#Özgür umut Üçer hani nerelerdeydin müzik dinle

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun 03:53

Zeki Müren Duydumki Unutmuşşun

Duydum ki unutmussun gözlerimin rengini Yazik olmuş o gözlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz ha..

Muazzez Ersoy Duydum Ki Unutmuşsun 03:51

Muazzez Ersoy Duydum Ki Unutmuşsun

Muazzez Ersoy - Duydumki Unutmuşsun Şarkı Sözleri Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun 03:09

Sıla - Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal 04:36

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal

Mekin Satılık Aşklar Orjinal dinle Şarkı Sözleri Lyrics: Hani herşeyindim Hani sevdiğindim Tek gerçeğindim ne oldu Bensiz olamazdın Nefes alamazdın Yaşayamazdın ne oldu Seninle yaşanan duygular yalanmıydı Benimde ..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Söz: Lara Çayan Müzik: Lara Çayan & Özgür Aksüyek Düzenleme: Özgür Aksüyek Mix: Özgür Aksüyek Mastering: Çağlar Türkmen Oyuncular: Güneş Hanağası & A. Tolga Güneş..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ 03:38

Gemilerde talim var - Receb'im - İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Gemilerde Talim Var (Receb'im) İstanbul-Sarı Recep-Muzaffer Sarısözen Gemilerde Talim Var Bahriyeli Yarim Var O Da Gitti Sefere Ne Talihsiz Başım Var Hani Benim Receb'im Receb'im Sarı Lira Vereceğim Alm..

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari) 03:56

Alaeddin Sensoy - Nasil Gecti Habersiz (1960 - 1974 Kayitlari)

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü..

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Nasıl Geçti Habersiz 04:52

Gönül Akkor Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bâzan gözyaşı oldu, bâzan içli bir şarkı Her ânını eksiksiz, dün gibi hatırlarım Dudaklaımda tuzu, içimde durur aşkı Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler Hani o güzel gözlü ..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok  07:22

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok

Umut Evirgen ile birlikte olan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı bu ilişkiye annesi sıcak bakmıyor. Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen ile birlikte olmaya başlayan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı ilişkiye annesinden on..

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 01:32

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2 01:15

Yalnız Hayaller Kaldı Teaser 2

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı 01:55

Yalnız Hayaller Kaldı Orijinal Fragmanı

Emekli dul matematik öğretmeni Doğan, çocuklarına bakabilmek için elinden geleni yapmaktadır. En büyük kızı Neval, evlendikten sonra Almanya'ya taşınmıştır. Hukuk Fakültesi'nde okuyan kızı Umut, özel üniversitede okuyan ..

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 476. Bölüm Fragmanı yayında! Ferman'ın kaçması ekibi zor duruma sokuyor! Umut'un kaçırılmasında etkisi olan Şükran terör suçlusu olarak kabul ediliyor. Ekip ve özel terör ekipleri, çok riskli bir çatışma ..

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2:00:01

Bay Yanlış 1. Bölüm

Bay Yanlış 1. Bölüm Tek Parçan(26 Haziran 2020)nnEzgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrıl..