#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Türkiye ve Rusya Karabağ'a barış gücü gönderiyor 01:27

Türkiye ve Rusya Karabağ'a barış gücü gönderiyor

Azerbaycan-Ermenistan savaşında sona gelindi! Erivan yönetimi, işgal ettiği Şuşa'yı kaybettikten saatler sonra Ermenistan Devlet Başkanı Nikol Paşinyan, bir mesaj yayınlayarak yenilgiyi kabul etti. Paşinyan mesajında, R..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor 03:55

Emekli Bahri Amca, Sokak Hayvanlarına Gözü Gibi Bakıyor

Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, “Bazıları da Allah r..

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu 01:36

Kısıtlama Öncesi Ucuz Su Kuyruğu

Bursa'da 13 liralık suyu 2,5 liraya almak isteyenler hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi bölgeye akın etti. Kilometrelerce kuyruk oluşturan sürücüler, Uludağ'dan gelen suyu bidonlara doldurup evinin yo..

Sitede doğalgaz krizi! 01:49

Sitede doğalgaz krizi!

BAŞKENT ANKARA'DAKİ BİR SİTEDE YAŞANAN YÖNETİM ANLAŞMAZLIĞI, APARTMAN SAKİNLERİNİ KARA KIŞA TESLİM ETTİ. İKİ YILDIR SOĞUKTA YAŞIYOR, BİR TÜRLÜ ISINAMIYOR... ÇÜNKÜ 24 BLOKTAN SADECE BİRİNDE DOĞAL GAZ YOK...

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar 02:44

Polisin sirenini duyup çil yavrusu gibi dağıldılar

Bursa'da sokak kısıtlamasında okul bahçesinde top oynayan çocuklar polisi görünce duvardan atlarken, bazıları ise misket oynamaya devam etti..

Poşet poşet ayakkabı çaldı! 01:45

Poşet poşet ayakkabı çaldı!

KISITLAMAYI FIRSAT BİLDİ. BAĞCILAR'DAKİ SİTEYE GİRİP 48 DAİRENİN ÖNÜNDEKİ AYAKKABILARI ALIP GİTTİ. ''100 ÇİFT AYAKKABIMIZ ÇALINDI'' DİYEN SİTE SAKİNLERİ İSYAN ETTİ...

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

HiraiZerdüş  -  Devran-ı âlemi seyran ederken 03:08

HiraiZerdüş - Devran-ı âlemi seyran ederken

Devrân-ı âlemi seyran ederken Bir sam esti geldi koku tersine Baktım çar etrafa cevlan ederken Attı felek bana bana oku tersine - Olmadım dünyada şad u bahtiyar Geçti taze ömrüm oldum ihtiyar Yârdan nâme geldi bana..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Lanet Olsun Böyle Düzene Diyerek Cam Kumbarasını Tekmeleyen Vatandaş 00:14

Lanet Olsun Böyle Düzene Diyerek Cam Kumbarasını Tekmeleyen Vatandaş

İstanbul'da bir vatandaş cam kumbarasını tekmeleyerek lanet olsun böyle düzene diye bağırdı ve yoluna devam etti...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi 01:00

Yunanistan Yaşanası En Kötü Ülke Seçildi

Yunanistan karantina günlerinde yaşanacak en kötü ülkelerden biri listesine girdi. Yunanistan'ı sırasıyla bakın hangi ülkeler takip etti.....

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü 10:10

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü

Sarıyer’de bir gecekondunun çatısında başlayan yangın 3 gecekonduyu kül etti. Çevredeki binalara sıçrayan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevlere müdahale ederken ayağı kayan bir ..

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

100 adet canlı solungacı mideden çıkması 00:18

100 adet canlı solungacı mideden çıkması

vietnamda kötü beslenmesi sonucu lavrasını karnına bırakan solucan, mağdur adamı hastanelik etti...

  • PengoTV tarafından
  • 2.444 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım oldu 03:16

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım ol

Bu sezon “Savaşçı” dizisinden ayrılan ve “Yasak Elma”ya transfer olan Berk Oktay, Ulus’ta kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, ha..

Taksim’de 80 saatlik kısıtlamadan sonra yoğunluk patlaması 03:54

Taksim’de 80 saatlik kısıtlamadan sonra yoğunluk patlaması

Türkiye geneli yılbaşındaki 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşandı. Kısıtlama sonrası vatandaşlar Taksime akın etti...

Bu nasıl vicdan 01:55

Bu nasıl vicdan

ZALİMLİK ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜĞÜNDE ORTAYA ÇIKANIN FOTOĞRAFI İŞTE BU..ANKARA'DA BİR KAMYON ŞOFÖRÜ, KENDİSİNE EL HAREKETİ YAPAN ÇOCUĞU TEKME TOKAT DÖVDÜ. YOĞUN BAKIMDA YAŞAM MÜCADELESİ VEREN MİNİK MUHAMMED'İN AİLESİ, VİCDAN..

Güvendiği dağlara kar yağdı 01:37

Güvendiği dağlara kar yağdı

ADANA'DA BİR OTO GALERİCİ ÇOK GÜVENDİĞİ ÇALIŞANINA 215 BİN LİRASINI EMANET ETTİ. AMA İDDİAYA GÖRE O ÇALIŞAN PARAYI KASAYA KOYMAK YERİNE ALIP KAÇTI. TELEFONLA ULAŞTIKLARINDA İSE TEFECİLERE BORCUM VARDI, PARAYI HARCADIM ..

Aç kurtlar mahalleye indi! 01:18

Aç kurtlar mahalleye indi!

GİRESUN’DA AÇ KALAN KURTLAR MAHALLEYE İNDİ, KOYUNLARI TELEF ETTİ. TEDİRGİNİZ DİYEN MAHALLELİ SOPALI BALTALI NÖBET TUTMAYA BAŞLADI...

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası 05:58

Atıl Durumdaki Malzemelerden Öğrencilere Sırt Çantası

Muş’taki Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği (Köy-Gel-Der) ve bir tekstil atölyesinin işbirliğiyle “Sıfır Atık” projesine ve eğitime destek olunması amacıyla atıl durumdaki valiz ve kuma..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı 01:25

Hurdacılar taş ve sopayla birbirlerine saldırdı

İzmir’in Bornova ilçesinde, depremde hasar aldıktan sonra alınan kararla yıkılan bir binanın demirlerini toplayan iki hurdacı grup, taşlı ve sopalı kavga etti. 2 kişinin yaralandığı kavra cep telefonuyla görüntülendi...

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..