#Özlem akgüneş korkuyorum ft efraim genç müzik dinle

 Emre Altuğ'un Yeni Aşkı İşte Benim Stilim Yarışmacısı 03:20

Emre Altuğ'un Yeni Aşkı İşte Benim Stilim Yarışmacısı

Emre Altuğ genç sever manşetiyle medyaya servis edilen haberde, İşte Benim Stilim yarışmacısı Lara Su Özsoy ve Emre Altuğ'un aşk yaşadıkları haberleri yayıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tulip Fever Fragman 01:54

Tulip Fever Fragman

Bir sanatçı, genç bir evli kadın için düşerken, 17. yüzyıl Amsterdam'ın Lale Devri manzarası sırasında portresini çizmeye kalkıştı...

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek 01:35

Eğer Bir Gün Gerçekten Evlenirsek

Acı Hayat. Kerem (Cüneyt Arkın) ve Ebru (Filiz Akın). İki genç ve güzel insan. Tesadüfen birlikte bulundukları bir partide tanıştılar. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüşür. Evlenmeye karar verirler. Hesap etmedi..

Gelin Damada Ne Kadar Takı Taksa Az :) 00:17

Gelin Damada Ne Kadar Takı Taksa Az :)

Yaşlı gelinle evlenen genç damat büyük bir hüzün içerisinde...

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye Attığı 2. Gol 00:13

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye Attığı 2. Gol

Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder'in Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye attığı gol..

Demet Özdemir Hangi Ünlü Sanatçının Klibinde Rol Almış - 3 Adam 03:46

Demet Özdemir Hangi Ünlü Sanatçının Klibinde Rol Almış - 3 Adam

Son dönenim en popüler genç oyuncularından Demet Özdemir'in kariyerinin hemen başlarında Mustafa Sandal'ın Ateş ve Unut klibinde rol aldığı öğrenildi...

  • ANKA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy'un Fransızcası 00:37

Bülent Ersoy'un Fransızcası

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Bülent Ersoy'a Sert Tepki 00:46

Bülent Ersoy'a Sert Tepki

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Demirbay Göz Dolduruyor 00:53

Demirbay Göz Dolduruyor

2 sezonda Bundesliga'da top koşturmaya başlayan genç futbolcu takdir topluyor...

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

′Bilişim Teknolojisi Kızların Da Dünyası′ 01:03

′Bilişim Teknolojisi Kızların Da Dünyası′

Güney Afrikalı bir kadın, genç kızlara kodlamayı öğreterek bilişim teknolojisi alanındaki 'kızların ilgi duymadığı' yönündeki klişeleri yıkmaya çalışıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Çağıran Cem Yılmaz'ın Evinden Çıkarken Görüntülendi 01:23

Merve Çağıran Cem Yılmaz'ın Evinden Çıkarken Görüntülendi

Son gülerde aşk yaşadıkları dedikodusu dolaşan Cem Yılmaz ve Merve Çağıranla ilgili haberler magazin gündemindeydi.Cem Yılmaz'ın genç sevgilisi ünlü komedyenin evinden çıkarken görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Çelike Göre Aleyna Tilkinin Tıklanmaları Gerçek Değil 10:16

Ayla Çelike Göre Aleyna Tilkinin Tıklanmaları Gerçek Değil

Bağdat şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Ayla Çelik genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin tıklanmalarının gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı...

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ingrid Goes West Fragman 01:22

Ingrid Goes West Fragman

Zihinsel olarak rahatsız olan genç bir kadın olan Ingrid Thorburn (Plaza), mükemmel bir yaşamı olan bir sosyal medya yıldızı olan Taylor Sloane (Olsen) ile takıntılı hale gelir. Ancak Ingrid her şeyi bırakıp batıya doğru..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Kırmızı Işıkta Dans Eden Gençler 04:32

Kırmızı Işıkta Dans Eden Gençler

Adana’da dans tutkunu üniversite öğrencisi bir grup genç, 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde insanları dansa yöneltmek için bir araya gelerek cafe ve caddelerde dans etti.Grup adına konuşan Emre Kiriş, “Bu günün sıradan bir gü..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü 00:54

Karete Türkiye Şampiyonası Yoğun İlgi Gördü

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karate Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği Müsabakaları Türkiye Genelinden 46 İlde 591 S..

It Comes at Night Fragman 02:27

It Comes at Night Fragman

Doğal olmayan bir tehdit olarak dünyayı terörize eden ıssız bir evde güvende olun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte hassas bir iç düzeni kurdu, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edilecek...

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..