01:30

Alparslan Türkeş Ve Bahçeli'nin 27 Yıl Arayla Aynı Konuşması

Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıklaması yıllar önce Alparslan Türkeş'in yaptığı bir konuşmayı akıllara getirdi. MÇP ve Refah Partisi 1991 seçimlerine ittifak yapar..

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman 03:19

Boyları Küçük Ama Kalpleri Kocaman

Ordu’da kısa boylarına rağmen çobanlık yaparak 3 çocuk büyüten Asım ve Gülçin Uzunçakmak çifti, bütün zorluklara rağmen çocuklarını üniversitede okutarak herkese örnek oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yaşayan 53 yaşında ..

Öğrenciler, 85 kilometre hıza ulaşan hız dronu yaptı 05:06

Öğrenciler, 85 kilometre hıza ulaşan hız dronu yaptı

Elazığ’da savunma sanayisine katkı sunmak için çalışma yapan 3 lise öğrencisi, 85 kilometre hıza ulaşan hız dronunu yaparak örnek bir çalışma sergiledi...

Hangi Faktörler KOAH'a Sebep Olur 00:51

Hangi Faktörler KOAH'a Sebep Olur

KOAH'a sebep olan dış faktörlere özellikle sigara kullanımı ve kirli havaya maruz kalmak örnek verilebilir. Bu hastalığın görülmesinde genetik faktörler de büyük rol oynar...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tansiyonu Etkileyen Besinler Nelerdir 01:47

Tansiyonu Etkileyen Besinler Nelerdir

Yüksek sodyum içeriği olan besinler, tansiyonun yükselmesine yol açar. Hazır çorbalar, kurutulmuş tarhana, sosis, et suyu tabletleri, turşu, ketçap, kraker, konserve ton balığı gibi besinler sodyum içerir. Hipertansiyon ..

  • NABIZ tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce