#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Yengeç Yavrularını Görmek Nasıl Olur ! 00:14

Yengeç Yavrularını Görmek Nasıl Olur !

Yengeç ailesini ziyaret eden insanlar..

  • PengoTV tarafından
  • 307 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 21.Bölüm 2:25:43

Söz | 21.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 21'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 356 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin 15:52

Oğuzhan Koç - Aşk Dediğin

ziyaret..

Itaewon Class 1.Sezon 15.Bölüm 1:05:02

Itaewon Class 1.Sezon 15.Bölüm

Yi-seo'yu arayan Seung-kwon, eski patronunu ziyaret eder. Dae-hee, Soo-ah'dan bir uyarı alır ve Geun-won ile rahatsız edici bir telefon görüşmesi yapar...

Söz | 57.Bölüm 2:26:55

Söz | 57.Bölüm

Tim bir yandan Nisan’ın (Mine Çayıroğlu) planladığı saldırının faillerini ararken, diğer yandan yaralıların tedavi edildiği hastanenin güvenliği sağlamak için görevlendirilir. Eylem (Meriç Aral), saldırıyı düzenleyen ter..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe 02:40

Garnet | Senden Daha Güçlü | Steven Universe

Garnet bir füzyon olduğu ortaya çıkıyor.nGarnet, yakut ve safir birleşimidir.nnFigen Sumeli seslendirdiği Senden Daha Güçlü Müzik için Teşekkür ederiz.n nCartoon Network Türkiye Dailymotion kanalımızı üye ol ve eğlence..

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek- 02:09

Bakan Akar- -Ermenistan Bu İşin Hesabını Ödeyecek-

Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik provokatif saldırılarının sürdüğü bir dönemde Bakü'den Ankara'ya kritik bir ziyaret gerçekleşti. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı Ramiz Tahirov ile b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Camide fotoğraf çektiren Erdoğan yürütülen çalışmalara ilgili bilgi aldı. Erdoğan'ın sonraki yapım alışmaları devam eden Taksim Ca..

Öğretmeni hayatını kararttı 02:51

Öğretmeni hayatını kararttı

İSTANBUL'DA 2 YIL ÖNCE OKUL ÇIKIŞINDA OTOMOBİL ÇARPMIŞTI SEZER ŞEKER'E... ÜSTELİK DİREKSİYON BAŞINDA ÖĞRETMENİ VARDI... İDDİAYA GÖRE; O KORKUNÇ KAZADAN SONRA, ÖĞRETMENİ SEZER'İ HİÇ ZİYARET ETMEDİ... SEZER ŞİMDİ, TEKERLEK..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar 04:47

Sokak hayvanları için Kocaeli'den Artvin'e pedallıyorlar

Kocaeli'den Artvin'e 'Yaşam için pedalla' mottosuyla bisikletleriyle yola çıkan gezgin Ertan Çalışkan (28) ve Yasemin Güngör (40), Kastamonu'ya ulaştı. İkili, 2 ay sürecek projeleri sayesinde hem sokak hayvanlarını besli..

Maymunla Maymun Olan Genç 00:20

Maymunla Maymun Olan Genç

Arkadaşları ile hayvanat bahçesine giden genç sıra maymunların olduğu bölümü ziyaret etmeye gelince kendini maymuna çevirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 195 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti 01:12

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan'ın 200. bağımsızlık yıldönümü törenleri için yaptığı daveti reddetti. Ziyaret, Moskova ile ilişkileri geliştirmek için bir fırsat olarak görülüyordu...

Emine Erdoğan, İzmir’de depremzedelerle bir araya geldi 00:41

Emine Erdoğan, İzmir’de depremzedelerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İzmir depreminde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezlerinde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek, yaşadıkları zor anları ve taleplerini dinledi...

Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir) 00:12

Köyde Tuvalete Giden Adamın İsyanı (Küfür İçerir)

Arkadaşının akrabalarını ziyaret için köye giden adam tuvalet ihtiyacı için dışarıya çıkınca , işini bitirip döndüğünde soğuktan isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KÜTAHYA GEZİSİ 01:36

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KÜTAHYA GEZİSİ

DOMANİÇ'TEKİ HAYME ANA TÜRBESİNİ ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLER MEMNUN KALDI..

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU! 02:09

ELİNİ UZATAN ÖĞRETMENİ SINIFTAN KOVDU!

ARTVİN’in Kemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovduğu öne sü..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süslendi 01:11

Özbekistan’da Sokaklar Türk Bayrakları Ve Erdoğan’ın Posterleriyle Süs

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi ziyaret için gittiği Özbekistan'da sokaklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla süslendi...

Büyükada’da İSKİ kazısında tarihi keşif 06:31

Büyükada’da İSKİ kazısında tarihi keşif

İstanbul'da, her gün binlerce insanın ziyaret ettiği Büyükada'da İSKİ'nin yaptığı kazı çalışmaları sırasında Bizans Dönemine ait olduğu tahmin edilen su sarnıcı kalıntıları bulundu. Gün yüzüne çıkan tarihi su sarnıcı kal..

Yusufu Kaybettim Kenan İlinde! 04:19

Yusufu Kaybettim Kenan İlinde!

https://www.islamda.org - Kanalımıza abone olarak ve Blog sitemizi ziyaret ederek bize destek olabilirsiniz. Kanalımızdan herhangi bir gelir elde edilmemektedir...

  • TEK KANAL tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..