#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü 01:01

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü

Meksikalı Futbolcu Hakemi Öldürdü Meksika'daki amatör küme maçında hakem Viktor Tejo'nun çaldığı faule Canarios-Rojo Gomez takımı oyuncusu Ruben Vasquez itiraz etti. Futbolcu, itiraz sırasında küfür de edince hakem kırm..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı 00:31

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı

Gaziantep'te Kıraathanelere Bomba Atıldı Gaziantep’te bir motosikletten iki kıraathanenin önüne atılan el yapımı patlayıcı infilak etti. Olayda can kaybı yaşanmazken, motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma b..

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet 00:26

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Foto Özet Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşma sarı-lacivertli takımın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Sarı-lacivertlilere galibiyeti getir..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Afacan Toto - Okulda Casus Var 11:26

Afacan Toto - Okulda Casus Var

Minika Tv nin çizgi filmlerinden Afacan Toto, okulda casus var bölümüyle bizlerle. - Ajan sıfır sıfır Toto şüpheliyi tespit etti. Aaa beni farketti. - Toto senin okul için şiir yazman gerekmiyormu?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Torununu Beşiğe Koyarken Beşiğin İçine Düşerek Meşhur Olan Babaanne 00:42

Torununu Beşiğe Koyarken Beşiğin İçine Düşerek Meşhur Olan Babaanne

Her gün defalarca yaptığı bir eylem bu defa onu meşhur etti. Babaanne torununu beşiğe koyacağı sırada dengesini kaybederek beşiğin içine düştü. Olay sonrası kızı tarafından internete yüklenen bu görüntüler ile meşhur ola..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç -Gece 01:11

Gece Gündüz Demeden Çatılardan Ölümüne Havuza Atlayan Çılgın Genç -Gec

Bu adam için artık gece yada gündüz fark etmiyor. Atlanacak bir havuz ve çatı olsun yeter. 8booth, iki farklı atlayış için bu sefer de Meksikayı tercih etti...

  • Cowboy tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip 00:54

Ön Tekerleği Yolda Bırakan Jip

Kanada’da otobanda seyreden cipin tekerliği çıktı, faciadan kıl payı dönüldü. Ön sağ tekerleği bir anda yerinden çıkan araç, neyse ki süratli değildi ve hemen yolun sağına geçerek durmayı başarabildi. Tekerlekten kopan l..

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu 03:41

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu

Gaziantep'te Patlama Kentin Genelinde Duyuldu Gaziantep'te patlama kentin genelinde duyuldu Gaziantep'teki patlamayla ilgili konuşan A Haber muhabiri Ata Gündüz Kurşun Gaziantep'te yaşanan patlamanın kentin büyük bölümü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Gece Vakti Çatıp Gelince Sahibine Saldırdı 00:41

Gece Vakti Çatıp Gelince Sahibine Saldırdı

Sahibinin koluna saldıran kedi,sahibinden de karşılık gelince pes etti...

  • Cowboy tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Pilotun Dans Şovu! 02:01

Ünlü Pilotun Dans Şovu!

Formula 1’de Infiniti Red Bull Racing adına yarışan Avustralyalı pilot Daniel Ricciardo, yarış öncesi dansöze böyle eşlik etti...

  • Cowboy tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD'de alışveriş çılgınlığı 01:02

ABD'de alışveriş çılgınlığı

ABD’de ‘Black Friday’ Kara Cuma gününde alışveriş çılgınlığı başladı. Kara Cuma kampanyalarını kaçırmak istemeyenler mağazalara akın etti..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Seyir Halindeki Otomobile Su Takviyesi 01:14

Seyir Halindeki Otomobile Su Takviyesi

Seyir halindeki otomobile su takviyesi yaptılar, hiçbir şey olmamış gibi devam edip eğlendiler. Adana'da seyir halindeki otomobilin kaputunua oturup su takviyesi yapmaya çalışan bir kişi görenleri hayrete düşürdü. D-400 ..

  • Cowboy tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel) 01:08

Talibini Görünce Kaçacak Yer Arayan Gelin Adayı (Evleneceksen Gel)

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programında seyircinin uzun zamandır takip ettiği emekli polis Filiz’e sürpriz bir talip geldi. Kapının açılmasıyla Necmi’yi karşısında gören Filiz, sinirlendi ve h..

  • Cowboy tarafından
  • 1.906 görüntüleme
  • 8 yıl önce