#Özgür kaplan 2018 Çıktı teaser müzik dinle

12 Monkeys 4. Sezon Teaser 00:13

12 Monkeys 4. Sezon Teaser

12 Monkeys 4. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 15 Haziran Cuma Günü Syfy'de » Oyuncular: Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire, Kirk Acevedo..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

The Resident 2. Sezon Teaser 00:14

The Resident 2. Sezon Teaser

The Resident 2. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Sonbaharda Fox'da » The Resident Pazar Günleri Saat 8:00pm FOX'da » Oyuncular: Emily VanCamp, Matt Czuchry, Manish Dayal..

Star 3. Sezon Teaser 00:14

Star 3. Sezon Teaser

Star 3. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon Yakında Fox'da » STAR Çarşamba Günleri Saat 9:00pm FOX'da » Oyuncular: Queen Latifah, Benjamin Bratt, Jude Demorest..

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser 00:26

Kitap Kulübü Türkçe Altyazılı Teaser

Yakın arkadaş olan Diane, Vivian, Sharon ve Carol aşka tövbe etmiştir. Diane 40 yıllık evliliğin ardından dul kalmıştır. Vivian, sadece erkeklerle takılmayı tercih eder. Sharon, uzatmalı bir boşanma sürecindedir. Carol’u..

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Cüce Dedektif Şerlok Türkçe Dublajlı Teaser

Sevimli cüceler Cino ve Jülyet aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte şehre ilk geldiklerinde en büyük istekleri yeni bahçelerini ilkbahar için hazır etmektir. Fakat, kısa bir süre içinde birinin Londra’nın dört bir yanında..

Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..

Super Drags Teaser 00:27

Super Drags Teaser

Super Drags Teaser Yayınlandı. Çok Yakında Netflix'da..

Insecure 3. Sezon Teaser 00:24

Insecure 3. Sezon Teaser

Insecure 3. Sezon Teaser Yayınlanıdı. Yeni Sezon 12 Ağustos Pazar Günü HBO'da..

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser 00:19

Ayin Türkçe Altyazılı Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser 00:27

İki Kafadar Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim..

Disenchantment Türkçe Altyazılı Teaser 00:34

Disenchantment Türkçe Altyazılı Teaser

Matt Groening bizi geçmişe, hem de epey geçmişe götürüyor. Disenchantment çok yakında yalnızca Netflix'te...

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser 00:39

Mary Shelley Türkçe Altyazılı Teaser

Dünyaya kült roman Frankenstein'ı armağan eden yazar olarak edebiyat tarihine kazınan Mary Shelley'nin romanı yazma süreci de bir o kadar büyüleyicidir. Ünlü felsefeci babası ile 18. yüzyıl Londra'sında büyüyen Mary Woll..

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi Türkçe Dublaj Teaser 00:38

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Haz

3 Harflilerin Musallat Olduğu Büyülü Konakta Ruh Çağıran Gençlerin Hazin Hikayesi Türkçe Dublaj Teaser İzle..

Yarı Yol Teaser 00:34

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Insatiable Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Insatiable Türkçe Altyazılı Teaser

Bir öfke öyküsü. Insatiable 10 Ağustos'ta sadece Netflix'te...

Shameless 9. Sezon Teaser 01:00

Shameless 9. Sezon Teaser

Shameless 9. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 9 Eylül Pazar Günü Showtime'da » Shameless Pazar Günleri Saat 9:00pm Showtime'da » Oyuncular: Emmy Rossum, Steve Howey, Shanola Hampton, Cameron Monaghan, William H. Macy..

American Horror Story 8. Sezon Teaser 00:45

American Horror Story 8. Sezon Teaser

American Horror Story 8. Sezon Teaser Yayınlandı. Yeni Sezon 12 Eylül Çarşamba Günü Fx'de » American Horror Story Çarşamba Günleri Saat 10:00pm FX'de » Oyuncular: Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates..

The Protector Teaser 00:28

The Protector Teaser

Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan'ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir,..

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser 00:30

Genç Titanlar Filmi Türkçe Dublajlı Teaser

Süper kahraman ekibi Teen Titans'ın üyelerine göre; bütün süper kahramanların kendilerine ait bir filmleri vardır. Fakat durum bizim ekip için böyle değildir. Fakat grubun fiili lideri Robin bu işi çözmeye ve yardımcı ka..

Yarı Yol Teaser 00:47

Yarı Yol Teaser

Yarı Yol, kardeşten öte olan iki arkadaşın farklı yöne savrulan yaşamlarını konu ediyor. Benzer yaşantılara sahip iki arkadaş zamanla birbirleri için kardeşten öte olurlar. İkili hayatın tüm yükünü birlikte göğüsler. Fak..

Penguin - Official Teaser | Keerthy Suresh | Karthik Subbaraj | Amazon Prime Video | 19th June 01:32

Penguin - Official Teaser | Keerthy Suresh | Karthik Subbaraj | Amazon

Amazon Presents the Official Teaser of Penguin, a Karthik Subbaraj production, starring Keerthy Suresh, in association with Stone Bench Films & Passion Studios,nnWritten and directed by Eashvar KarthicnnTrailer out – Jun..

Siya Missing - Teaser | Breathe - Into The Shadows | Abhishek Bachchan, Nithya Menon | 10th July 00:33

Siya Missing - Teaser | Breathe - Into The Shadows | Abhishek Bachchan

Your mumma won't give up, Siya...She will find you. #BreatheIntoTheShadowsnnPresenting Missing Siya teaser video from the upcoming Amazon Original Breathe - Into The Shadows, starring Abhishek Bachchan, Nithya Menon, Ami..

Maa Vintha Gaadha Vinuma Teaser | Siddhu, Seerat Kapoor, Aditya Mandala | World Premiere on AHA 01:52

Maa Vintha Gaadha Vinuma Teaser | Siddhu, Seerat Kapoor, Aditya Mandal

Watch Maa Vintha Gaadha Vinuma Teaser, World Premiere on November 13, on aha videoIN.nn#MaaVinthaGaadhaVinuma #MVGVTeaser #MaaVinthaGaadaVinumaTeasernnMaa Vintha Gaadha Vinuma Starring Siddhu, Seerat Kapoor, Tanikella B..

Street Fighter V Arcade Edition V Trigger II Teaser PS4 01:35

Street Fighter V Arcade Edition V Trigger II Teaser PS4

On January 16, 2018, all Street Fighter V players will receive the free Arcade Edition update. In addition to an all-new Arcade Mode and new monthly challenges via Extra Battle Mode, every character will receive a second..

  • BETA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coco 'Dante's Lunch' Teaser 01:57

Coco 'Dante's Lunch' Teaser

Coco 'Dante'nin Öğle Yemeği' Teaser Orijinal Fragman (2017): Benjamin Bratt, Gael Garcia Bernal ve Renee Victor'ın rol aldığı fragmanını inceleyin..

Happy 2. Sezon Teaser 00:15

Happy 2. Sezon Teaser

Happy 2. Sezon Teaser Yayınlandı. 2. Sezon 2018 'de Syfy'de » Happy Çarşamba Saat 10:00pm/9c Syfy'de » Oyuncular: Christopher Meloni, Patton Oswalt..

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser 00:20

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser

Bobi Dikenlerin Gücü Adına Türkçe Dublajlı Teaser Yayınlandı. Gururlu ve kibirli Bobby, kirpi kabilesindeki en güçlü aynı zamanda da en isyankar ve sıradışı kirpi. Tie Tui ile yaptığı kavgada yaralanan Bobby, hafızası..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..