#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor 01:46

Yerli Korona İlacı Burada Üretiliyor

Çin'den getirilen ve korona tedavisinde kullanılan ilacın yerli sentezinin üretimi tüm hızla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ilacın üretildiği fabrikayı ziyaret etti...

Çin Devlet Başkanı- Savaşa Hazırlanın 01:24

Çin Devlet Başkanı- Savaşa Hazırlanın

Çin devlet başkanı Şi Cinping, askeri üssü ziyaret etti. Askerlere, savaşa hazırlanmaları konusunda talimat verdi...

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol 01:28

İkiyaka Dağlarının Zirvesinde Süper Karakol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hakkari İkiyaka Dağları’nda vatan nöbetindeki askerleri ziyaret etti. Soylu yapımı tamamlanmak üzere olan yeni üs bölgesinde de incelemelerde bulundu...

Vali Yerlikaya- -Koronada 21 Milyon TL Ceza Yazıldı 01:57

Vali Yerlikaya- -Koronada 21 Milyon TL Ceza Yazıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koronavirüs tedbirlerine ilişkin Bakırköy’de halk pazarını ziyaret etti. Esnafın HES kodunu kontrol eden vali, vatandaşların da tedbirlerini denetledi...

Ankara'da Yeni Yılın İlk Bebeği -Elisa Azra- Oldu 01:58

Ankara'da Yeni Yılın İlk Bebeği -Elisa Azra- Oldu

Ankara’da 2021 yılının ilk bebeği Elisa Azra oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da bebeği ve ailesini ziyaret etti. Bakan Selçuk, bebeği sosyal mesafeyi koruyarak sevdi...

Aliyev'den Ermenistan'a Net Uyarı! 03:06

Aliyev'den Ermenistan'a Net Uyarı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Laçın ve Kelbecer'i ziyaret etti...

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın 03:22

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın

THRILL-SEEKING drivers free-style and race their incredible trucks at the Monster Jam World Tour. Regularly attracting crowds of 50,000 people, the touring Monster Jam show features the biggest and best monster trucks on..

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine Konuk Oldu 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İftar Sürprizi Ümraniye'de Vatandaşın Evine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ramazan'ın üçüncü iftarında Ümraniye ilçesinde oturan Ersin Kılıçaslan ve ailesinin misafiri oldu. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ 00:39

ÖZDEMİR BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ

Sabah saatlerinde hayatını kaybeden iş insanı Özdemir Bayraktar’ın cenazesi Hadımköy’de bulunan Baykar Tesislerine getirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve taziye için tes..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti 00:15

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredini Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yük

Son Dakika! S&P Türkiye'nin Kredi Notunu Sabit Tuttu, Görünümünü Yükseltti Son dakika gelişmesi... Standard And Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü negatif ten durağan a yükseltti. BB olan kredi notunu da teyit ett..

Faik Öztürk Dilara Taşkına Yaptığı Yorumlarla Kırdı Geçirdi! 13:28

Faik Öztürk Dilara Taşkına Yaptığı Yorumlarla Kırdı Geçirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Dilara Taşkın'ın abiye kombindeki başarısızlığı bu haftada devam etti. Faik Öztürk ise tahminlerine devam etti ve Dilara gibi zayıf kadınların n..

  • ANKA tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit! 11:11

Kerimcan Durmaz'dan Gülme Krizine Sokan Taklit!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Emine Aydın konseptince Kemal Doğulu ile nişanlandığını söyleyince Kemal Doğulu ile Emine dans etti. İvana Sert ise Emine'nin elbise ile yürüye..

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..