#Öğretici Şarkılar

Melodiden Komediye 7.Bölüm İzle 49:56

Melodiden Komediye 7.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler, Dilek Bale Topluluğu ve Levent Köksal Dans Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 2.Bölüm İzle 47:22

Melodiden Komediye 2.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu ile İspanyol Dans Grubu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 4.Bölüm İzle 44:44

Melodiden Komediye 4.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve skeçler yer almaktadır...

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle 42:55

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Bir Cumartesi Gecesi 8.Bölüm 46:43

Bir Cumartesi Gecesi 8.Bölüm

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

NAV - Some Way ft. The Weeknd 03:11

NAV - Some Way ft. The Weeknd

[Intro: The Weeknd] Yeah, nah, nah, nah, nah, nah, nah, nah, nah Nah, nah, nah, nah, nah, nah, nah, nah, yeah [Verse 1: The Weeknd] If I'ma talk, I'ma talk, I'ma keep it real Me and my boys, and my boys, we would split ..

 Kadırgalı Coştu 03:11

Kadırgalı Coştu

Aşk acısını çok çabuk unutan Seda Sayan sokak ortasında arkadaşlarıyla şarkılar söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 4.Bölüm 42:26

Bizden Size 4.Bölüm

Programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Gökhan Uzunali - Anam 04:01

Gökhan Uzunali - Anam

En iyi sanatçıların seslendirdiği en güzel şarkılar bu albümde Vira Vira 1 Sizlerle...

Luke Bryan - Fast 03:45

Luke Bryan - Fast

Fast That's the kind of car you wanna drive when you're sixteen Fast That's the kind of boys that you want on your home team Fast Yeah, you think you're gonna catch your big dreams just like that Fast And here you are, l..

Zerrin Özer Son Mektup 05:53

Zerrin Özer Son Mektup

Zerrin Özer - Son Mektup Albüm Adı : Nostaljik Parçalar Düzelten : felucia etd : Zerrin Özer dinleyin Yazdığın son mektup şu an elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun ..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري)  Ada Sahilleri Arapça 07:12

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري) Ada Sahille

Qadukka Al Mayyas (Kdk Alemyas) - Sabah Fakhri (Sabah Fakhri) 19th century Ottoman song (19.yy Osmanlı şarkısı). Composer: Mulla Uthman al-Musili (1854-1923) (الملا عثمان الموصلي), Ottoman Emp. (Mosul, Iraq) (Besteci: Mu..

Hoş Sada 1.Bölüm 49:30

Hoş Sada 1.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoş Sada 4.Bölüm 52:00

Hoş Sada 4.Bölüm

Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

Hoş Sada 5.Bölüm 48:40

Hoş Sada 5.Bölüm

Gülgün Feyman’nın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Emin Ongan ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm 33:07

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm

Alper Fidaner ve Murat Meriç'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Alper Fidaner ve Murat Meriç'in plak dükkanlarına yaptığı geziye y..

Sarmaşık 3.Bölüm İzle 44:05

Sarmaşık 3.Bölüm İzle

Halit Kıvanç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; mehtap konulu sohbetler, sevilen sanatçıların seslendiriği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Sarmaşık 4.Bölüm İzle 41:04

Sarmaşık 4.Bölüm İzle

Halit kıvanç’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; düğün konulu şarkılar ve skeçler yer almaktadır...

Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Katy Perry - Dark Horse Parodi 04:06

Katy Perry - Dark Horse Parodi

Katy Perry - Dark Horse Parodi İzle..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Yar Bana Gelmiyor 03:48

Babutsa - Yar Bana Gelmiyor

Ciğerime Ciğerime Vuruyor Bir Ateş Bu Gecede Aşk Beni Yak Hiç Acıma Halime Ben Yanarım Kaderime Sen Yürü Keyfine Bak Getirin Hesabımı Çekip Gideyim Onsuz Hiç Bir Tat Alamam Yar Bana Gelmiyor Yar Beni Sevmiyor Kim Tutacak..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Imagine Dragons - Believer 03:36

Imagine Dragons - Believer

Believer First things first I'ma say all the words inside my head I'm fired up and tired of the way that things have been, oh-ooh The way that things have been, oh-ooh Second thing second Don't you tell me what you thi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip 02:43

Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip

İzleyici rekorları kıran Düğün Dernek macerası son sürat devam ediyor. İlk filmde oğlunu evlendiren İsmail, ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara so..

  • PengoTV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağımlılık Yapan Şarkı ! 10:20

Bağımlılık Yapan Şarkı !

Bağımlılık yapan şarkılar ve ağzımızdan düşmeyen nakaratları..

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler? 10:08

Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler?

Şarkılar: Carla Bruni- Quelqu’un m’a dit Damien Rice- Cheers Darling The Chainsmokers ft. Daya- Don’t Let Me Down Son Feci Bisiklet- Bu Kız Alex&Sierra- Little Do You Know Coldplay- The Scientist Yüksek Sadakat-Aşk Durd..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce