#Özgür Özcan vefa nerdesin müzik dinle

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Gitar: Tolga Özoltu, Cem Şengül Bağlama: Eren Aker Klarnet: Harun Yüksekoğlu Bass: Özgür Burak Karagenç, Sava..

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik) 04:08

Bilal Sonses & Derya Bedavacı - Sende Kaldı Yüreğim (Akustik)

Herkese merhabalar, #SonsesMüzik 'in ikinci konuğu Derya Bedavacı ile yapmış olduğumuz ''Sende Kaldı Yüreğim'' adlı çalışmamız sizlerle! Keyifli dinlemeler. Söz: Reşide Murat Müzik: Şahan Çalışır Düzenleme: Bilal Sonses..

  • TEK KANAL tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle 1:35:55

Seni Seviyorum Adamım Turk Filmi İzle

Berk Ataman, müzik yapımcısı olarak parlak yıllarını geride bırakmıştır. Mesleğinde soğuyan Berk, krizin etkilerini silmek için Kıbrıs'ta bir sahil kasabasında hayatını sürdürmeye karar vermiştir. Gönül işleriyle de aras..

  • Tv Series tarafından
  • 15.945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nusret çizgi filme konu olmuş:))) 04:34

Nusret çizgi filme konu olmuş:)))

Türk yapımı çizgi film Özcan Show'da Nusret ve gizli kesimhanesini konu etmişler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz Sevgilisi Aslı Enver'den Ayrıldı mı? 03:57

Murat Boz Sevgilisi Aslı Enver'den Ayrıldı mı?

Son günlerde Özcan Deniz'le birlikte İstanbul'lu gelin dizisinde başrol oynayan güzel oyuncunun,aşk yaşadığı ünlü popçu Murat Boz'la dargın olduğu haberi magazinciler arasında sıkca konuşuluyordu...

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Artık Ayakkabıları Atarken Bir Kez Daha Düşünün! 00:59

Artık Ayakkabıları Atarken Bir Kez Daha Düşünün!

Ampute Milli Takımımızın Polonya'yı 2-0 yendiği maçta ilk golümüze imza atan ve ikinci golün de asistini yaparak finale çıkmamızda başrol oynayan Rahmi Özcan'ın 12 Ocak 2016'da yaptığı açıklamalar akıllara geldi...

Buse Narcı'dan Çok Konuşulacak İtiraf 07:07

Buse Narcı'dan Çok Konuşulacak İtiraf

Özcan Deniz ile yakalanan Buse Narcı sadece Magazin D'ye konuştu ve şok açıklamalarda bulundu..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Sensin Türk Film İzle 1:40:18

Evim Sensin Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Seni Gidi Seni Film - Fragman 02:29

Seni Gidi Seni Film - Fragman

İstanbul’un eski semtlerinden Bayrampaşa’da doğan taksici Bülent ve döşemeci Sedat, mahalle kültürü ile büyüyen iki delikanlıdır. Çocukluklarından beri kendilerine hem abilik hem babalık yapan Tarık abilerinin dolandırıl..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemocan - Tutulmuşsun Bir Sevdaya 04:21

Cemocan - Tutulmuşsun Bir Sevdaya

Söz: Özgür Ata Müzik: Özgür Ata Düzenleme: İbrahim Kara Yönetmen: Murat Kızıl & Şaban Bek..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 03:21

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

Klipte bana eşlik eden Zeynep Demirhan'a çok teşekkürler. Söz&Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Ud: Altuğ Öncü Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yöne..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gün Akşam Oldu 1974  Ümit Tokcan  Aysun Güven Türk Filmi İzle 1:23:16

Gün Akşam Oldu 1974 Ümit Tokcan Aysun Güven Türk Filmi İzle

Film, uyuşturucu ve kumar bataklığına saplanan bir gencin hikâyesini konu alır. Emre, mütedeyyin ve zengin bir ailenin çocuğudur. Babası Kerim ile beraber çalıştıkları bir ticarethaneleri vardır. Nişanlısı Meral ile evli..

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Kırgınım Ona (Official Video) 03:48

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video)

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Kırgınım Ona isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!nnKanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlaynnSöz: Mert Carim, Ece ÖlçernMüzik: Mert CarimnDüzenleme: ..

Emel Sayın - Yalancının Birine 03:31

Emel Sayın - Yalancının Birine

ŞARKI SÖZLERİ Yalancının birine kapıldı kaldı gönül, İnandı yandı yine çekilmez oldu ömür. Ne gözlerin yeşili, ne saçların sarısı Geçti yolun yarısı çekilmez oldu ömür. Ne esmerinde vefa, ne kumralında safa. Hepsid..

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor 00:42

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor

Dabıklılar Deaş'tan Temizlenen Köylerine Geri Dönüyor Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DEAŞ'tan kurtardığı, Suriye'nin kuzeyindeki Azez'e bağlı Dabık köyü sakinleri yavaş yava..