#Ümit aksoy dönemem artık müzik dinle

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle 2:33:30

Harry Potter ve Melez Prens Film İzle

Harry Potter ve Melez Prens Film Konusu Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabi..

  • PengoTV tarafından
  • 23.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşı 15'e indi! 01:50

Aşı 15'e indi!

AŞILAMADA YENİ SAFHAYA GEÇİLDİ. ARTIK 15 YAŞ ÜZERİ İLE KRONİK HASTALIĞI BULUNAN 12 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI OLABİLECEK. AŞI PROGRAMI GÜNCELLENİRKEN 4. DOZ TARTIŞMASI DA YAŞANDI; KAFA KARIŞIKLIĞINI SAĞLIK BAKANI KOCA'NIN AÇIKLAMA..

Tavukta üretim restleşmesi 02:12

Tavukta üretim restleşmesi

TAVUK ÜRETİCİLERİ RESTİ ÇEKTİ, KÜMESLERE ARTIK YENİ CİVCİV ALINMAYACAK! YANİ TAVUK ÜRETİMİ DURDURULDU. TAVUK ÜRETİCİLERİ VE SANAYİCLERİ ARASINDA BİR SÜREDİR FİYAT TARTIŞMASI YAŞANIYORDU.. ÜRETİCİLER BUGÜN ANKARA'DA EYLEM..

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02 02:22

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02

Birini Severseniz, Ondan Başkasını, Artık Görmezsiniz.... Ve Kalbinizde Taşımazsınız !..

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970  İlker İnanoğlu  Cüneyt Arkın Filiz Akın Türk Filmi İzle 1:23:16

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu 1970 İlker İnanoğlu Cüneyt Arkın Filiz Akı

Yumurcak Köprüaltı Çocuğu - İlker İnanoğlu _ Cüneyt Arkın _ Filiz Akın (1970 - 83 Dk) Filmde, ailesinin başına talihsiz olaylar gelen bir çocuğun mücadelesi anlatılır. Nihat, taksi şoförüdür. Eşi Selma ve iki çocuğuyla m..

  • PengoTV tarafından
  • 9.949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Outcast  Second Contact  Launch Trailer PS4 01:27

Outcast Second Contact Launch Trailer PS4

he Ulukai is back! Outcast - Second Contact, the remake of the cult classic, is now available PS4! Set off on a wondrous journey and discover the marvellous planet Adelpha, but don't forget, this trip is for business, n..

  • BETA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katlanabilen tekerlekli sandalye 01:21

Katlanabilen tekerlekli sandalye

Yürüme engelliler bu icat sayesinde artık daha bağımsız..

Su parkında aksiyonlu eğlence! 02:35

Su parkında aksiyonlu eğlence!

ARTIK YAZIN SON DEMLERİ... GÜNEŞLİ, GÜZEL HAVALARIN TADINI ÇIKARMAK İSTEYENLERİN BİR ADRESİ DE SU PARKLARI... EKİBİMİZ ÖYLE BİR PARKTAYDI BUGÜN... KAMERALARIMIZA AKSİYONU BOL GÖRÜNTÜLER TAKILDI.....

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

Karpuzun içine saklanmış esrar polisler tarafından yakalandı 00:58

Karpuzun içine saklanmış esrar polisler tarafından yakalandı

Karpuzun içine saklanmış esrar polisler tarafından yakalandı. Kaçakçıların esrarı gizleme yöntemi görenlere yok artık dedirtti...

Ev stili hamburger modası! 02:39

Ev stili hamburger modası!

EV STİLİ HAMBURGER RESTORAN ZİNCİRLERİNİN TAHTINI SALLADI... ARTIK DAHA BUTİK MUTFAKLARDA PİŞEN SAĞLIKLI HAMBURGERLER REVAÇTA... AMA ONUN DA KRİTERLERİ VAR... NELER Mİ, BİRLİKTE İZLEYELİM.....

Kaybedenler Kulübü İzle 1:54:48

Kaybedenler Kulübü İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv  Infomercial PS VR 01:14

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Infomercial PS VR

Trust us, we’re not baiting you—this game is quite a catch! After that first fish, you’ll be hooked! Hang with old friends! Take down challenging Monsters! Now you can catch fish and lure monsters in the wonderful wor..

  • BETA tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Launch Trailer Ps Vr 01:59

Monster Of The Deep Final Fantasy Xv Launch Trailer Ps Vr

MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV is now available! Dive deeper into the world of FINAL FANTASY XV as you head out on a fishing expedition with Noctis and the gang. Join Ignis, Prompto, Gladio, and other familiar fa..

  • BETA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte okullarda alınacak tedbirler 02:33

İşte okullarda alınacak tedbirler

SON HAZIRLIKLAR ARTIK TAMAM..

Yine taksi denetimi yine aynı manzara 02:42

Yine taksi denetimi yine aynı manzara

İSTANBUL'UN TAKSİ SORUNU AYLARDIR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR, VATANDAŞIN ARTIK İSYANA DÖNÜŞEN ŞİKAYETLERİNE BİR TÜRLÜ ÇARE BULUNAMIYOR... İSTANBUL EMNİYETİ, SEKTÖRDEKİ ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAMAK İÇİN BUGÜN DE DENETİMDEYDİ... BAKIN..

Kahveye yüzde 100 zam! 01:25

Kahveye yüzde 100 zam!

Başta Brezilya olmak üzere dünyanın önde gelen kahve üreticisi ülkelerde yaşanan don ve olumsuz iklim koşulları kahve fiyatlarını etkiledi. Bu durum aynı zamanda kahve çekirdeğinin ithalat maliyetini de arttırdı. Kahve f..

Gurur tablomuz Teknofest 02:37

Gurur tablomuz Teknofest

Türkiye’nin son denemde teknolojide attığı adımlar artık başarısını kanıtladı. Bu yolda yeni neferleri heveslendirmekte önemli bir rolü olan Teknofest başladı...

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor 01:25

Yenilenen ‘Milyoner’ başlıyor

atv’nin fenomen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Programa yenilikler geldi. Yarışmacıları artık daha fazla ödül bekliyor. İşte Milyoner’in yeni para ağacı...

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat'ın hayati tehlikesi sürüyor! Ferhat, yeniden gözlerini açabilecek mi? Ferhat, Aslı ile beraber kaçarken peşindeki adamlar tarafından arkasından vurulur. Silahın patl..

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik 04:45

Arabesk Aşk Olsun Şener Şen Replik

Arabesk filminde mahpushanede aşk olsun şarkısını söylüyor aşkına . Şener Şen Aşk Oldun Şarkı Sözü heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttt yeter yeter yeter dokunmayın abiler dokunmayın yarama zaten bitmiş tükenmişim ruh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Gümüşün ''altın'' çağı 02:14

Gümüşün ''altın'' çağı

BİR ZAMANLAR DÜĞÜNLERİN OLMAZSA OLMAZIYDI, AMA FİYATI KATLANINCA ARTIK ALTIN TAKININ YERİNİ GÜMÜŞLER ALDI... DAVETLİLER YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE GÜMÜŞ GRAM, BİLEZİK, KOLYE TAKMAYA BAŞLADI.....

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı 02:52

Şehrin girişlerine beton bariyerler kuruldu, siperler kazıldı

İrpin ve Bucha’da patlama sesleri artık giderek yükseliyor. Sivillerin tahliyesi bölgede kesilmiş durumda. Dün A Haber ekiplerinin yanına bomba düşmüştü. Sıcak noktadan Kiev merkeze gelen A Haber Programlar Şefi Emine Ka..

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz 01:55

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Olimpiyatları için artık ferdiden ziyade takım olarak madalya almayı hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katıldığımız bütün organizasyonlarda kazanabildiğim kadar altın mad..

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı 05:26

İnsanız Süpersonik Türk Savaş Uçağı Kanatlandı

Dünya 5. nesil avcı uçaklarıyla son insanlı savaş uçağını üretiyor. Artık insanlı savaş uçakları geliştirilmeyecek ve savaş alanının en güçlü unsurları insansız sistemler olacak. Türkiye ise İHA ve SİHA'larda uzun süredi..

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle 2:35:21

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle

Çöküş -Downfall – Der Untergang filminin konusunda Gezegende görülmüş gelmiş geçmiş en vicdansız zalim acımasız ilginç ve deli diktatörü Adolf Hitler’in artık son zamanlarıdır. II. