#Öğretici Şarkılar

Necati ve Saykolar - Hiç Ses Yok 03:47

Necati ve Saykolar - Hiç Ses Yok

Necati ve Saykolar'ın, Hiç Ses Yok isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Ufuk Coşkun - Yıldızlar Tutuşabilir 04:30

Ufuk Coşkun - Yıldızlar Tutuşabilir

Ufuk Coşkun'un, Yıldızlar Tutuşabilir isimli şarkısı, video klibiyleseyredelim de.....

Mehtap Koç - Kiraz Dalı 04:12

Mehtap Koç - Kiraz Dalı

Mehtap Koç'un, Kiraz Dalı isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Wiz Khalifa - Brand New ft. Ty Dolla Sign 03:53

Wiz Khalifa - Brand New ft. Ty Dolla Sign

Dolla bought a brand new Porsche Dolla bought a brand new Porsche Dolla met a bitch on tour Dolla made a mil on tour Dolla bought a brand new Porsche Dolla did the cover of The Source Dolla did the Double XL Dolla bought..

Sia - Unstoppable 03:43

Sia - Unstoppable

All smiles, I know what it takes to fool this town I'll do it 'til the sun goes down and all through the night time Oh yeah, oh yeah, I'll tell you what you wanna hear Leave my sunglasses on while I shed a tear It's neve..

Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Bora Duran - Lodos 04:23

Bora Duran - Lodos

Söyleyemem halimi Sormadan bilen yok Kimsenin çilesini Kimse çekmez gerek yok Boşa konuşup kendimi Daha fazla üzmeye Anlatmaya gerek yok Aşka boyun eğmeyip Ağlaya ağlaya gidiyorum bu şehirden Lodos çarptı yaş de..

Halil Sezai - Yağmur (Official Audio) 03:23

Halil Sezai - Yağmur (Official Audio)

Üzgün, kırgın ve yorgun Bilinmez ki yarın, yarın olmayınca Bilmem, bilmem ah bilmem Bilinmez ki yarın sen olmayınca Yağmur yağsan, dallar olsa, zaman dursa, gitsem .. ...

Sia - Alive 04:19

Sia - Alive

I was born in a thunderstorm I grew up overnight I played alone I'm playing on my own I survived Hey I wanted everything I never had Like the love that comes with light I wore envy and I hated that But I survived I had..

AronChupa - I'm an Albatraoz 02:28

AronChupa - I'm an Albatraoz

Mesdames et Messieurs S'il vous plaît Soyez prêts pour AronChupa et Albatraoz C'est parti Let me tell you all a story about a mouse named Lorry Yeah, Lorry was a mouse in a big brown house She called herself the hoe, wi..

Sam Hunt - Body Like A Back Road 02:45

Sam Hunt - Body Like A Back Road

Got a girl from the south side, got braids in her hair First time I seen her walk by, man I 'bout fell off my chair Had to get her number, it took me like six weeks Now me and her go way back like Cadillac seats Body li..

Aston Merrygold - Show Me 05:31

Aston Merrygold - Show Me

Aston Merrygold - Show Me Kanalımıza ait diğer videolara ulaşmak ve güncel içerikleri görmek için kanalımıza abone olmayı unutmayın.....

Pinhani - Köprü Ortasında 03:06

Pinhani - Köprü Ortasında

Köprü ortasında dolandı başım Çok aklıma geldi annem kardaşım Evimden yürüdüm Pazartesi Yüreğimde kaldı dünya hevesi Ağustos’un 16 Cumartesi Kurusun yaylacıların deresi 1969 senesi Yazık genç yaşıma ona yanarım Köprü..

Evren Çelik - Masal 04:11

Evren Çelik - Masal

Evren Çelik'in, Masal isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de....

Yakup Yazıcı - Potpori 05:56

Yakup Yazıcı - Potpori

Yakup Yazıcı'nın, Potpori isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Big Sean - Halfway Off The Balcony 03:54

Big Sean - Halfway Off The Balcony

I am ready right now Uh huh I look up I don't even know no more I think it's funny how it go down I don't even know no more Official shit, [Hook] I'm hangin' halfway off the balcony Overthinkin' 'cause my job is way mor..

