#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ! 02:35

CANİ BABA EVE GELEN HERKESİ ÖLDÜRDÜ!

Hatay'da dün korkunç bir olay yaşandı. Evden gelen korkular vahşeti ortaya çıkardı. Anne Aynur Mert (41) ve çocukları Aleyna Mert (16), Ahmet Ali Mert'in cansız bedeni ulaşıldı. Olayla ilgili şüpheli olarak aranan baba i..

SU’DAN SEBEP ARBEDE! 01:41

SU’DAN SEBEP ARBEDE!

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyünde su deposu inşa edilen alana gelerek sularının alındığını iddia eden grup ile jandarma arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Ekipler kalabalığa biber gazıyla müdahale e..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası! 02:58

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası!

BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA TAKTIĞI PERUKLA ÇOK KONUŞULAN KİBARİYE, BU KEZ DE SAÇLARINA KAYNAK YAPTIRDI. AMA İDDİAYA GÖRE PARASINI ÖDEMEDİ. KİBARİYE PARAMIZI ÖDEMEDİ DİYEN KUAFÖRLER BAKIN NASIL İSYAN ETTİ...

KURT KOYUN SÜRÜSÜNE SALDIRDI 00:46

KURT KOYUN SÜRÜSÜNE SALDIRDI

AĞIRA GİREN KURT KOYUN SÜRÜSÜNE SALDIRDI, 10 KOYUNU TELEF ETTİ...

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ… 04:04

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ…

Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuğun katili yanındaki 19 yaşındaki genç çıktı. Öldürdü, yardım çağırdı, taziyesine gitti… Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında b..

AKŞENER'E VERDİĞİ HEDİYE ÇALINTI ÇIKTI 01:41

AKŞENER'E VERDİĞİ HEDİYE ÇALINTI ÇIKTI

ÇALDIĞI BIÇAĞI AKŞENER'E HEDİYE ETTİ..

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşterilerine ücret iadesi yaptı 04:38

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşteriler

Kocaeli'de akü bayiliği yapan Rıdvan Bayazıt, firmanın yüzde 20 zamlı fiyat listesini geri çekmesi üzerine, güncel fiyattan sattığı tüm aküler için fiyat farkını müşterilere geri iade etti. ‘Böyle esnaf kaldı mı?' dedirt..

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı 02:09

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı

Aile baskısıyla cemaat yurdunda kalan Enes Kara canına kıydı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Enes Kara, aile baskısıyla kaldığı cemaat yurdunda intihar etti. Kara, canına kıymadan önce yurtta yaşadığ..

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı 02:09

Gençler Enes Kara için sokağa çıktı

Sol Parti Sol Genç üyeleri, Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara’nın intiharını protesto etti. Yapılan açıklamada, “Tarikat yurtları kapatılmalı, tarikatların tüm varlıkları kamulaştırılmalıdır. Buralara aktarılan her kuruş..

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok! 01:31

Hırsızına seslendi- Buna hakkın yok!

YILLARCA ÇALIŞIP EMEKLİ OLDUKTAN SONRA TARLADA TER AKITAN ÇİFT, HIRSIZ ŞOKU YAŞADI... VİCDANSIZIN BİRİ EVLERİNE GİRİP BÜTÜN PARALARINI ÇALDI... EMEĞİ HEBA OLAN ADAM, ÖFKELİYDİ... GEÇTİ KAMERANIN KARŞISINA, HIRSIZA VERYAN..

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

Rusya'dan Ukrayna'da Geçici Ateşkes Kararı! 01:58

Rusya'dan Ukrayna'da Geçici Ateşkes Kararı!

Rusya, Ukrayna'da 5 kentte geçerli geçici ateşkes ilan etti...

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ! 02:57

TÜM AİLESİNİ KATLETTİ!

İstanbul Beylikdüzü'nde Bülent Aktaş, evlerinde eşi ve iki çocuğunu tabancayla ateş edip öldürdükten sonra intihar etti. Savcı ve polislerin çalışmalarının ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kald..

