#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Sihirbaz Aref'e Araba İle Çarpmak 10:38

Sihirbaz Aref'e Araba İle Çarpmak

Sihirbaz olan Aref'in yaptığı büyük gösteri herkesi şok etti sihirbaza araba çarptı ama hiç bir şey yokmuş gibi her şeye devam etti..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Güllü  Nereden Sevdim O Zalimi 03:48

Güllü Nereden Sevdim O Zalimi

Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yakıp gitti Nereden sevdim ..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

İçeri Girmeye Çalışırken Cam Kapıyı Kıran Abimiz 00:09

İçeri Girmeye Çalışırken Cam Kapıyı Kıran Abimiz

Kaffenin cam kapısından girmeye çalışırken biraz fazla efor sarf etti ki kapıyı tuzla buz etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor 01:15

Katalonya'da Merkezi Hükümete Öfke Artıyor

Katalonya’da bağımsızlık yanlısı sivil toplum kuruluşu liderlerinin tutuklanmasına tepkiler artıyor. Sağanak yağmura rağmen Barcelona’daki merkezi hükümet binasının önünde toplanan kalabalık Jordi Sanchez ve Jordi Cuixar..

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu 01:22

Papa Francis Astronotlara İnsanlığın Evrendeki Yerini Sordu

Ruhani lider, istasyondaki astronotların dünyamızı Tanrı'nın gözünden görme fırsatı bulduğunu söyledi Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli astronotlar Papa Francis ile sanal ortamda bir araya gelerek ruhani liderin..

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada 03:48

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacakları..

  • BETA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok 00:51

Olay! Gülben Ergen’e Bostancı’dan Büyük Şok

“Gülbengate” skandalı Gülben Ergen için kabusa dönmeye başladı. Önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Çocuklar Gülsün Diye” projesini iptal etmesinin ardından bugün de Bostancı Gösteri Merkezi, 2 Aralık’taki Gülben Ergen kons..

  • BETA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

MLB The Show 18  The Future İs Coming  Aaron Judge Cover Announce  PS4 00:46

MLB The Show 18 The Future İs Coming Aaron Judge Cover Announce PS4

Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this was only the beginning. Judge went on to have a record-breaking rookie season in 2017, was na..

  • BETA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4 01:00

The Show 18 Under Armour Behind The Scenes PS4

No one can do it alone, check out the team behind Aaron Judge’s MLB The Show cover shoot. Making his MLB debut with the New York Yankees in 2016, Aaron Judge hit a home run during his career's first at bat, but this wa..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler 01:14

Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler

Prof. Dr. Celal Şengör katıldığı televizyon programında skandal sözler sarf etti. Şengör, Fatih Sultan Mehmet'in Müslüman olmadığını iddia etti. Bununla kalmayan Şengör, Osmanlı'nın işgalci olduğunu ve Kanuni Sultan Süle..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi 01:00

Abd Başkan Yardımcısı Pence Filistin’de Protesto Edildi

Batı Şeria'da yer alan Nablus kentinde toplanan Filistinliler, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in bölgeye gerçekleştirdiği ziyareti protesto etti. Beytullahim'deki Filistinliler de Pence'in ziyaretini protesto etti...

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Kadıköy'de Büfe Önünde Gelişen Paranormal Olaylar 01:51

Kadıköy'de Büfe Önünde Gelişen Paranormal Olaylar

Büfeciyi silahla tehdit etti, tetiğe bastı tabancası ateş almadı, bu sırada çevredeki esnafla sohbet etti, bir şey olmamış gibi olay yerini terketti..

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum 02:36

Sinan Akçıl'dan Olay Yaratacak Hadise İtirafı Seviyorum

Gezegen Mehmet’in düğün eğlencesine katılan Sinan Akçıl, magazin gündemine bomba gibi düşen Otilia ile ayrılık haberleri hakkında konuştu. Akçıl, yaptığı açıklamasında ayrıldıklarını ifade etti. Bir süredir şarkıcı sevgi..

  • BETA tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor 08:52

10 Kiloluk Kıyafet Giyen Derya Uluğ Tasarımcı Mı Oluyor

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sevgilisi Ebru Gündeş’i dinlemek için önceki gece Günay Restaurant’ta geldi. Ebru Gündeş’i dinleyecek olduğu için hem heyecanlı hem mutlu olduğunu söyleyen Uluğ’a, sevgilisi Asil Gök ve arkadaş..

  • BETA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip 01:41

Dünya'nın En Zengin %1'i Küresel Servetin % 82'sine Sahip

İngiliz yardım kuruluşu Oxfam, küresel gelir adaletsizliğinin 2017'de arttığını ifade ederek yaratılan küresel servetin yüzde 82'lik bölümünün en zengin yüzde 1'lik kesimin cebine gittiğini söyledi. Kuruluşun raporuna g..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..