#Öğretmenlerle anıtkabiri ziyaret etti

Ebru Gündeş Sıkı Bİr Müslümcü Çıktı! 06:12

Ebru Gündeş Sıkı Bİr Müslümcü Çıktı!

Rahmetli Müslüm Gürses'in eşim Muhterem Nur'dan hiç dostum kalmadı açıklaması.Müslüm Baba..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dövmeciden Komik Nusr-Et Taklidi❤ 01:05

Dövmeciden Komik Nusr-Et Taklidi❤

Nusret Gökçe'nin interneti kasıp kavuran tuz dökme hareketini, bu sefer de bir dövmeci taklit etti. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaat İşçilerinin Tehlikeli Eğlencesi 00:35

İnşaat İşçilerinin Tehlikeli Eğlencesi

Adana'da bir inşaatta filenin güvenliği çalışan işçiler atlayarak test etti. İnşaat işçilerinin yerden metrelerce yükseklikte yaptığı tehlikeli oyun görüntüleri böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur'da Büyük Sürpriz! Aycan Geri mi Dönüyor! 04:40

Kısmetse Olur'da Büyük Sürpriz! Aycan Geri mi Dönüyor!

Rahatsızlığı sebebiyle Kısmetse Olur evinden ayrılan Aycan eve gerimi dönecek.Bu sürpriz gelişme Aycan fanlarını ve kızlar evindekileri çok mutlu etti...

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü 00:20

Uyuşturucu baronu 45 kişiyi öldürdü

Uyuşturucu çetesi Zeta'nın bir üyesi olan 35 yaşındaki zanlı, çoğu yolcu otobüsünden indirilerek infaz edildiği belirtilen kurbanlardan 75'ini kendisinin öldürdüğünü itiraf etti...

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Arda Turan Az Daha Barcelona'yı Yakıyordu!!!!! 00:16

Arda Turan Az Daha Barcelona'yı Yakıyordu!!!!!

Arda Turan Hata Yaptı Ama Kaleci Hemen Telafı Etti..

Advocaat’ın Basın Toplantısında Gerginlik 01:05

Advocaat’ın Basın Toplantısında Gerginlik

Basın toplantısında Beyaz TV muhabiri Devrim Zengi, Advocaat'a soru sormak isteyince FB Medya Sorumlusu Fatih Demirkol kendisinden soru almayacaklarını söyledi. Soru sorulmasının izin verilmemesi üzerine Zengi, Advocat'ı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe  2-3  Maç Özeti 10.03.2017 04:35

Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe 2-3 Maç Özeti 10.03.2017

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta açılış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etti. Fenerbahçe, 2017 yılında ilk deplasman galibiyetini aldı...

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var! 06:49

Hangi Ünlünün Kaç Sahte Takipçisi Var!

Geçtiğimiz hafta sanatçılar arasında başlayan tıklanma tartışması bu haftada devam etti.Ünlülerin İki farklı sosyal medya hesapları üzerinde büyük farklar olması, bu durumun sahte takipçi satın aldıklarını iddia edildiğ..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arsenal - Lincoln City 5-0 Maç Özeti  11.03.2017 05:54

Arsenal - Lincoln City 5-0 Maç Özeti 11.03.2017

FA Cup'ta 103 Yıl Sonra Çeyrek Finale Yükselmeyi Başaran ilk Amatör Takım Olan Lincoln City, Arsenal Karşısında Aldığı Farklı Yenilgiyle Turnuvaya Veda Etti...

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Esad: 01:04

Esad: "Suriye'ye davetsiz gelen tüm yabancı güçler işgalci"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Münbiç'te konuşlanan Amerikan askerlerini işgalciler olarak nitelendirdi. Çin televizyon kanalı Phoenix'e verdiği röportajda Esad, Suriye topraklarına davetsiz gelen tüm yabancı güçler..

Hollanda'da Türk Vatandaşlarından Konsolosluk Önünde Protesto 00:39

Hollanda'da Türk Vatandaşlarından Konsolosluk Önünde Protesto

Hollanda'da Türk vatandaşları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam Konsolosluğuna girişinin engellenmesini protesto etti...

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu 01:30

Vietnam’da Türk Usulü Çay Şovu

Rizeli Hasan Önder, Vietnam’da düzenlenen Dünya Çay Şampiyonası Eleme Organizasyonunda Türk çayını Türkler’e has tekniklerle tanıttı. 2017 Dünya Çay Şampiyonası için uzmanların belirleneceği müsabaka Vietnam’ın başkent..

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Giresunspor 0-0 Eskişehirspor Maç Özeti  12.03.2017   Hd İzle 03:15

Giresunspor 0-0 Eskişehirspor Maç Özeti 12.03.2017 Hd İzle

1. Lig 24. Hafta Maçında Giresunspor Eskişehirspor Konuk Etti. Giresunspor ve Eskişehirspor 0-0 Sonuç ile Sahadan Ayrıldı. İşte Giresunspor Eskişehirspor Maçının Geniş Özeti..

Oğlum Sus İçeri Atarlar! 00:16

Oğlum Sus İçeri Atarlar!

Türk yönelik yasak ve sınır dışı uygulamaları sonrası Hollanda Rotterdam'daki Türk konsolosluğu önünde protesto gösterisi düzenleyen Türklere Hollanda polisi köpeklerle dün gece müdahale etti. Videoda iki Türk'ün sözleri..

  • PITIRCIK tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..