#Öğretici Şarkılar

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

LP - Tightrope 04:40

LP - Tightrope

Hold on, I know you're scared But you're so close to heaven Eyes shut tight Just pretend you're like a feather Flew down the clouds together But don't look down, not ever Don't ask why Just look out unto forever All th..

Feride Hilal Akın - Belli 02:31

Feride Hilal Akın - Belli

Saçlarım dağılmış yastığa Devrik eşyalar üstbaş talan Zannedersin gece harp çıkmış salonda Etraf toz duman İçilmiş de gelinmiş belli Sabah ayazı nefes rutubetli Olmuş olan belli Ölmüş ölen belli belli Kah kesilmiş kalb..

Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar 03:57

Feride Hilal Akın - Mevsim Bahar

İnan bana çok geç değil, Mevsim bahar ama kış değil. Bir kez daha dayanamam, Kalbim nasır ama taş değil. Bir deli rüzgar esse bir yerlerden, Savurur mu, götürür mü beni bilmem. O deli aşık mazide kaldı artık, Dönecek m..

Feride Hilal Akın - Sus Payı 03:49

Feride Hilal Akın - Sus Payı

Savunma sanatı mı bu gardının ilmi? Aklındaki zarın o içindeki hacmi hesaplayamadım. Bi sığdıramadım kendimi. Sadece bugünüm ölümsüz, gerisi fani. Sözlerimi de yaz peri misali. Uçurtmalarının kurdelesine bağla. Merhaba,..

Mariah Carey - Feat. YG - I Don't 04:16

Mariah Carey - Feat. YG - I Don't

I know you love me You just don't trust me You don't understand me But you love it when I call you Ms. Carey I know you love me You just don't trust me You need to understand me But you love it when I call you Ms. Carey,..

Selena Gomez - Hands To Myself 03:47

Selena Gomez - Hands To Myself

Can't keep my hands to myself No matter how hard I'm trying to I want you all to myself Your metaphorical gin and juice So come on, give me a taste Of what it's like to be next to you Won't let one drop go to waste Your..

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Ariana Grande - Feat. Future - Everyday 03:14

Ariana Grande - Feat. Future - Everyday

Anytime I'm alone, I can't help thinking about you All I want, all I need, all I see, it's just me and you [Pre-Chorus - Ariana Grande:] He giving me that good shit That make me not quit, that good shit He giving me tha..

Zara Larsson - Ft. Ty Dolla $ign - So Good 02:54

Zara Larsson - Ft. Ty Dolla $ign - So Good

So good, so good, so good, so good You know my love is So good, so good, so good, so good You know my love is [Verse 1: Zara Larsson] My love is more potent than anything in the cup that you're holdin' One little taste ..

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Ömer Serhatlı Kurt - Sarhoşuz Bu Gece 02:05

Ömer Serhatlı Kurt - Sarhoşuz Bu Gece

Ömer Serhatlı Kurt'un, Sarhoşuz Bu Gece isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Dj Khaled - Do You Mind 06:57

Dj Khaled - Do You Mind

[DJ Khaled:] Another one We The Best Music! [Nicki Minaj:] Yo, he ain't messing with no average chick, pop, pop He got Nicki, he know that he hit the jackpot Every baller tryna score, check them shot clocks But I hit 'e..

Ilkay Sencan - Back to Life 03:21

Ilkay Sencan - Back to Life

Ilkay Sencan'ın, Back to Life isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de......

Yusuf Karul - Bırakma Beni - Teaser 00:48

Yusuf Karul - Bırakma Beni - Teaser

Yusuf Karul'un, Bırakma Beni isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de....

Seçkin - Yokuş 03:41

Seçkin - Yokuş

Kaç Oldu Saate Bakmadım Günlerdir Haber Almadım Arasam Bir Dert Aramasam Kalır Aklım Hep Aynı Hata Aşkından Ölürken Güçlüyü Oynadım Bir Varışına Bir Yokuşuna Yanımdayken Yok Oluşuna Üzülmüyorum Ne Gelişine Ne Gidişine Ka..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Yusuf Karul - Bırakma Beni 04:44

Yusuf Karul - Bırakma Beni

Bırakma beni sensiz ellere Bırakma beni sensiz günlere Bırakma beni sensiz gecelere Bırakma beni bırakma beni Bırakma beni sensiz ellere Bırakma beni sensiz günlere Bırakma beni sensiz gecelere Bırakma beni bırakma beni..

Gökçe Yeşilbaş - Yalnız Kadın (Volga Tamöz house mix) 04:24

Gökçe Yeşilbaş - Yalnız Kadın (Volga Tamöz house mix)

Gökçe Yeşilbaş'ın, Yalnız Kadın (Volga Tamöz house mix) isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..

Desiigner - Panda 04:02

Desiigner - Panda

This what they all been waitin' for. I guess so. They been waitin' for this shit for a long time, didn’t they? I'ma give it everythin' I got. Ayo Dougie park that X6 around the corner. Ayy I'm just feelin' my vibe right ..

Rihanna - Sex With Me 03:30

Rihanna - Sex With Me

Sex with me, so amazing All this hard work, no vacation Stay up off my Instagram, pure temptation Hit a switch on a fake nigga, like a station Sex with me, so amazing Sex with me, so amazing Vodka and water, and a lemon..

Anıların Müziği 5.Bölüm İzle 37:14

Anıların Müziği 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendiridiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi 04:16

Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi

Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık Son Sözüm Kaldı Bilir Mi? Yerime Gelen Kıymetini Bilir Mi? Bu Insan Cennete Mevlaya Küsen Değil Mi? Benim Gibi Koklar Mi Derinden Bir Ömür Boyunca Do..

PnB Rock - Selfish 04:32

PnB Rock - Selfish

I want you all to myself You don't need nobody else I want you all to myself I swear yeah Oh yeah Yeah, yeah, yeah [Chorus] I'm selfish I want you all to myself I swear You don't need nobody else I swear I want you all ..

Blake Shelton - Every Time I Hear That Song 03:40

Blake Shelton - Every Time I Hear That Song

There's something 'bout yesterday How fast it all flies away I don't know what it is about a goodbye kiss That makes you wanna stay We were crazy then we were over We were breaking up, making love, a runaway roller coast..

Gururbey - Farketmez (Türkiyem) 03:08

Gururbey - Farketmez (Türkiyem)

Deli Gönlüm Kabardı Mı Coştu Mu Çanakkale Hiç Aklına Düştü Mü Dert Ettiğin Üç Beş Puşt Mu Tasa Etme Güzel Yurdum Türkiyem Yedi Düvel Sekiz Olsa Fark Etmez Atasından Duymadı Mı Fark Etmez Sönmedikçe Bir Ocak Terk Etmez Ta..

Mert Cihan - Günaydınım Ol 03:52

Mert Cihan - Günaydınım Ol

Koyma aklına benden başka Ki gireyim huzurla koynuna Sarılıp unutayım dünyayı Günaydınım ol uyanayım yanında Gülüşünde gözlerinde olmasın yalan dolan Ki koyayım başımı rahatça omzuna Korkmuyorum desem de ayrılmaktan Öy..