#Öteye giden yol

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek 01:20

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Süre

İtalya'da Afet Bölgesinde Hasar Tespit Çalışmaları İki Hafta Daha Sürecek Pazar günü 6.5 büyüklüğündeki depremle sarsılan İtalya'nın orta bölgelerinde okullar 2 hafta daha kapalı kalacak. Uzmanlar son 36 yıl içinde b..

Yalın - Güle Güle 03:58

Yalın - Güle Güle

Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimd..

Bayrak Dayının Bu Sefer 112 İçin Bayrak Asması 04:29

Bayrak Dayının Bu Sefer 112 İçin Bayrak Asması

Türkiye'nin 'Bayrak asan dayı' olarak tanıdığı internet fenomeni Salih Tahtalıoğlu, şimdi de Sağlık Bakanlığı'nın ‘Yaşama Yol Ver’ projesi için balkonuna 'Ambulansa yol ver' pankartı astı...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arazisinden Geçen Yolun Parasını Alamayınca Hafriyatla Yolu Kapadı 04:48

Arazisinden Geçen Yolun Parasını Alamayınca Hafriyatla Yolu Kapadı

Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl'de kamulaştırma yapılmış olmasına rağmen parası ödenmediği için kapatılan yol, mahalleliyi çileden çıkarttı. Evlerine gitmekte zorluk yaşayan hasta ve yaşlı mahalle sakinleri, yetkililer..

  • JET TV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Beyaz Show-Muhteşem Bir Ekip Ve Senden Daha Güzel Şarkısı! 03:46

Beyaz Show-Muhteşem Bir Ekip Ve Senden Daha Güzel Şarkısı!

Sarper Semiz, Jehan Barbur, Yol Project ve Evrencan Gündüz söyledikleri Senden Daha Güzel şarkısı ile Beyaz Show'da muhteşem bir açılışa imza attılar! Sahnelerde ender görülecek bir performans... Sarper Semiz, Jehan Ba..

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Sila - Kafa 03:00

Sila - Kafa

Aşkıydı, işiydi İhtirası, düşüydü Yere batsın faturası, Malı mülkü, Bağlasalar durmam... Kaşıydı, gözüydü, İntikamın gücüydü, Ayıp denen bi' şey var ya, Hasbinallah, Ağlasalar durmam! İnsanım, insan! Hadi ..

Onur Koc - Elini Tutmasam 04:05

Onur Koc - Elini Tutmasam

İçimden söküpte alamazlar ya, Hayalini aklımdan çalamazlar ya, Hayatımdan seni alıp gittiler, Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya Elini tutmasam uyuyamam ki, Sesini duymasam dayanamam ki, Hayatım meçhule yol almış sanki,..

Eli Armut Toplayan Adam 03:18

Eli Armut Toplayan Adam

Görüntüde yol sorunundan çıkan kavgada,cüsseli Viking var adamın,soruna neden olan adamı pataklayışını izlicez.Kız yanında dayak yiyen adam resmen pısırık kesildi.Elin armutmu toplayan derler bunun gibilere..

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman 04:35

Mishari Rashid Al Afasy - Rahman

Rahman Mishary Alafasy onun eşsiz sesi ve Kuran tilavetiyle tarzı için kabul edilir. Birçok okuyucuları uygulama ders onun modunu taklit etmeye geldim. O Medine İslam Üniversitesi Kur'an College Kur'ân'ı (Suudi Arabist..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Kendi Sidiği İle Yıkanan Adam 01:50

Kendi Sidiği İle Yıkanan Adam

Vietnam'da yağmurlu bir havada sıkışan bir adam yol ortasına tuvaletini yapmak isterken küçük bir sürprizle karşı karşıya kalmış..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

Araba Sürmeye Korkacağınız Dünyanın En Tehlikeli 8 Yolu 03:32

Araba Sürmeye Korkacağınız Dünyanın En Tehlikeli 8 Yolu

Araba sürmeye korkacağınız tehlikeli 8 yol seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bombaya Tekme Atan Adanalı 01:40

Bombaya Tekme Atan Adanalı

Adana'da sabah saatlerinde biri yol kenarına atılan diğeri ise yol ortasına konulan el yapımı bombayı tekme atarak yoldan uzaklaştırdıktan sonra çöp bidonuna atan genç, İnsanlar ölmesin diye tekme attım dedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu 04:30

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu

Oradan Oraya Vuruyorum Kendimi Sen Olmayınca Hiç Tadım Yok Zamansız Ayrılıklar Gördük Senli Benli Bizdik Hayallerimiz Bakma Sen Güldüğüme Bu Aralar Kavgam Çok Karışığım Canım Yandı, Yanmasın Ah Aman Kendimi Acıtmaya Al..

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz 00:48

Yaptığı Çalışmayla İzleyenlerin Aklını Alan Makyöz

Amatör makyaj sanatçısının yaptığı el makyajı, tripofobisi olan insanlarda korkuya yol açtı. Henüz 24 yaşında olan Bridgetto Trevino isimli sanatçı, her yeri kan olmuş, küçük ve derin yaralarla kaplı bir elin videosunu y..

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı 00:24

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı

ABD’de yol çalışmasını geç fark eden sürücü, ölümden döndü. Şahsın otomobili, bir tır ile yol çalışması yapan ekibin kamyonu arasında sıkıştı. Araç bir diğer kamyona çarparak durabilirken, kazada yolda çalışan 3 işçi ve ..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

Görkem Baharoğlu - Yağmur Bulutu 03:10

Görkem Baharoğlu - Yağmur Bulutu

Rüzgarın ardında saklanan Bir yağmur bulutu Gökyüzü geceden sabaha dönerken Oda karanlık her yer boş Uykuyu ararken Gözlerimden yine dökülen sen Hayatın ortasında kaybolmuş yine ben Nedensiz sorularda sen Yanımdan giderk..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..