#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var 05:00

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var

İbadi- Irak’ın Tüm Komşularıyla İyi İlişkilerimiz Var Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattına gelerek Musul Operasyonları Merkezini gezdi. Irak Başbakanı Haydar El İbadi, Musul’da cephe hattını ziyaret e..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi 02:59

Üvey Baba Hem Anne Hem de Kızıyla Evlendi

Konu: İlk eşinden 2014’te ayrılan Anastasia, Brandon ile tanıştıktan sonra, ona o sıralarda 1,5 yaşında olan kızı Raina’dan bahsetti. Yeniden ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kadın, küçük kızını da onlarla birli..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Bir Trenle Alaska Çevresinde Muhteşem Bir Gezintiye Ne Dersiniz? 03:19

Bir Trenle Alaska Çevresinde Muhteşem Bir Gezintiye Ne Dersiniz?

Belki bir çoğunuz Alaska'yı ziyaret etmeyi hiç düşünmedi fakat Tom Welsh'in kuzey yolculuğunu gördükten sonra bunu bir kez daha düşüneceksiniz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.348 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da 00:27

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da

Başbakan Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'ya geldi. May, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek..

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı 01:58

Yüzükleri Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kısıklı’daki konutundan çıkarak, Ümraniye İnkılap Mahallesi’nde oturan 15 Temmuz Gazisi Mehmet Yaman’ın evine ziyarette bulundu. Gazi Mehmet Yaman’ın eşini ve iki ço..

Niagara Şelalesi'ni Hiç Böyle Görmediniz! 02:14

Niagara Şelalesi'ni Hiç Böyle Görmediniz!

Drone'ların en anlamlı kullanım alanlarından biri de videodaki çekimde olduğu gibi, ziyaret etmekte zorlanacağımız, ziyaret etsek de drone'un bakış açısından göremeyeceğimiz şekilde tanık olmamız.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret 02:23

Şehit Kaymakam Safitürk'ün Babasından Kılıçdaroğlu'na Ret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı teröristlerce şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün babasını ziyaret etmek istedi. Ancak Safitürk'ün babası bu ziyaret talebini geri çevirdi. Reddin gerekçesini ise ..

Bir Dönemin Efsanesi Kasetler Nasıl Üretiliyor? 04:29

Bir Dönemin Efsanesi Kasetler Nasıl Üretiliyor?

Eskilerin efsane kasetleri günümüzün bulunmaz nostaljik kasetlerinin nasıl üretildiğini biliyor muydunuz? Adeta insana terapi etkisi sunan video ile çocukluğumuzun efsane kasetlerinin yapım sürecini ziyaret ediyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Savaş Gemileri Filipinler'de 00:25

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de

Çin donanmasından bir filo, üç günlük dostane bir ziyaret için Filipinler'in güneydoğusundaki liman kenti Davao'ya geldi. Çin askeri gemilerinin tarihi ziyareti dolayısıyla, ülkenin üçüncü büyük kentindeki limanda tören ..

Alper'e Korku Filmi Evinde Eşek Şakası Yaptık 06:05

Alper'e Korku Filmi Evinde Eşek Şakası Yaptık

Bu videoda Siccin 4 filminin çekildiği evdeyiz. Film çekimleri esnasında Saklambaç videosu çekmek üzere seti ziyaret ettik. Hazır ziyaret etmişken bir de Alper'e eşek şakası yapalım dedik...

  • JET TV tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Hindistan Dondurma İş Budur 05:26

Hindistan Dondurma İş Budur

Merhabalar yeni bir videoyla karşınızdayım. bugün hindistan mallof india alışveriş merkezini gezdik. Kahraman maraştan dünyaya açılan maraş dondurmacısını ziyaret ettik. kahraman maraşlılar hindistanda. lezzetli dondurma..

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

 Atmaca Güvesi 00:16

Atmaca Güvesi

Doğada Atmaca Güvesi çiçekleri sürekli ziyaret eden bir böcek türü...

  • Ali Özkan tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..