#Öso komutanı

Fırat Kalkanı Harekatı 02:12

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Halep'in kuzeydoğusunda terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Bab'ın ilçe merkezine doğru ilerliyor...

  • Haberler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri! 01:55

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri!

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 185'inci gününde El Bab bölgesinde kontrol tamamen Özgür Suriye Ordusu güçlerinin eline geçti. ,Dün itibariyle El Bab'ın tüm mahallelerinde kontrol sağlanırken kontrol altına alınan bölgelerde ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu  Ypg Münbiç'ten Çekilmezse Vuracağımızı Söyledik 01:09

Çavuşoğlu Ypg Münbiç'ten Çekilmezse Vuracağımızı Söyledik

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Münbiç hakkında, YPG buradan çekilmezse biz vuracağımızı söyledik. dedi...

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu 00:46

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu

Suriye'de operasyon başlamasından endişe eden terör örgütü YPG'liler yaşadıkları panikle kendi mevzilerini korumak için hendek kazmaya başladı. Suriye'nin Azez yakınlarında teröristlere ait kepçeler bölgede çatışan tugay..

Cerablusta Petrol Bulundu Sıra El Babda 01:00

Cerablusta Petrol Bulundu Sıra El Babda

Türkiye destekli ÖSO birlikleri, Cerablus'un güneyinde petrol rafinerisi açtı. 3 noktadan TSK zırhlılarına yakıt sağlanıyor...

  • ANKA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları 11:45

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları

ÖSO güçlerinin dün akşam başlattığı İdlib operasyonu sonrası bölgede hareketlilik arttı. TVNET canlı yayınına katılan gazeteci Güngör Yavuzaslan İdlib'teki operasyonun detaylarını anlattı...

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı 01:29

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Zeytin Dalı Harekatında terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin'e doğusundaki Azez'den operasyon başlattı...

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:16

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Ankara'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar, TSK ve ÖSO'nun, Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgenin terör örgütlerinden arındırılmasını amaçladığını belirterek, harekatın bölgeye barış ve huzur getirm..

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada 02:37

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü terör unsurlarından temizledi. Operasyonda 10'dan fazla terörist etkisiz hale getirildi. Çatışma anları saniye saniye kameralara böyl..

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi 03:22

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı, PYD/PKK'dan ele geçirildi. Burseya Dağı'nı terörden temizleyen TSK ve ÖSO birlikleri, Afrin'i işgal eden terör örgütünün ABD'nin desteği ile inşa..

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi 00:17

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekâtı'nın 12. gününde TSK-ÖSO ittifakı, Cindeyres bölgesinde ABD'nin PKK/PYD'ye verdiği uçaksavar ele geçirdi. DEAŞ bahanesi PKK'ya verilen silahlar arasında en dikkat silahlar arasında tanksavar ve uçaksa..

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı 00:35

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PYD/PKK'dan temizlediği, Afrin'in kuzeydoğusunda bulunan Dikmetaş Köyü'nde teröristlerin hendek çalışması yaptığı orta..

Özgür Suriye Ordusu'na Terörist Diyenler İzlesin 00:52

Özgür Suriye Ordusu'na Terörist Diyenler İzlesin

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de TSK ile birlikte PKK/PYD terör örgütlerine karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu adeta teröristlere ders verdi. ÖSO savaşçıları örgüt sembolleri olan paçavraları indirip yerine Türk b..

Afrin'de Teröristlerin Gizlendiği Labirent Tüneller Bulundu 02:07

Afrin'de Teröristlerin Gizlendiği Labirent Tüneller Bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurlarının Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'dan temizlediği Sirgaya Tepesi'nin birbirleriyle bağlantılı beton tünellerle çevrili olduğu görüldü...

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama 00:37

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama

PKK/PYD terör örgütünün işgalinden kurtarılan Cinderes ilçesinin güneyindeki Mahmudiye köylüleri ÖSO birliklerini sevinçle karşılıyorlar. Görüntüler bölgedeki teröristlerin işgalci olduklarını çok net bir şekilde gösteri..

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor 01:54

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken sınır birliklerine tank sevkiyatı sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sı..

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..

Bafliun Dağı Teröristlerden Temizlendi 00:44

Bafliun Dağı Teröristlerden Temizlendi

TSK ve ÖSO, Afrin'in Bafliun köyü ve dağı ile Halilo, Soğulcak ve Aranda köylerini teröristlerden temizledi. Afrin'in Bafliun köyündeki Bafliun dağında teröristlerin kullandığı mağara görüntülendi...

Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. 02:06

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Aske

Daeş Militanlarının Türk Askerine Yönelik Düzenlediği Saldırıda 2 Asker Yaralandı. Fırat Kalkanı Harekatı'nın 89'uncu gününde Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) El Bab bölgesindeki ilerleyişi sırasında DAEŞ militanları taraf..

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu 06:16

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürü

Binali Yıldırım: AP Kararının Hiçbir Önemi Yok, İlişkileri Kerhen Yürüyordu Binali Yıldırım, Suriye'de Türk askerine yönelik saldırının Suriye rejimi tarafından gerçekleştirildiği mesajını verdi Başbakan Binali Yıldırı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Sıcak Çatışma Anları: Şeyh Hadid Böyle Ele Geçirildi 02:34

Sıcak Çatışma Anları: Şeyh Hadid Böyle Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahları Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'in batısındaki Şeyh Hadid beldesini ele geçirildiği operasyonun sıcak anları kameralara yansıdı...

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Pkk'nın Karaborsa Şeker Deposu Ele Geçirildi 01:46

Pkk'nın Karaborsa Şeker Deposu Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) desteğiyle yürütüle Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Dunbanlı köyünde arama yapan Türkmen Muntasır Billah Tümeni, PKK'nın karaborsa şeker deposunu bul..