#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsınız 01:03

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsı

İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkenin Huzurunu Bozamazsınız Ve Başaramazsınız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör saldırısının gerçekleştirildiği Adana Valiliğini ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan Bakan Soylu, Va..

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Papa Francis ile Görüştü 01:28

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Papa Francis ile Görüştü

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry Cuma günü Papa Francis'i Vatikan'da ziyaret etti. (2 Aralık 2016) Kaynak: Associated Press..

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

Halisdemir'in Babasından Safitürk'ün Ailesine Taziye Ziyareti 01:52

Halisdemir'in Babasından Safitürk'ün Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Sa..

Şehit Polisin Vietnamlı Eşi Türkiye'ye Yerleşti 01:16

Şehit Polisin Vietnamlı Eşi Türkiye'ye Yerleşti

Diyarbakır'da 1,5 yıl önce terör saldırısında şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın Vietnamlı eşi, çocuklarıyla Türkiye'ye yerleşti. Aile, yarıyıl tatilinde şehit eşinin Zonguldak'taki mezarını ziyaret etti...

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı 00:33

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, katıldığı tarım fuarında yumurtalı saldırıya uğradı. Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, başkent Paris'te düzenlenen tarım fuarını ziyaret etti.Ziyareti sırasında Macro..

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te 01:39

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Siirt'e geldi. Akar, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Akar, daha sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti, şeref defterini imzaladı...

Nursel Köse ve Andie Macdowell Paramparça Setinde 03:05

Nursel Köse ve Andie Macdowell Paramparça Setinde

Nursel Köse dünyaca ünlü amerikalı aktrist Andie Macdowell ile Paramparça setini ziyaret etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan 02:30

Üçüz Bebeklerin Adları Recep, Tayyip, Erdoğan

Şanlıurfa'daki temaslarının ardından Suriyeli sığınmacıların kaldığı çadır kenti gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sevgi gösterileriyle karşılandı. Başbakan, Recep, Tayyip ve Erdoğan adındaki üçüz bebekleri de ziyaret..

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü 01:01

Dünya Haber: Almanya-İsrail: Dostluk Ziyareti Krize Dönüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in İsrail ziyareti iki ülke arasında siyasi krize dönüştü. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gabriel'in ülkede bazı sivil toplum örgütleriyle görüşmesi üzerine Dışişleri Bakan..

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı 02:17

Basketbol Sahası'nda Ezilmesine Yol Açtı

Boston Celtics koruması Isaiah Thomas, basketbol sahasında pek çok görünüşe düşürmüyor. NBA'de değil, en azından. Ama 5'9 boks şampiyonu Floyd Mayweather'a karşı farklı bir hikaye Thomas, WBA, WBC ve Ring Wetterweight ş..

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı 01:45

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde..

 Hadise, Büyük Paralar Yatırdığı Mekandan Ceketini Alıp Çıktı 00:41

Hadise, Büyük Paralar Yatırdığı Mekandan Ceketini Alıp Çıktı

Şarkıcı Hadise'nin Bodrum macerası kısa sürdü. Rakibi Hande Yener gibi plaj işletmeciliğine soyunan Hadise, iş ortaklarıyla arası açılınca Bodrum'u terk etti. Gözde tatil beldesi Bodrum Tilkicik Koyu'nda işletme ortağı o..

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor 02:20

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlanıyor

Büyük zaferin 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ..

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı 01:20

Erdoğan Bayramlaştığı Taksiciye Sigarayı Bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçerken yol üzerindeki taksi esnafını ziyaret etti. Erdoğan, burada cebinde sigara olan bir taksicinin sigarasını alarak sigarayı bırakmasını istedi. Taksicinin 'bıraka..

Siyasilerin Gündemi Arakan'daki Müslüman Katliamı 06:17

Siyasilerin Gündemi Arakan'daki Müslüman Katliamı

Kurban Bayramı dolayısıyla CHP heyeti, AK Parti'yi ziyaret etti. Görüşmenin gündeminde Myanmar'da Arakan Müslümanlarına karşı yapılan katliam ön plana çıktı...

Türkiyeden Arakana Yardım Eli 02:38

Türkiyeden Arakana Yardım Eli

Ölü bebek cesetlerinin kıyıya vurduğu yer Arakan.Gözgöre göre müslümaların katledildiği Arakanlıların sığındığı Bangladeşe sığınan mültecileri ise Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan eşliğindeki heyet ziyaret etti...

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 00:45

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan'da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi

Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Uluslararası Astana Expo 2017 fuarına eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) tarafından a..

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 02:55

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan’da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti 01:37

Bakan Soylu Gönülleri Fethetti

Üsküdar Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi'nin personellerinden down sendromlu Evren, askerlik hayaline kavuştu. Evren askeri kamuflajını giyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziy..

Erdoğan'dan Vefat Eden Milletvekili Yüksel'in Ailesine Taziye 02:58

Erdoğan'dan Vefat Eden Milletvekili Yüksel'in Ailesine Taziye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel'in ailesine hastanede ziyaret etti...

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:59

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan'da Kale Meydanı'nı ziyaret etti. Kale Meydanı'nda Erdoğan ve eşini binlerce kişi karşıladı ve sevgi gösterisinde bulundu. Yürüyüş sır..

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sandviçleri El Ele Verdi 03:34

Abd Başkanı Trump ve Eşi Şükran Günü Sahil Güvenlik Muhafızlarına Sand

Abd Başkan Donald Trump ve First Lady Melania Trump, 23 Kasım Şükran Günü'nde, Florida, Lake Worth şehrindeki bir sahil güvenlik istasyonunu ziyaret etti. Trump Akşamları ailesiyle ve arkadaşlarıyla geleneksel şükran gün..

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi 00:51

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi

Isparta'nın Eğirdir ilçesi girişinde bulunan polis noktasına direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon girdi. Kazada 2 polis memuru ve kamyon sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 27 N 8809 plakal..

Bakıcısını Gören Aslanların Vefası 00:29

Bakıcısını Gören Aslanların Vefası

İsviçre ' de bir kadın küçük onlar iki dişi aslanlar ilgilendi ama sonra hükümet onları hayvanat bahçesinin içine koydu. 7 yıl sonra, onları ziyaret etti, bak ne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırat Kalkanı Bölgesinde Hayat Normale Dönüyor 01:57

Fırat Kalkanı Bölgesinde Hayat Normale Dönüyor

Terör örgütü DEAŞ tarafından kaçırılan Alpaslan Türkiye'ye getirildi. Annesine kavuşan Alpaslan, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti...

DEAŞ'ın Kaçırdığı Alpaslan Türkiye'ye Getirildi 00:32

DEAŞ'ın Kaçırdığı Alpaslan Türkiye'ye Getirildi

Terör örgütü DEAŞ tarafından kaçırılan Alpaslan Türkiye'ye getirildi. Annesine kavuşan Alpaslan, Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret etti...