#Öğretici Şarkılar

Ebru Gündeş - Ağlamayacağım 05:05

Ebru Gündeş - Ağlamayacağım

Ebru Gündeş - Ağlamayacağım Dinle..

  • Candy tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chris Brown - Kriss Kross 02:44

Chris Brown - Kriss Kross

[Chris Brown:] VVS protect all in my wrist watch Got it jump, jumpin' like I'm Kriss Kross She gon' bring her girls, let 'em Kriss Kross Drippin' water, I forgot to turn my wrist off All that goyard, let 'em Kriss Kross ..

Frankie - Blink 03:56

Frankie - Blink

We're just a blink A little bit of history But the gods are left to notice Such a perfect moment Don't you think Life's worth the mystery? And even though we come and go There's so much we could see in just a blink Ain'..

Mavi - Gidersen 03:50

Mavi - Gidersen

Gidersen bir anda büyürüm ben Dikenlenir cümleler Yokluğunla baş edemem Gidersen bir sis gibi içimden Ayıplanır geceler Teselli nerede bilemem Kim girdiyse kanına Gidiyorsan bırak dokunma yarama Yüreği mühür gözleri kara..

Bilal Sonses - İki Kelime 03:51

Bilal Sonses - İki Kelime

Bilal Sonses'in, İki Kelime isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Gucci Mane - Icy Lil Bitch 04:07

Gucci Mane - Icy Lil Bitch

[Intro] (Zaytoven) Burr, Ziggy Burr, Gucci Wop [Hook] She an icy lil bitch, the bitch is so icy Burr, burr, burr, burr But she a sheisty lil bitch, the bitch is so sheisty Bling-bling, bling-blaow She an icy lil bitch, ..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - How Deep Is Your Love 02:55

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - How Deep Is Your Love

I want you to breathe me in Let me be your air Let me roam your body freely No inhibition, no fear How deep is your love? Is it like the ocean? What devotion are you? How deep is your love? Is it like nirvana? Hit me ha..

Ali Kurtuluş Şaylı - Ceviz Yaprağı Dal Arasında 03:39

Ali Kurtuluş Şaylı - Ceviz Yaprağı Dal Arasında

Ali Kurtuluş Şaylı - Ceviz Yaprağı Dal Arasında Dinle..

Ceynur Kafa Açma 00:21

Ceynur Kafa Açma

Ceynur'un, Kafa Açma isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Nil Çaçan - Eden Bulur 02:59

Nil Çaçan - Eden Bulur

Nil Çaçan'ın, Eden Bulur isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Kayahan Ve Nilüfer'in Tanışmaları İzle 03:15

Kayahan Ve Nilüfer'in Tanışmaları İzle

Kayahan'ın, Nilüfer ile tanışması ve birlikte yaptıkları çalışmalar hakkındaki röportajı. Kayahan ve Nilüfer'in seslendirdikleri şarkılar...

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Beyoncé - Love Drought 03:25

Beyoncé - Love Drought

Ten times out of nine, I know you're lying But nine times outta ten, I know you're trying So I'm trying to be fair And you're trying to be there and to care And you're caught up in your permanent emotions All the loving ..

AXE Sunar & Can Bonomo - Erkekler de Ağlar 02:48

AXE Sunar & Can Bonomo - Erkekler de Ağlar

“Erkekler ağlamaz” diyenlere inat, Can Bonomo ile kalıpları yıktık. Erkeklerin duygularını özgürce yaşaması yolunda ilk adımları attık. #erkeklerdeağlar..

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Eski Bahar Şarkısı (Sen Oku) 06:14

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Eski Bahar Şarkısı (Sen Oku)

Mahmut Çınar & Gözde Öney'in, Eski Bahar Şarkısı (Sen Oku) isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Damla Pehlevan - İlkbahar Teaser 00:25

Damla Pehlevan - İlkbahar Teaser

Damla Pehlevan'ın, İlkbahar isimli tekli çalışması, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Melek Canan - Eyvallah 04:50

Melek Canan - Eyvallah

Melek Canan'ın, Eyvallah isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Murat Kardaş Asude 04:17

Murat Kardaş Asude

Hasılı kelam da bu vakit Sana değil kendime küsüm Bir sen varsın söyleyemedim Kendime değil hayata bak Bana söylediklerini anlayacak değil Söylemediklerini anlayacak biri lazım X2 Aşk bensiz veda sensiz Yetim kala..

Grimes ft. Janelle Monáe - Venus Fly 07:24

Grimes ft. Janelle Monáe - Venus Fly

Hey, oh why you looking at me? (Against the music) Hey, oh why you looking at me? (Baby I can use it) [Janelle Monáe (Grimes):] Why you looking at me now? Why you looking at me again? What if I pulled my teeth? Cut my h..

Michael Bublé - I Believe in You 03:33

Michael Bublé - I Believe in You

I Believe In You Time goes by And I've been holding everything inside But now I've got nothing left to hide When I'm with you, oh, you But I can see How strong a man I'm gonna have to be To do for you what comes so na..

Serebro - My Money 04:19

Serebro - My Money

M-m-money M-I want my money M-m-money M-I want my money Yo, this is a song about my money You know, cuz I love money and I want my money, To the bass sound, woo You see me popping glasses in the club Oh yeah, that's m..

Petek Dinçöz - Sihirbaz 04:36

Petek Dinçöz - Sihirbaz

Sessiz sular derinden akar beni nasıl da aldattın içi boş olandan çok ses çıkar beni çok hafife aldın. Güzel olan ne varsa yalanlarınla mahvettin sen nasıl bir sihirbazmışsın beni bile kaybettin. Aşkları acıları dertle..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa. 04:55

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa.

Son bir defa göreydim seni Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin olur ulan Son bir defa göreydim seni Sanma aşkım şikayettir Bana ne gam ne de derttir Ölümden korkan namerttir Son bir defa göreyd..

  • Candy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Nurettin Rencber -  Eski Yara 05:04

Nurettin Rencber - Eski Yara

Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce