#Özçağ dayı daha hafif lütfen müzik dinle

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet 10:19

Kendine Has Özel Giysileri Olan Motosiklet

BMW Motorrad Concept 9cento projesinin makine bölümüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Teknik detaylardan ziyade daha çok tasarımı üzerine inceleme yapabileceğimiz projede ilk dikkat çeken noktalardan bir tanesi d..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

 Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri 11:28

Çilek Soslu Kadayıf Kafesleri

Hep aynı tatlıları yapmaktan sıkılanlara aynısını hiçbir mekanda bulamayacağınız nefis bir önerimiz var: Çilek soslu kadayıf kaseleri! Dışı çıtır çıtır kadayıf, içi yumuşacık muhallebiden oluşan, şerbetiyle, nefis çilek..

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği  Rulo Pasta Tarifi  Kakolu Muzlu Rulo Pasta 07:57

Ekonomik ve Herkesin Yapabileceği Rulo Pasta Tarifi Kakolu Muzlu Rul

Kakaolu rulo pasta için malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (videoda çay bardağı dediğime bakmayın sizin de gördüğünüz gibi su bardağı kullandım ????) 3 yemek kaşığı kaynar su 1 su bard..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Meşhur İtalyan Tatlısı PANNA COTTA Tarifi Unsuz,Nisaştasız Sütlü Tatlı Panna Cotta Nasıl Yapılır 06:03

Meşhur İtalyan Tatlısı PANNA COTTA Tarifi Unsuz,Nisaştasız Sütlü Tatlı

Panna cotta Tarifi için Malzemeler 1 su bardağı süt 1 su bardağı krema 1 paket Agar Ağar Yarım çay bardağı kadar toz şeker 1 paket şekerli vanilin Sosu için 400 gr kadar donmuş frambuaz ( Daha az veya başka orman..

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası  Çorba Tarifleri 03:45

Şifa Deposu Sebze Çorbası Kremalı Sebze Çorbası Çorba Tarifleri

Kremalı Sebze Çorbası için Malzemeler 1 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 1 adet pırasa 1 adet yeşil kabak Bir adet kırmızı biber veya yeşilbiber de kullanabilirsiniz İki yemek kaşığı un 7,5 su bardağı su(İhtiya..

Bulgur Pilavı Tarifi 03:13

Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı Bulgur, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Bulgur pilavının..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle 04:04

Beşiktaş 3 - 0 Partizan Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi play off turunda Beşiktaş, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında Vodafone Park'ta Partizan'ı 3-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, d..

  • OFSAYT tarafından
  • 11.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 04:33

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri

Delilik Biliyorum Senle Olmak Delilik Takılıp Kaldım Karşı Koymam İmkansız Yaşanan Yıllarım Senden Çok Daha Fazla Hüzünlerim Alır Gider Sevinçlerimi İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri Sende Daha Yeni Yeni Kavak Yelle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Casalini - Unutsam 03:22

Zeynep Casalini - Unutsam

Bir tüy gibi hafif olsam, dağılsam Yok olsam, kaybolsam, unutsam sevmeyi Tam şu anda söküp atsam bu kalbi Savursam sokağa dökülse kum gibi Tüm şehre kazınmış gibi Tek bir ad okuyor gözlerim sanki Adını görmezsem duyduğum..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Turkuaz  Gelin Çiçeği Yapımı 11:05

Turkuaz Gelin Çiçeği Yapımı

Çok şık bir projeyle daha başbaşayız.En özel günlerinizin tamamlayıcısı olan gelin çiçeği yapım videosunu sizin için seçtik.Daha fazlası için kanalınız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:))Yorum ve önerilerinizi be..

  • Kadınca tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri 02:41

35-40-45 Orta Yaş Elbise Modelleri

Uzun etekli orta yaş elbise modeller- Uzun kollu 40 yaş elbise modelleri-Dantelli orta yaş bayan elbise modelleri ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen u..

  • Kadınca tarafından
  • 5.993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Haftanın En Trend Saç Örgüsü Modelleri 13:31

Bu Haftanın En Trend Saç Örgüsü Modelleri

Biribirinden şık ve çoğumuzun da daha önce görmediği veya yapılışını merak ettiğiniz birbirinden güzel ve şık saç örgüsü tasarımlarını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ponpondan Banyo Paspası Yapmak-Dıy 09:13

Ponpondan Banyo Paspası Yapmak-Dıy

Biraz zahmetli olsada sonuca değer.Çok şık bir banyo paspası yapımı.Bu videomuzda ponpon yapımının farklı ve daha kolay bir yönteminide öğreneceksiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın..

  • Kadınca tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Yıllarda Moda Olan Ayakkabılar 00:57

Son Yıllarda Moda Olan Ayakkabılar

Özellikle son yıllarda daha çok tercih edilen ve şık kadınların kombinlerinin tamamlayıcısı olan ayakkabı modellerini videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi ..

  • Kadınca tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Altın ve Bronz Cesur  Etkileyici Makyaj 13:19

Altın ve Bronz Cesur Etkileyici Makyaj

Son dönemlerde daha da dikkat çeken gold tonlarda makyaj uyugulamasının profesyonel makyöz tarafından nasıl ustalıkla bir sanata dönüştürüldüğünü videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.iyi seyirler..

  • Kadınca tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günlük Yaşantımızı Kolaylaştıracak  12 İpucu 06:26

Günlük Yaşantımızı Kolaylaştıracak 12 İpucu

Parmağımızdan çıkan yüzükler için nasıl bir çözüm üretebiliriz.Bu ve daha fazlası için pratik bilgileri videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.Bizi izlediğiniz iç..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!! 06:15

Protez Tırnak Uygulaması Nasıl Yapılır!!

Uzun tırnak kullanmayı seven ama tırnakları çok uzamayan bayanların özellikle tercih edeceği bir alternatif olan protez tırnak uyglaması nasıl yapılır,püf noktalar nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz...

  • Kadınca tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Süresi Kısa & Etkisi Fazla Karın Kası Egzersizi! 09:56

Süresi Kısa & Etkisi Fazla Karın Kası Egzersizi!

Dümdüz karın kaslarına sahip olmak isteyenler 10 dakikalık bu egzersizleri tam 21 gün yaparak daha sıkı bir karın elde edebilirler.Bu egzersizler nasıl yapılır videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kaalımız KADIN..

  • Kadınca tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Etkileyici Bir Değişim İçin Mükemmel Makyaj 08:12

Etkileyici Bir Değişim İçin Mükemmel Makyaj

Makyajın incelikleriyle güzelleşen kadınlara bir örnek için daha videomuzu izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce