#Ümit aksoy dönemem artık müzik dinle

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim 02:41

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim

Eski teknoloji olarak görülen DSLR fotoğraf makineleri yerine artık aynasız makineler tercih ediliyor. Buradan hareketle Japonya merkezli teknoloji üreticisi Sony, yeni cihazlarını meraklıları için görücüye çıkardı. Foto..

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri 04:45

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri

Yakın bir geçmişe kadar ağırlıklı olarak İstanbul Tarlabaşı'nda yaşayan Afrikalı göçmenler artık Esenyurt'u tercih ediyor. TRT Haber, Afrikalı göçmenlerin Esenyurt'taki yaşamına tanıklık etti...

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak 02:18

Günde 450 Bin Kişiye Koronavirüs Aşısı Yapılacak

Türkiye, Çin'den sipariş ettiği koronavirüs aşısı için artık gün sayıyor. Aşılama haritası da oluşmaya başladı. Aşılamanın başladığı tarihten itibaren Türkiye'de günde 450 bin kişiye aşı yapılması planlanıyor. İşte detay..

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev'' 02:30

Karavan sevdalılarına ''Otobüsev''

PANDEMİYLE BİRLİKTE KARAVAN HAYATI DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR OLDU... VE O KADAR TUTULDU Kİ ALTERNATİFLERİNİ DE GÖRÜR OLDUK.. ARTIK BİR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞTÜRÜLEN OTOBÜSLER BİLE VAR... İDİL VE BURAK DURAN ÇİFTİNİN OTOBÜSEVİ..

Kopuk  Salih Sevimden Af Diliyor 06:54

Kopuk Salih Sevimden Af Diliyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kopuk  Sevim Konaktan Kaçıyor 03:19

Kopuk Sevim Konaktan Kaçıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı 01:05

Mercedes Kendi Kendine Gidebilen Elektrikli Lüks Aracını Tanıttı

Alman otomobil devi Mercedes kendi kendine gidebilen yeni nesil elektrikli aracını tanıttı. Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan organizasyonda Mercedes Benz Maybach 6 modeli görücüye çıktı. Elektrikli araç 100 k..

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem 02:10

Türkiye ve İngiltere İçin Yeni Bir Dönem

Türkiye ve İngiltere arasında serbest ticaret anlaşmasının yürürlüğe konulması artık an meselesi. Brexit sürecinde olan Birleşik Krallık’ın, Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasının da ön..

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek 01:07

Sahaya Ağzında Kramponla Giren Köpek

Bolivya'da bir maç sırasında artık gelenek haline gelen sahaya köpek girmesi gündem oldu. Bu kez oldukça heyecanlı ve hazırlıklı gelen köpek, kucaklanarak sahanın dışına alındı...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Need For Speed Payback Official Story Trailer 01:10

Need For Speed Payback Official Story Trailer

Need for speed now for many of us, the good old days. Still, since those days, successful players need for speed somewhere in the US re-released the belief that it would be crumbs. The concept of Payback scenarios for a..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi 02:56

Tudor İddia Etti Maç 11'e 11 Devam Etseydi

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Tudor, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa 02:53

Kışın Donup Yazın Dirilen Kurbağa

Ağaç kurbası, donar ve tıbben ölür. Haftalar sonra dirilir. Bilim adamları Bunun nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiller. Kış mevsimi geldiğinde kalbi durur, nefes almaz, vücudu donar, tıbben artık ölüdür. Aylar son..

  • JET TV tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Final Fantasy Xii The Zodiac Age Remastered Title Cinematic Trailer  PS4 03:05

Final Fantasy Xii The Zodiac Age Remastered Title Cinematic Trailer P

Experience FINAL FANTASY XII like never before with enhanced high-definition graphics and the Zodiac Job System, allowing players to pick two of 12 jobs in a character progression system first introduced in the Japan-onl..

  • BETA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4 05:24

Kingdom Come Deliverance Trailer Combat Featurette PS4

Kingdom Come: Deliverance is now available on Pre-order via the PlayStation Store. Rated Mature: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Strong Sexual Content, Use of Alcohol Published 2017 by Koch M..

  • BETA tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmza Töreni Sonrası Mesut Özil 00:15

İmza Töreni Sonrası Mesut Özil

Fenerbahçe'de bir rüya gerçekleşti ve Mesut Özil artık Sarı Lacivertli forma için ter dökecek. Mesut'a başarılar diliyoruz ve ona çok benzeyen birini paylaşıyoruz.....

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan! 02:59

Fuhuş çetesinden polise şeytani plan!

ANTALYA'DA POLİS FUHUŞ YAPANLARA SÜREKLİ İŞLEM YAPIYORDU.. ARTIK PARA KAZANAMAZ OLDUK DİYEN ÇETE LİDERİ, KADINLARI KULLANIP POLİSLERE KUMPAS KURDU...BİR POLİSE, TACİZ SUÇLAMASIYLA DAVA AÇILDI..O POLİS, ÖNCE MESLEĞİNDEN S..

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4 01:34

Rogue Trooper Redux Launch Trailer PS4

Rogue Trooper Redux is OUT NOW for PlayStation 4! Rogue Trooper is back, remastered and revitalized in true high definition. Experience acclaimed combat and explosive third person action in this BAFTA-nominated tale of..

  • BETA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı 01:09

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 9. Bölüm 2. fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'yi kıskandırma oyunları oynuyor! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ayperi ve Kaan boşandıktan sonra İstanbul'a..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Deney 5 Full Hd Film İzle 1:35:37

Ölümcül Deney 5 Full Hd Film İzle

ÖLÜMCÜL DENEY 5 İNTİKAM İZLE Ölümcül Deney 5 izle, Ölümcül Deney 5 full izle, Ölümcül Deney 5 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 5 hd izle, Umbrella isimli şirketin hedefi dünyayı yürüyen ölüler haline getirmektir. Ve bu ..

  • Tv Series tarafından
  • 32.887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak 01:48

Türk Zırhlısı Ejder Havan Topu Atacak

Türk Savunma Sanayi, her geçen gün gücüne güç katıyor. Bu kapsamda zırhlı kara aracı Ejder Yalçın'a yeni kabiliyetler kazandırıldı. Türk zırhlısı Ejder artık havan topu atacak. İşte detaylar…..

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..