#Özgür umut Üçer dönemem müzik dinle

Gözlerini Kaybeden Gazilere Yeni Umut Işığı 01:48

Gözlerini Kaybeden Gazilere Yeni Umut Işığı

ABD'de halen deneysel olarak uygulanan yeni yöntem sayesinde, özellikle patlama sonucu görme yetisini kaybeden gaziler, beyinlerine takılacak özel bir çip sayesinde renkleri, objeleri ve hareketleri önemli ölçüde seçebil..

Yılmaz Güney -Tuncel Kurtiz -UMUT 01:51

Yılmaz Güney -Tuncel Kurtiz -UMUT

Muhteşem bir konuşma..

  • PengoTV tarafından
  • 2.725 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çıkmadık Candan Umut Kesilmez 00:03

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez

Hurdalıkta bulunan çok eski bir model araba, demir yığını haline dönmesine rağmen çalıştırılmak istenmiş ve eski araba çalışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüste umut tablosu! 01:36

Koronavirüste umut tablosu!

KISITLAMALAR VE ALINAN TEDBİRLERİN YANSIMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI YİNE 10 BİNİN ALTINDA KALIRKEN, HASTA SAYISINDA 5 BUÇUK AY ÖNCESİNE DÖNÜLDÜ. SON 24 SAATTE 173 HASTA KO..

Tapunun bulunması Çardaklı Hamamı'na umut oldu 01:53

Tapunun bulunması Çardaklı Hamamı'na umut oldu

İstanbul’daki Osmanlı dönemi eserlerinden olan Çardaklı Hamamı'nın tapusu tesadüfen bulundu, kayıp mirasçılar ortaya çıktı. Bakımsızlık nedeniyle harabeye dönen tarihi hamamın hissedarları restorasyon çalışması için vera..

ORGANLARI 3 HASTAYA UMUT OLACAK 01:28

ORGANLARI 3 HASTAYA UMUT OLACAK

BOĞULMA SONUCU HAYATINI KAYBEDEN 13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ORGANLARI BAĞIŞLANDI...

Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Yaşar  Gözlerimde Gece Oldu 03:52

Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu

Sevdanın ateşiyle ben bir daha yanmayacaktım Gözüm sende gönlüm sende Böyle kör olmayacaktım Sonra dönüp kendime lanet edip kızmayacaktım Aşk bende sen ellerde hayat geçmez Gözlerimde gece oldu Ne sevdi, ne unuttu..

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Hele Bak Saçlarıma - Hamit Gürbüz 02:35

Hele Bak Saçlarıma - Hamit Gürbüz

Hele Bak Saçlarına Hamit Gürbüz yorumuyla sizlerle. Hele bak saçlarıma Kar yağdı kar yağdı Kar yağdı da kalkmıyor Felekten boğazıma El değdi el değdi El değdi bırakmıyor Dağlar duman böyle Geçti zaman böyle Yar benden um..

  • PengoTV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Bay Yanlış 2. Bölüm 1:53:18

Bay Yanlış 2. Bölüm

Bay Yanlış 2. Bölüm Tek Parçan(3 Temmuz Cuma)nnEzgi yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilem..

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü 00:36

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü

Sultangazi'de taciz ettiği kadının kocası Umut A.'yı (42) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Umut A, 22 Nisan'da 50. Yıl Mahallesi'nde, eşini taciz ettiği iddiasıyla hakkında k..

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü 00:44

Diyarbakır’da PKK'nın Üst Düzey İsmi Öldürüldü

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yapılan operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi. Öldürülenler arasındaki PKK'nın sözde üst düzey yetkilisinin adının ise Murat Üçer olduğu belirtildi. Üçer, Türkiye'nin Aranan terörist..

Kuvvetli Rüzgarla Sürüklenen Tekne Böyle Kurtarıldı 01:00

Kuvvetli Rüzgarla Sürüklenen Tekne Böyle Kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kuvvetli rüzgarda sürüklenen teknenin kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.31 Aralık 2017 tarihinde Torba Mahallesi açıklarında yakıtı bittiği öğrenilen yaklaşık 9 metrelik özel ..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Şebnem Ferah Sözlerimi Geri Alamam 03:34

Şebnem Ferah Sözlerimi Geri Alamam

Sözlerimi geri alamam Yazdığımı yeniden yazamam Çaldığımı baştan çalamam Bir daha geri dönemem Akıyorsa göz yaşım kurumasın Coşup seven gönlümse durmasın Dost bildik anılarım çağırmasın Bir daha geri dönemem Hiçbir k..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması 01:51

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması

Sebahat Tuncel’den Kayyum Açıklaması Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, DBP’li belediyelere atanan kayyumları tanımayacaklarını söyledi. DBP Eş Genel Başkanı Tuncel, Diyarbakır il başk..

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı 03:34

El Bab’taki Stratejik Köy Deaş’tan Alındı

Suriye’de Halep’in kuzeydoğusunda yer alan El Bab’ta yoğun çatışmalar yaşanıyor. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, El Bab’ın 2 kilometre doğusunda..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle 1:36:13

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Üç genç arkadaş cin temalı bir korku filimi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları ko..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..