#Öğretici Şarkılar

Zeki Müren   Bulamazsın 05:19

Zeki Müren Bulamazsın

Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gün gelir harcarlar seni. Bir de saçlarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni. Eğer gideceksen, mani olamam, Düşersen sonunda yine bul beni. Vefasız kullardan, ve..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

Metin Isik  Aydan Güzel 06:08

Metin Isik Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el gör..

Canan Sabah Karar  Verdim İçmemeye   03:45

Canan Sabah Karar Verdim İçmemeye

karar verdim içmemeye, içmemeye bir daha, tutamadım sözümü ben yazıklar olsun bana, mahfedecek biliyorum, öldürecek biliyorum, bile bile içiyorum, bile bile içiyor içiyorum, elden gelmiyor içmemek, elden gelmiyor içmemek..

Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Esmeray   Unutama Beni 04:06

Esmeray Unutama Beni

Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni, unutama beni Gözünden damlayamayan göz yaşın olayım Unutma beni, unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sen de unutma be..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Esmeray Ayrılık Olsa Bile 03:09

Esmeray Ayrılık Olsa Bile

Ne zenginlik ne de güzellik isterim Ne mutluluk düşünürüm senden başka Gururla söyleyebilirim sevgilim Elden gelse tekrar başlardım bu aşka Yüz kere la la la bin kere la la la onbin kere la la la yüzbin kere Elden gelse..

Esat Kabaklı  Yol Yemez 03:25

Esat Kabaklı Yol Yemez

Yol yemez yol yemez Elazizde bir dayı var yol yemez Derdemez derdemez Kendine dayı der nazmi yol yemez Beyaz gömlek yaka açık Azıcık şahkülden kaçık Emniyetle arsı açık Yol yemez yol yemez Geçen gördüm gene yolda Tesbi..

Esat Kabaklı  Dağlarına Kar Olurum Yâr 03:16

Esat Kabaklı Dağlarına Kar Olurum Yâr

Sen baharsan bende yazım Başkasına geçmez nazım yar Beni sensiz çalamazsın Sen mızrabsın bende sazım yar Dağlarına kar olurum yar Aşkına bahar olurum yar İster isen yar olurum yar olurum yar Ağaç olsan dal olurum Çiç..

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Ayrılmalıyız 04:14

Zerrin Özer Ayrılmalıyız

Bu son bulusmamız Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü..

Awara Hoon 1951 Shankar Jaikishan Avereyim Hindi Orjinal Dinle 03:06

Awara Hoon 1951 Shankar Jaikishan Avereyim Hindi Orjinal Dinle

Awara Hoon 1951 Raj Kapoor - Awaara - Mukesh - Shankar Jaikishan Movie Name:Awaara (1952) Music Director: Shankar Jaikishan Singers: Lata Mangeshkar, Mukesh, Shamshad Begum, Mohammed Rafi & Manna Dey. Enjoy this superh..

  • Tv Series tarafından
  • 12.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neredesin Firuze  Firuze'nin Şizofreni Olduğunu Öğrenişi 01:52

Neredesin Firuze Firuze'nin Şizofreni Olduğunu Öğrenişi

Beni affet Kaybetmek için çok erken Sevmek için de çok geç Beni affet Bir adım kalmalı geriye Kırılmış şeylerin nihayetine Yalnızlığın eşiğinde Beni affet Ben seni sevdiğim zaman bu şehirde Yağmurlar yağardı Beni seni se..

Sebnem Tovuzlu  Lazım 04:04

Sebnem Tovuzlu Lazım

Canım gözüm dolup gözüm Kısılan sesim ağızım Bana ver bir ümit, tek bir sözünle Gelip yardım etmen lazım Çaresizim neden böyle Döndüm sanki solan güle Kalbime su dök iltifatın ile Sevgim için çiçek lazım Bana sevgini his..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Dilek Özgör  Şekerim  04:25

Dilek Özgör Şekerim

Bakışların Bambaşka Düşürdün Beni Aşka Usul Yavaş Gel Bana Şşşş Bak Hele Bekliyorum Şekerim Şekerim Yar Şekerim Dertlerini Çekerim Artık Sabrım Kalmadı Vallahi Seni Yerim Çok Naz Etme Güzelim Vallahi Seni Yerim ..

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver 03:09

Aynur Aydın feat. Turaç Berkay - Bana Aşk Ver

Nasıl solmuşsa kalbim Kalmadı senle derdim Sevseydim yine yerdim Göz göre göre yalanlarını İnan inan duymam inan Yanımda aşkla bağırsanda İnan inan görmem inan Beni cennetten çağırsan da Bana ver bana aşk ver Tanrım Be..

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm 03:20

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm

İnan öyle yüz vermem Ve de bakmam ardından Yılışıklık hiç sevmem Soyum aşk ecdadından Kalpse oyuna gelmem Bana öyle haller boş Çalsa hisler her telden Şarkılar endamından Yüreğimde yangınlar Yine mutsuz dargınlar Bana ..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video 06:14

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Video

SERKAN KAYA - BU ŞEHRİN GECELERİ - OFFICIAL VIDEO - (Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar) BU ŞEHRİN GECELERİ ŞARKI SÖZLERİ LYRICS: BİR BAŞKA HÜZÜN TAŞIR BU ŞEHRİN GECELERİ HEP SENİ HATIRLATIR BU ŞEHRİN GECELE..

  • PengoTV tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Finger Family Monkeys - Parmak Ailesi - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs 07:25

Finger Family Monkeys - Parmak Ailesi - İngilizce Çocuk Şarkıları - Ki

Bütün dünyada en çok izlenen ve çocukların en sevdiği çocuk şarkısı Finger Family Parmak Ailesi , İngilizce Çocuk Şarkıları kanalımızda. Bu Finger Family şarkısının çizgi film videosunda maymun ailesi var. Finger Famil..

  • PengoTV tarafından
  • 3.630 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bingo Dog Song - Köpek Bingo - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs 02:54

Bingo Dog Song - Köpek Bingo - İngilizce Çocuk Şarkıları - Kids Songs

İngilizce Çocuk Şarkıları kanalımızın yeni videosu BINGO Adı Bingo olan sevimli köpekle bu ingilizce çocuk şarkısında B-I-N-G-O harflerinin ingilizce olarak söylenmesi ve pekiştirilmesi sağlanıyor. BINGO Dog Song Şar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.329 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Finger Family Cuties - Sevimli Dostlar Parmak Ailesi - Ingilizce Cocuk Sarkilari - Kids Songs 02:39

Finger Family Cuties - Sevimli Dostlar Parmak Ailesi - Ingilizce Cocuk

Bütün dünyada en çok izlenen ve çocukların en sevdiği çocuk şarkısı Finger Family Parmak Ailesi , İngilizce Çocuk Şarkıları kanalımızda. bu defa Sevimli Dostlar Parmak Ailesi olarak. Finger family - Parmak Ailesi Şarkı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ferdi Tayfur  Yuvasız Kuşlar 03:39

Ferdi Tayfur Yuvasız Kuşlar

Garibim halime bakıp ta gülme Yolun düşer gurbet ele sende yanarsın Yolun düşer gurbet ele hasret çekersin Ümitsizde olsa hayırsızda olsa Gönül verdiğin Ölümden korkmayıp yine seversin Kimseden korkmayıp yine seve..

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı 04:58

Volkan Konak'ın Kuzey'in Oğlu Davasında Karar Çıktı

Şair Hüseyin Öztürk Kuzeyin Oğlu adlı şiirin eser sahibi olduğunu ve ismin kullanım hakkının kendisine ait olduğunu ileri sürerek şarkıcı Volkan Konak'ı mahkemeye vermişti. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'..

  • BETA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce