#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu- 01:56

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu-

Okyanus ötesinde New York Valisi, Trump'ı adeta topa tuttu. Andrew Cuomo, Salgının yayılmasından Trump sorumlu dedi. Amerikan Başkanı'nı maske takmayı siyasete alet ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Ancak Trump, önlemleri..

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi 01:41

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi

Sırbistan sokakları adeta yandı. Cumhurbaşkanı Vucic, vakaların artmasıyla birlikte yeni önlemler aldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunu duyan binlerce kişi meclis önünde toplandı. Ortalık mahşer yerine dön..

Yol kavgasında sürücüyü kurşun yağmuruna tutmuştu, müebbet hapsi istendi 08:26

Yol kavgasında sürücüyü kurşun yağmuruna tutmuştu, müebbet hapsi isten

TEM Otoyolu’nda bir sürücünün ölümüyle sonuçlanan yol verme kavgasıyla ilgili davanın ilk duruşmasında cumhuriyet savcısı, sanığın ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılmasını talep etti...

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar 03:51

Ekmeklerini Taştan ve Çamurdan Çıkarıyorlar

Muş’un Hasköy ilçesinde dağdan getirdikleri özel taş ve toprağı harmanlayan vatandaşlar, ürettikleri ekmek pişirme tandırlarını büyükşehirlere gönderiyorlar. Hasköy’de geçimlerini ekmek tandırı üreterek sağlayan vatanda..

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı 05:02

Ahmet Kartal - 15 Temmuz Marşı

15 Temmuz Marşı şarkı sözleri ile Bir Temmuz gecesi, on beşi ayın, Çıktı hep ortaya, birkaç bin hain Tankları çevirdi, öz milletine Kendi namlusunu, öz devletine ------- “Dur!” dedi, bu millet, darbeye karşı “Dur!” ded..

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz 08:35

TBMM'den Azerbaycan'a Destek- Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınama

TBMM'den Azerbaycan'a Destek: Uluslararası Toplumu Ermenistan'ı Kınamaya Çağırıyoruz. TBMM Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, yaptığı açıklamada Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılar..

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi 02:51

Azerbaycan ve Ermenistan Sınır Hattında Çatışmalar Şiddetlendi

Azerbaycan ve Ermenistan sınır hattındaki çatışmalar şiddetlendi. Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait hedefleri tek tek imha etti. Azerbaycan ordusundan bir asker şehadete yürüdü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu 06:06

Yüzde 60 görme engelli Halid YKS’de Türkiye birincisi oldu

Uğur Okulları Aydın Kampüsü öğrencisi 18 yaşındaki Halid Oğuz Serçe, bugün açıklanan YKS Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre Temel Yeterlilik Testi (TYT) alanında 503 puanla Türkiye birinciliğini elde e..

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a demediğini bırakmadı! Çok sert ifadeler... 10:11

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a demediğini bırakmadı! Çok sert ifadeler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de düzenlenen CHP Grup Toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu devl..

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor 03:28

Bayram dönüşü otogarda hareketlilik sürüyor

Kurban Bayramı için İstanbul’a dönüş yapan vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda hareketlilik oluşturdu. Memleketten çuvallarla yiyecek getiren vatandaşlar, dönüş yolunda trafik yoğunluğunun azaldığını ifade etti...

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..

Beyrut Savaş Alanına Döndü 02:15

Beyrut Savaş Alanına Döndü

Beyrut'un yarısını haritadan silen faciadan, hükümeti sorumlu tutan Lübnanlılar sokağa çıkıp polisle çatıştı. 1 polis hayatını kaybetti. 238 kişi ise yaralandı. Protestolar devam ederken, Başbakan Diab'dan şok eden bir a..

Kozan'da dakikalar içinde hayat felç oldu 02:01

Kozan'da dakikalar içinde hayat felç oldu

Adana’nın Kozan ilçesinde akşam saatlerinde kısa süre etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına hayatı felç etti. 10 dakika içinde balkonlardaki çamaşırlar uçtu, üçtü tabelalar koptu...

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi 01:25

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi

Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi Yunanistan'da istifaya yol açtı. Oruç Reis kıta sahanlığımızı işaretleyip araştırmalar yapıyor” diyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ulusal ..

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır- 01:50

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır-

Son zamanlarda şiddet ve taciz olaylarında yaşanan tırmanış dikkat çekiyor. Suçluların yeterli cezayı almaması kamuoyu vicdanını yaralıyor. İşte bu süreçte MHP Genel Başkanı Bahçeli'den idam çıkışı geldi. İdam cezasının ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Ev Yanarken Direk Dansı Yapan Kadın 00:45

Ev Yanarken Direk Dansı Yapan Kadın

Odanın ortasındaki direk ile dansını gerçekleştiren kadın kameranın kadrajından yavaş yavaş çıkmaya çalışırken mutfaktaki yangını fark etti ve koşmaya başladı...

  • PengoTV tarafından
  • 279 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti! 01:19

3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti!

MİHRİYE YALAZI 85 YAŞINDA. MANİSA'NIN AKHİSAR İLÇESİNDE 3 KATLI BİR EVDE YAŞIYOR. O EVE BİR YUNAN VAKFI 3 MİLYON LİRA TEKLİF ETTİ. AMA YAŞLI KADIN O TEKLİFE TOKAT GİBİ BİR CEVAP VERDİ. O 3 KATLI EVİN GİZEMİ VE TEKLİFİN H..

Trump'tan Koronavirüs İtirafı 02:17

Trump'tan Koronavirüs İtirafı

Dünyanın gözü bir kez daha Beyaz Saray'a çevrildi. Amerikan Başkanı salgını önemsiz gösterdiğini itiraf etti. Halkı paniğe sürüklemek istemedik dedi...