Gökçe - Ne Yapardım 03:43

Gökçe - Ne Yapardım

Kendi başına buyruk Herkes peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım Herkesin ahını almışım ki Bana bakışına kul köle Her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem Ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem Seni b..

Bülent Cenkçi - Hep Çok Sevmiştim 04:09

Bülent Cenkçi - Hep Çok Sevmiştim

Bülent Cenkçi'nın, Yaşar Kekeva Plakçılık etiketiyle yayınlanan Hep Çok Sevmiştim isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Erkan Güleryüz - Gel Barışalım Artık (Official Video) 04:20

Erkan Güleryüz - Gel Barışalım Artık (Official Video)

Erkan Güleryüz'ün ''Gel Barışalım Artık'' şarkısı video klibiyle seyredelim de.....

Songül Karlı - Dallarımı Kırdılar 04:57

Songül Karlı - Dallarımı Kırdılar

Sevdası ha sevdiğim gel dedinde gelmedimmi Sevdası ha sevdiğim gel dedinde gelmedimmi Senden vazgeçmiş değilim bul dedinde dulmadımmı Dallarımı kırdılar yarimden ayırdılar suçsuz günahsız yere hükmümüzü verdiler..

Halil Sezai - Git 03:30

Halil Sezai - Git

Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur kendini şaraba... Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur k..

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

Gökçe - Oh Olsun 03:20

Gökçe - Oh Olsun

Ayy bana birşeyler oluyo Sanki kalbim yerinden çıkıyo Ayy bana birşeyler oluyo Sanki kalbim yerinden çıkıyo Gidemem o gelmezse terkedemem burayı Yok artık olmadı olmuyor Doymadık doyamadık birbirimize Kıskançlıkt..

Gökçe - Çık Hayatımdan 03:48

Gökçe - Çık Hayatımdan

Ayrılamam ben senden demiştin sen hatırla Beraberken ne mutlu ne de mesuttuk oysa Ne çok sevmiştim seni bunu yapana kadar Meğer her şey yalanmış Ben ne aptal aşığım Ay çık çık çık hayatımdan Ay çık çık çık hayatımd..

Aydilge - Aşk Paylaşılmaz 04:09

Aydilge - Aşk Paylaşılmaz

Aşk paylaşılmaz Anlatsan anlaşılmaz Yine yandım Yok olmaz buzlara sarsan da soğumaz Yine yandım Tutulmaz, ay bile böyle tutulmaz Yine yandım Sorulmaz, ah niye ben diye sorulmaz Sana doğmuyor ya güneşim, Ah neyle..

Team BS - Team BS 04:21

Team BS - Team BS

Il est vrai j'ai trop d'adversaires, depuis qu'j'ai quitté la terre, terre ferme Ils feraient tout pour me faire taire, mais derrière moi j'ai de vrais, vrais frères Tester à quoi ça sert? C'est comme faire le ramdam san..

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye. 04:53

Sesin gelir uzaktan gel diye gel gel diye.

Buraların Çimeni Da Yeşermeyi Ki Sensuz Ne Tütünü Ne De Çayı içilmeyi Ki Sensuz Sesin Gelir Uzaktan Gel Diye Gel Gel Diye Ağlıyorum Sen Diye Bilirum Sende Ben Diye Adın Düşmez Dilimden Okurum Türkü Diye Anlaştım Rüzgar i..

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı) 04:26

Edip Akbayram - Seni Seven Öldü (Haberin Varmı)

Ay karanlık gecelerim gündüzüm olmuyor Dalımda solmuş güllerim filiz vermiyor Elim kolum işe güce varıp gitmiyor Gözlerimden ferim sönmüş haberin var mı? Haberin varmı? Haberin var mı? Seni seven öldü zalım haberin var ..

Black M - Sur ma route 04:11

Black M - Sur ma route

Sur ma route, oui, il y a eu du move, oui De l'aventure dans l'movie, une vie de roots Sur ma route, oui, je n'compte plus les soucis De quoi devenir fou, oui, une vie de roots Sur ma route, oui, il y a eu du move, oui D..