Yabancı savaşçı polemiği 02:15

Yabancı savaşçı polemiği

RUS İŞGALİNDE 16. GÜN GERİDE KALIRKEN PUTİN İLE ZELENSKİ'NİN KARŞILIKLI SUÇLAMALARI DEVAM ETTİ. İKİ ÜLKE SAFLARINA YURT DIŞINDAN KATILAN LEJYONER SAVAŞÇILAR DA POLEMİK KONUSU OLDU..

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı! 02:14

Taksiyi müşterilere bırakıp kaçtı!

TAKSİYE BİNEN 2 MISIRLI TURİST, ŞOFÖRÜN SAHTE PARA VERDİĞİNİ İDDİA ETTİ. TANSİYON YÜKSELDİ, TARTIŞMA ÇIKTI. AMA ASIL SÜRPRİZ ŞOFÖRÜN ARACINI BIRAKIP KAÇMASIYLA YAŞANDI...

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Rusya, Ukrayna’ya ait askeri depoyu havaya uçurdu 00:45

Rusya, Ukrayna’ya ait askeri depoyu havaya uçurdu

Rus askeri birlikleri, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne ait füze ve topçu sistemlerinin bulunduğu depoyu imha etti...

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Evinin Mutfağı Küle Dönen Kadın Gözyaşlarını Tutamadı 02:47

Evinin Mutfağı Küle Dönen Kadın Gözyaşlarını Tutamadı

Antalya'da bir evde çıkan yangında mutfak küle döndü. Gözyaşlarına boğulan ev sahibi kadını ise komşuları teselli etti...

Küçükçekmece Gölü’nde Sular Çekildi 04:54

Küçükçekmece Gölü’nde Sular Çekildi

Küçükçekmece Gölü'nde su, kıyıdan yaklaşık 50 santimetre çekildi. Yağışa rağmen suların çekilmesi vatandaşları tedirgin etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Besini Açıkladı 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yatarken Şifa Niyetine Yiyorum Dedi 4 Mucize Bes

Yeni havalimanı ve diğer projelerin açılış töreni için Tokat'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun bala gelmesiyle beraber akşamları manda yoğurduna hurma, kestane balı, yulaf ezmesi karıştırarak yediğini ve bu karış..

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme 08:10

Sera Kadıgil'den Bilal Erdoğan'a Sert Gönderme

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) zeytinlikleri madenciliğe, koruma alanlarını yapılaşmaya açan düzenlemelere karşı başlattığı mitingler, Muğla mitingi ile devam etti. TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Şu zeytin dalı..

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz 12:50

AKP'De İsyan Ve İstifa Bu Kadarı Da Olmaz

AKP'Lİ İBB MECLİS ÜYESİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ..

Bu Adam Ne Yapıyor 02:28

Bu Adam Ne Yapıyor

ANKARA TRAFİĞİNDEN BİR GARİP OLAYI GETİRİYORUZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.. AKAN TRAFİKTE ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLAYAN , YANİ CANINA SUSAYAN BİR ADAM. ÜSTELİK O ANLARA EKİBİMİZ TANIKLIK ETTİ. ÇÜNKÜ O ADAM , AKAN TRAFİKTE ARAÇ İÇİNDE..

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı 01:31

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla iş yerine ateş etti. Saldırganlar motosikletle hızla olay yerinden kaçarken yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı..

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi 01:51

Yanlış İhbar Ekipleri Alarma Geçirdi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaşın ‘helikopter düştüğü' yönündeki ihbarı itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, ..

Avm'De İzinsiz Diş Temizliği Skandalı 02:21

Avm'De İzinsiz Diş Temizliği Skandalı

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ GENÇ KIZ, BİR AVM'DE İZİNSİZ DİŞ TEMİZLİĞİ YAPILDIĞINI GÖRÜNCE MÜDAHALE ETTİ. TANSİYONUN YÜKSELDİĞİ O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYILINCA YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ...