#Öso komutanı fehim İsa mayını elleriyle Çıkarttı

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları 11:45

İşte İdlib Harekatı'nın Tüm Detayları

ÖSO güçlerinin dün akşam başlattığı İdlib operasyonu sonrası bölgede hareketlilik arttı. TVNET canlı yayınına katılan gazeteci Güngör Yavuzaslan İdlib'teki operasyonun detaylarını anlattı...

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı 01:29

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Zeytin Dalı Harekatında terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin'e doğusundaki Azez'den operasyon başlattı...

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek 01:16

Suriyeli Sığınmacılardan Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Ankara'da yaşayan Suriyeli sığınmacılar, TSK ve ÖSO'nun, Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nın bölgenin terör örgütlerinden arındırılmasını amaçladığını belirterek, harekatın bölgeye barış ve huzur getirm..

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada 02:37

Mevzide Saniye Saniye Çatışma Anları Kamerada

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in kuzeybatısındaki Ali Bekki köyünü terör unsurlarından temizledi. Operasyonda 10'dan fazla terörist etkisiz hale getirildi. Çatışma anları saniye saniye kameralara böyl..

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi 03:22

Mehmetçikler ABD'nin İnşaa Ettiği Beton Mevzileri Böyle Ele Geçirdi

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeydoğusundaki stratejik Burseya Dağı, PYD/PKK'dan ele geçirildi. Burseya Dağı'nı terörden temizleyen TSK ve ÖSO birlikleri, Afrin'i işgal eden terör örgütünün ABD'nin desteği ile inşa..

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi 00:17

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekâtı'nın 12. gününde TSK-ÖSO ittifakı, Cindeyres bölgesinde ABD'nin PKK/PYD'ye verdiği uçaksavar ele geçirdi. DEAŞ bahanesi PKK'ya verilen silahlar arasında en dikkat silahlar arasında tanksavar ve uçaksa..

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı 03:18

Türkiye’nin Bu İşte Ne Kadar Kararlı Olduğu Ortaya Çıktı

ABD bölgede maça 11 kişi ile çıkmak istemiyor. 22 kişi artı hakemlerle beraber çıkmak istiyor. Amerika kim kaybederse kaybetsin kazanan kendisi olmak istiyor. Burada hem PKK'yı ve YPG'yi kendi hedefleri doğrultusunda kul..

  • En Yeniler tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı 00:35

PYD-PKK'nın Dağı Tepeyle Bağladığı Hendek Ortaya Çıkarıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PYD/PKK'dan temizlediği, Afrin'in kuzeydoğusunda bulunan Dikmetaş Köyü'nde teröristlerin hendek çalışması yaptığı orta..

Özgür Suriye Ordusu'na Terörist Diyenler İzlesin 00:52

Özgür Suriye Ordusu'na Terörist Diyenler İzlesin

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de TSK ile birlikte PKK/PYD terör örgütlerine karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu adeta teröristlere ders verdi. ÖSO savaşçıları örgüt sembolleri olan paçavraları indirip yerine Türk b..

Afrin'de Teröristlerin Gizlendiği Labirent Tüneller Bulundu 02:07

Afrin'de Teröristlerin Gizlendiği Labirent Tüneller Bulundu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurlarının Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'dan temizlediği Sirgaya Tepesi'nin birbirleriyle bağlantılı beton tünellerle çevrili olduğu görüldü...

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama 00:37

Pyd Pkk'dan Arındırılan Köyde Halktan Zılgıtlı Kutlama

PKK/PYD terör örgütünün işgalinden kurtarılan Cinderes ilçesinin güneyindeki Mahmudiye köylüleri ÖSO birliklerini sevinçle karşılıyorlar. Görüntüler bölgedeki teröristlerin işgalci olduklarını çok net bir şekilde gösteri..

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor 01:54

Hatay’daki Sınır Birliklerine Tank Sevkiyatı Sürüyor

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı devam ederken sınır birliklerine tank sevkiyatı sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sı..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..

Bafliun Dağı Teröristlerden Temizlendi 00:44

Bafliun Dağı Teröristlerden Temizlendi

TSK ve ÖSO, Afrin'in Bafliun köyü ve dağı ile Halilo, Soğulcak ve Aranda köylerini teröristlerden temizledi. Afrin'in Bafliun köyündeki Bafliun dağında teröristlerin kullandığı mağara görüntülendi...

Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak 02:38

Çavuşoğlu'ndan CHP'li Yılmaz'a: Bana Yalvaran Korkak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Öztürk Yılmaz'ın ÖSO ile ilgili açıklamalarına ilişkin, CHP'nin bir genel başkan yardımcısı var. Benim memurumdu eskiden kısa bir süreli. Bunları söylemek i..

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Sıcak Çatışma Anları: Şeyh Hadid Böyle Ele Geçirildi 02:34

Sıcak Çatışma Anları: Şeyh Hadid Böyle Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahları Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'in batısındaki Şeyh Hadid beldesini ele geçirildiği operasyonun sıcak anları kameralara yansıdı...

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek 00:17

Türk Savaş Uçaklarından Mehmetçik'e Havada Hilalli Destek

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Afrin'e doğru ilerleyişi sürerken, Türk savaş uçakları da Mehmetçik'e moral desteği vermek için Cinderes semalarında ''Hilal'' çizdi. O anları görüntüleyen b..

Pkk'nın Karaborsa Şeker Deposu Ele Geçirildi 01:46

Pkk'nın Karaborsa Şeker Deposu Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) desteğiyle yürütüle Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Dunbanlı köyünde arama yapan Türkmen Muntasır Billah Tümeni, PKK'nın karaborsa şeker deposunu bul..

Zeytin Dalı Harekatı Afrin İlçe Merkezi Sınırları İçine Girdi 01:23

Zeytin Dalı Harekatı Afrin İlçe Merkezi Sınırları İçine Girdi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Şavarighat El Caviz ve Melkiye köylerini YPG/PKK-DEAŞ'tan arındırarak, Afrin ilçe merkezi sınırları içine girdi...

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi 02:40

Afrin'de PKK PYD'nin Sivilleri Katlettiği Anlar Böyle Görüntülendi

TSK ve ÖSO'nun Afrin'deki terör örgütlerin yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 48. gününde başarılı bir şekilde devam ediyor. Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yol..

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü 00:46

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü

TSK ve ÖSO tarafından 2 gün önce terör örgütü PKK/PYD'den temizlenen Kefer Safra Köyü'ne Cumartesi gecesi sızan 5 teröristten 2'sinin gazeteci kimliği taşıyan kadın olduğu ortaya çıktı. Teröristler, daha sonra çıkan çatı..

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..