#Özgür umut Üçer hani nerelerdeydin müzik dinle

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra 04:48

Balıkçıların yeni sezonda umudu palamut ve çupra

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağ ile balık yasağının kalkmasına günler kala balıkçıların hazırlıkları hızla devam ediyor. Balıkçılar, bu sezon bol miktarda palamut ve çupra yakalamayı umduklarını söyledi. Karamürsel ..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City 11:59

VELETKEN OYNADIĞIMIZ OYUNLAR !! - Gta Vice City

Herkese merhaba bu videomda veletken çok severek oynadığımız oyunlardan birisi olan gta vice city'i tekrardan oynadım ama farklılık olarak kural ihlali yapmadan oynamaya çalıştım umarım izlerken en az benim kadar keyif a..

  • Emrullah tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı 02:35

Yerli Covid-19 aşısının insan deneyleri başladı, ilk doz uygulandı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce (ERAGEM), koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli ERUCOV-VAC inaktif aşısının insan deneyleri başladı. Aşının ilk..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serdar da cezalandırılmalı. Bu kanlı oyun, ancak o zam..

  • Dizi TV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm 2:28:46

Payitaht Abdülhamid 2. Bölüm

Global Monarşi hesaplar peşinde… İngilizler, Sultan Abdülhamid’in (Bülent İnal) hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine ..

  • Diziler tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız 03:07

Hayalperest - Ay Kız | Official Music Audio - #aykız

Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala abone olmak için: @HAYALPERESTOFF..

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı 02:05

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı

Cerablus'ta hayat normale dönmeye başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin 'Fırat Kalkanı' harekatı ile desteklediği Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin IŞİD'den temizlediği Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne komşu Suriye'nin ..

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar 01:37

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar Pişman olarak terör örgütü DEAŞ'tan kaçan yabancı militanlar Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kendilerini rehabilite etmek için kurduğu kampta tutuluyor...

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı 02:30

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bin askerle terör örgütleriyle mücadeleye başlayan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), elde edilen başarılar sayesinde asker sayısını üç kat artırarak böl..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız 03:16

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu_ Ypg_Pyd Bulundukları Yerlere Çekilmezlerse Gereğini Yaparız Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Eğer YPG/PYD bulundukları yerlere çekilmezlerse ve DEAŞ'a karşı operasyon yapan Özgür Suriye Ordusu'n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na 04:21

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na

Analiz - Mercidabık'tan Fırat Kalkanı'na Osmanlı'nın cihan devleti olma yolunda en büyük zaferi olan Mercidabık Savaşı ile birlikte Suriye, Lübnan ve Filistin Osmanlı topraklarına katılıyor. Yavuz Sultan Selim'in muhteş..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Arka Sokaklar 426. Bölüm Fragmanı (27 Ocak Cuma) 00:44

Arka Sokaklar 426. Bölüm Fragmanı (27 Ocak Cuma)

Rıza Baba, kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
El Bab'a Bomba İndiren Askerimizden SaltBae Hareketi 00:28

El Bab'a Bomba İndiren Askerimizden SaltBae Hareketi

IŞİD tarafından ele geçirilen Al Bab'ı geri almak için Özgür Suriye Ordusu'da destek vererek bölgeyi bombalayan Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Nusret'in meşhur SaltBae hareketi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katili 05:49

Türkiye Tarihinin En Acımasız ve Kanlı Suçlarını İşlemiş 10 Seri Katil

1. Bebek Yüzlü Katil (Ali Kaya) 2. Çivici Katil (Süleyman Aktaş) 3. Artvin Canavarı (Adnan Çolak) 4. İnsan Avcısı (Hamdi Kayapınar) 5. Mobilyacı Katil (Seyit Ahmet Demirci) 6. Tornavidali Katil (Yavuz Yapıcıoğlu) 7. Kası..