#Ülkeyi karıştırdı

Gerekeni Yapın Artık An Meselesi! 1:12:04

Gerekeni Yapın Artık An Meselesi!

03:25 6 Şubat Depremini Nasıl Öngördü? 07:16 Ülkeyi İşgal Ettiler Mi? 16:55 Fiziki Olarak İşgal Oluyor Mu? 29:09 Eray Hacıosmanoğlu'nun Hayatı Tehlikede Mi? 30:35 Roma Planı Nedir? 39:08 Sof Dağında Neler Yapıldı? 41:37 ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 7 ay önce
Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda 01:13

Rus Siber Saldırı Krizi Amerikan Senatosu'nda

Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Başkanlık Seçimleri’ne siber saldırı yoluyla müdahale ettiği suçlaması Amerikan Senatosu’nda görüşüldü. Amerikan Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper, Moskova yönetiminin ..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Karınca Kapanı Film İzle  1:45:46

Karınca Kapanı Film İzle

ırat tanışın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolünde de kendisinin oynaması ile karşımıza çıkıyor. Karınca Kapanı 2014 yapımı olup gerilim ve suç türünde yapılmış bir film. Senaryosun da ise yine Fırat Tanış ve..

  • Tv Series tarafından
  • 3.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Şehir Arkandan Gelecek   Final-Derinin Cenazesi 02:11

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Derinin Cenazesi

20. bölüm özeti: Düğünde babası tarafından vurulan Derin’in durumu ağırdır. Bebeğin hayatı da tehlikededir. Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybetmek üzere olan Ali yıkılmıştır. Olanlardan sonra Ali hayatında ilk kez ..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı 00:48

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı

Kuzey Avrupa’yı etkisi altına alan Ophelia fırtınası sebebiyle İrlanda’da okullar kapalı kaldı. Son 50 yılın en sert fırtınasını yaşayan İrlanda’da elektrik direkleri ve ağaçlar yıkıldı, 360 bin hanenin elektriği kesild..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması 00:41

Başbakan Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Beyaz Saray’da ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Görüşmenin oldukça verimli geçtiğini söyleyen Başbakan Yıldırım, “Sam..

Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Nedir 04:42

Kuzey Kore Nedir

Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti, Doğu Asya’da Kore yarımadasında bir devlet. Bu ülkenin yüz ölçümünden, coğrafyasından, ikliminden daha ilginç bir durumu var. Kim Jong Un! Kuzey Kore, 1910-1945 yılları arasında Japon..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kullanıyor 01:28

AB Raporu İsrail Turizmi Yerleşim Alanlarını Meşrulaştırmak İçin Kulla

Avrupa Birliği'nin diplomatları tarafından kaleme alınan yıllık raporda, İsrail’in Filistin'de arkeolojik ve turistik sit alanları inşa ederek yasadışı yerleşim alanlarını meşrulaştırmaya çalıştığı belirtildi. Basına sız..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Altyazılı İzle

T'Challa yani kara panter babasının ölümünden sonra ülkesi olan Wakanda'ya bukez liderlik etmek için dönecektir. Ülkesi Wakanda oldukça gelişmiş teknolojik bir yerdir. Wakanda'ya geldiğinde farkedecektirki ülkeyi yönetme..

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle 1:54:13

Yapay Oyun Türkçe Dublaj Hd İzle

2.Dünya savaşı zamanında nazilerin yönetiminde olan almanya önüne çıkan her ülkeyi yıkarak devam ediyordu. İngiliz hükümeti enigma telefon şifreleme sistemini bir türlü çözemediği için çok kayıp vermiştir. Tüm Şifre kırı..