#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Karlı Moğolistan'da Ren Geyiği ile Çobanlık 02:34

Karlı Moğolistan'da Ren Geyiği ile Çobanlık

Moğolistanın karlı vahşi yollarında göçebe Tsaatan ailesini Fotoğrafçı Joel Santos Khovsgol ziyaret eder. Kuzey Moğolistanın Ganba gölü yakınlarında bir ilk olarak burada çobanlar Ren Geyiğine binerek işlerini yapmakta. ..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Noel Babanın Ziyaretine Geldiğini Düşünen Çocuğun Aşırı Sevimli Tepkisi 02:07

Noel Babanın Ziyaretine Geldiğini Düşünen Çocuğun Aşırı Sevimli Tepkis

Noel Baba tarafından ziyaret edilen ufaklık hayatının en mutlu anlarından birini yaşarken bir yandan da sevimlilik patlaması yaşıyor. Karlı ayakları ile eve girip hediyesini bıraktıktan sonra biraz da turta yiyen Noel Ba..

  • PengoTV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı 00:57

McDonalds Vatikan'ın göbeğinde şube açtı

Vatikan'da bazı Kardinallerin sert muhalefetine rağmen tarihi St Peter Meydanı yakınlarındaki tartışmalı Mc Donalds mağazasının açılışı gerçekleşti. McDonalds'ın açıldığı tarihi bölge her yıl yüz binlerce turist tarafı..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika Davulu Çaldı 01:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika Davulu Çaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Tanzanya'da Devlet Başkanı John Pombe Joseph Magufuli tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Magufuli ile karşılıklı tamtam adı verilen Afrika davul..

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı 00:45

Lüks Tekne Ve Yatlar Görücüye Çıktı

Javits Center'da 112.si açılan New York Boat Show'da 400 farklı çeşit tekne sergileniyor. Lüks yatların yanı sıra balıkçı teknelerinin de bulunduğu fuarı New Yorklular 5 gün boyunca ziyaret edebilecek...

Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Maceracı Yozgat Sarıkaya Bölümü 56:48

Maceracı Yozgat Sarıkaya Bölümü

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Malam Cabba yeniden canlanıyor 00:52

Malam Cabba yeniden canlanıyor

Pakistan'ın kuzeybatısında yer alan ve yaklaşık 10 yıl önce Taliban tarafından tahrip edilen bir kayak merkezi yeniden faaliyete geçiyor. Şu an daha çok yerli turistlerin ziyaret ettiği tesisin uluslararası popülariteye ..

  • Umut Tv tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu resim akademisinin öğrenci robotları 01:07

Bu resim akademisinin öğrenci robotları

Portrenizi bir robot çizse ortaya nasıl bir resim çıkacağını hiç düşündünüz mü? Berlin'de bulunan bir galeriyi ziyaret edenler bu meraklarını giderebiliyor. 'Paul adında beş robot' adlı sergide, farklı karakterlere sahip..

  • Umut Tv tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Büyük Vefa! 08:35

Gülben Ergen'den Deniz Seki'ye Büyük Vefa!

Deniz Seki'yi ceza evinde ziyarete giden Gülben Ergen başbaşa verip ağladılar...

  • ANKA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biz İkimiz 26. Bölüm İzle 09:02

Biz İkimiz 26. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bahçede oyun oynarlar fakat esen rüzgardan zorluk çekerek eve girerler. Anneanneleri onlara Sefer Bey hikayesini anlatır. Çocuklar çok heyecanlanır ve Sefer Bey'le tanışmak için babalarıyla müzeye ziyaret ..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Esrarengiz Kasaba 3.Bölüm Kafa Avcıları Hd İzle 20:59

Esrarengiz Kasaba 3.Bölüm Kafa Avcıları Hd İzle

En iyi çizgi filmler bu kanalda,kanalımı ziyaret etmeyi unutmayın!!..

Çizgi Film  Musti  Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj 04:58

Çizgi Film Musti Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj

Bu eğitici çizgi film küçük çocuklar için. Kedicik Musti hasta olmuş. Biraz üşüttüğü için yatağından çıkamıyor. Bakalım annesinin aldığı ilaçlar iyi gelecek mi. Neyse ki arkadaşı Tavşancık onu ziyaret ediyor...

Ölümünün 100. Yılında Rodin 00:43

Ölümünün 100. Yılında Rodin

Fransız heykeltraş Auguste Rodin, ölümünün 100. yılında Paris'teki Grand Palais'de düzenlenen sergiyle anılıyor. 200'den fazla eserin yer aldığı sergi 22 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek...

  • Umut Tv tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dan Plans To Fulfill His Childhood Dream  Season 1 Ep 4 00:59

Dan Plans To Fulfill His Childhood Dream Season 1 Ep 4

Dan, Chris ve Deborah 90'lara seyahat edip Chadwick'in Dondurma Salonunu ziyaret ediyorlar...

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Dan Confronts His Childhood Bully  Season 1 Ep 4  01:28

Dan Confronts His Childhood Bully Season 1 Ep 4

90 yaşındayken eski bir dondurma salonunu ziyaret ederken Dan, çocukken onu zorbalık eden bir çocuğa bile puan kazandırmaya karar verdi...