#Özgür umut Üçer dönemem müzik dinle

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video) 03:48

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video)

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Kırgınım Ona isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!nnKanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlaynnSöz: Mert Carim, Ece ÖlçernMüzik: Mert CarimnDüzenleme: ..

Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı 00:54

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı

Tsk’dan Anlamlı 'Cumhuriyet Bayramı' Mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram..

Yarışmada Annesinden Fırça Yiyen Yarışmacı 00:50

Yarışmada Annesinden Fırça Yiyen Yarışmacı

TRT1'de yayınlanan Joker isimli yarışmada, Umut Kekeç isimli yarışmacı ardı ardına zor soruları bilip zirveye çıkarken, son derece kolay bir soruyu bilemeyince tribündeki annesinin şok tepkisiyle karşılaştı... Bir çağrı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoke Eden Tutuklama! 07:02

Şoke Eden Tutuklama!

Tuba Büyüküstünle aşk yaşayan ünlü işletmeci Umut Evirgen darp ettiği ve fotoğraf makinesi elinden aldığı gazeteci tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.İşte bu soruşturmanın ardından işletmeci Umut Evirgen ni..

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gel Barışalım - Umutun Geçmişindeki Düğüm Çözülüyor Mu? 02:19

Gel Barışalım - Umutun Geçmişindeki Düğüm Çözülüyor Mu?

Gel Barışalım 3.Bölüm'de; Umut'un üvey ağabeyi Yılmaz, Umut’a annesiyle ve geçmişiyle ilgili tüm gerçekleri anlattı...

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Safiye Soyman 19 Yıldır Aynı Hastalıkla Mücadele Ediyorum 09:12

Safiye Soyman 19 Yıldır Aynı Hastalıkla Mücadele Ediyorum

Gülsüm Anne'nin Umut'u hayatını kaybetti... Söylemezsem Olmaz'a bağlanan Safiye Soyman, oğluyla aynı hastalığı paylaşan Umut ve fedakar annesi ile ilgili konuştu.....

  • BETA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuba Büyüküstün Evlilik Ve Kıskançlık Haberlerine Ne Yanıt Verdi 02:30

Tuba Büyüküstün Evlilik Ve Kıskançlık Haberlerine Ne Yanıt Verdi

“Cebimdeki Yabancı” filminin galasına katılan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, “Evlilik ve kıskançlık” haberleriyle ilgili sorulara bakın ne yanıt verdi? “Cebimdeki Yabancı” filmini merak ettiğini söyleyen güzel oyuncu, “Zat..

  • BETA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuba Büyüküstün Bade İşçil'i Kıskandı 02:36

Tuba Büyüküstün Bade İşçil'i Kıskandı

Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen, Sıla'nın, 14 Temmuz'da Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitmişti Umut Evirgen protokolde oturan 'Ufak Tefek Cinayetler'in yıldızı Bade İşçil ile samimi sohbet etti. te..

  • BETA tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Gemide Türk Filmi Hd İzle 1:41:54

Gemide Türk Filmi Hd İzle

Film, fahişelik yapan bir kadını kaçıran dört denizcinin hikâyesini anlatır. Boksör, gemiye erzak almak için İstanbul’da mola verdikleri sırada soyulduğunu anlar. Gemidekilerle birlikte paralarını geri almak için Laleli’..

  • PengoTV tarafından
  • 8.908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 475. Bölüm Fragmanı yayında! Selin, Umut'un kaçırılmasıyla yıkılıyor! Ekip, linç girişimini engellemeye çalışıyor! Selin ve Mesut, güvenip bıraktıkları bakıcının ihanetine uğrar. Bakıcı Şükran, geriye sade..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor 00:42

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan kurtardığı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'e bağlı Dabık köyü sakinleri yavaş yava..

Fırat Kalkanı Harekatı 02:12

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Halep'in kuzeydoğusunda terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Bab'ın ilçe merkezine doğru ilerliyor...

  • Haberler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırat Kalkanı Harekatı - Güz ve Ebu Zeydan Köyleri Deaş'tan Kurtarıldı 01:37

Fırat Kalkanı Harekatı - Güz ve Ebu Zeydan Köyleri Deaş'tan Kurtarıldı

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle Halep'in El Bab ilçesinin kuzeybatısında terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenleyen Özgür Suriye ordusuna bağlı birlikler, Güz ve Ebu Zeydan köyl..

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi 02:15

Türk Askerleri ve ÖSO, El Bab'ın Merkezindeki Bazı Mahallelere Girdi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Türk askerleri destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri, merkezdeki bir kaç mahalleye girdi. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab'ta terör örgütü DEAŞ'e yönelik mücadelesini sür..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri! 01:55

Kontrolü Sağlanan El Bab'ın Havadan Görüntüleri!

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 185'inci gününde El Bab bölgesinde kontrol tamamen Özgür Suriye Ordusu güçlerinin eline geçti. ,Dün itibariyle El Bab'ın tüm mahallelerinde kontrol sağlanırken kontrol altına alınan bölgelerde ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 511 görüntüleme
  • 8 yıl önce
From the Land of the Moon 01:48

From the Land of the Moon

1950'lerde Fransa'da, Gabrielle aşksız evlilik ve ona böbrek taşlarını tedavi etmek Alpler'e uzağa gönderildiğinde başka bir erkek aşık tutkulu, özgür ruhlu bir kadındır. Gabrielle kendini özgür ve André ile kaçmaya can ..

 İşte Hüsnü Çoban'ın Gerçek Hayattaki Eşi! 03:34

İşte Hüsnü Çoban'ın Gerçek Hayattaki Eşi!

Arka Sokaklar'ın sezon finali fragmanının ardından sosyal medya resmen coştu. Hüsnü Çoban'ın eşini kaybetmesinin ardından Özgür Ozan'ın gerçek hayattaki eşi merak edildi. Özgür Ozan'ın gerçek hayattakı eşinin adı Nesli..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkçe Dublajlı Makyaj Videosu 03:26

Türkçe Dublajlı Makyaj Videosu

Kamusal Mizah ekibinden seslendirmesini Özgür'ün yaptığı, Deniz Bağdaş'tan Türkçe dublajlı bir makyaj videosu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce