#Özçağ dayı daha hafif lütfen müzik dinle

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik 03:24

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren USB Kablo İle Araba Çektik! Fiber teknoloji ile üretilen Nonda Zus şarj kabloları çelikten daha güçlü ve çok daha hafif karbon kökenli bir madde olan kevlar ile örülmüştür. Bu özelliği ..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1.9 Milyon Dolarlık Efsane Mercedes 300SL Gullwing 00:56

1.9 Milyon Dolarlık Efsane Mercedes 300SL Gullwing

1954 model Mercedes-Benz 300SL, efsane adıyla Martı Kanat (Gullwing) 1.9 milyon dolara alıcı buldu. Daha hafif ve daha hızlı bir yarış otomobili üretmek için boru şasi tercih edilen ve zorunlu olarak kapıları yukarı açıl..

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aston Martin DB11 Test Sürüşü 32:44

Aston Martin DB11 Test Sürüşü

Aston Martin DB11, markanın geleceğine yön verencek çok önemli bir model. Ciddi yatırımlar ve Daimler'in %5 hissesini almasıyla birlikte marka küllerinden yeniden doğuyor. Aston Martin demek V12 demek ve marka bu geleneğ..

  • BETA tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Belen Tavası Tarifi 12:04

Belen Tavası Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kuzu eti 5-6 tane arpacık soğan 4 5 diş sarımsak 2 tane yeşil sivri biber 2-3 tane domates 2 tane kırmızı biber Tuz karabiber pul biber kekik 2 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Bütün sebzele..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Havuç Çorbası Tarifi 03:58

Havuç Çorbası Tarifi

Malzemeler 5 tane küçük havuç (rendelenmiş) 1 tane patates (rendelenmiş) 1 tane kuru soğan (yemeklik doğrayın) 1 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı süt Yaklaşık 1 buçuk litre su Tuz karabiber Servis ..

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

Şipşak Fincan Kek 01:57

Şipşak Fincan Kek

Şipşak Fincan Kek Malzemeler 2 adet yumurta 1 orta boy çay bardağı şeker 2 yemek kaşığı su 1 yemek kaşığı kakao 1 orta boy çay bardağı un 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Hazırlanışı; 1.Karıştırma kabımıza 2 ..

İçli Kete Tarifi 18:38

İçli Kete Tarifi

KETE TARIFI MALZEMELER 1 Kilo un arti yarim su bardagi daha kullandim. 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya 2 tatli kasigi tuz 2 tatli kasigi seker 2 tane yumurta.Beyazlarini hamura koyuyoruz sari..

Rus Salatası Tarifi 04:29

Rus Salatası Tarifi

MALZEMELER 4 5 tane patates 2 tane havuc 1 su bardagi bezelye 5 6 tane hazir satilan kornison salatalik tursu 3 4 yemek kasik mayonez 3 4 yemek kasigi süzme yogurt(ben daha hafif olmasi icin yogurt katiyorum) tuz pulbibe..

Trilece Tarifi 11:21

Trilece Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 7 adet yumurta sarilarini ve beyazlarini ayiriyoruz 8 yemek kasigi seker 7 yemek kasigi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Sütlü serbeti icin gerekenler 800 ml süt 2 kutu krem..

Poşe Yumurta ve Çılbır Yapımı 07:48

Poşe Yumurta ve Çılbır Yapımı

2 adet yumurta 2 çorba kaşığı sirke 1 adet açma 2 çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsak 1 çorba kaşığı tereyağı 1 dolu tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz Suda yumurta yaparken en önemli kısım, yumurtanın suda dağılm..

Adanalı Focaccia Tarifi 11:34

Adanalı Focaccia Tarifi

500 gr beyaz un (1,5 kavanoz*) 1 çorba kaşığı irmik 350 gr su (1 kavanozdan 3 parmak eksik) 130 gr zeytinyağı (kavanozda 2 parmak yüksekliğinde) 2 çorba kaşığı pul biber 10 gr instant maya(1 paket) 10 gr tuz(1 tatlı kaşı..

Pasta Kreması Tarifi 04:01

Pasta Kreması Tarifi

Pasta kreması için malzemeler: 3 yumurta sarısı Yarım su bardağı tozşeker 3 yemek kaşığı hafif tepeleme nişasta 2 su bardağı tam yağlı süt Ceviz büyüklüğünde tereyağı Bir fiske tuz Yarım paket vanilya Yarım paket süt kre..

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi 10:53

Ekşili Terbiyeli Sulu Köfte Tarifi

Terbiyeli Ekşili sulu Köfte İçin Malzemeler: 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay..

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi 05:36

Pişirmeden Efsane Çikolatalı Mus Pasta Tarifi

Çikolatalı Mus Pasta İçin Malzemeler: Pasta tabanı için: 1 paket tercihen sert yoğun kakaolu bisküvi 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (gerekirse biraz daha ekleyin veya 1 tatlı kaşığı süt ilave edin kontrollü koyun, fazla ..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi 04:31

Krep Nasıl Yapılır Meyveli Çikolata Soslu Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 su bardağı su süt karışımı 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı tozşeker 1 çimdik tuz 1 silme yemek kaşığı tereyağı (eritilmiş) veya katı ike 1 çok büyük olmayan yemk kaşığı alın yeterli, ölçüsü çok mü..

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..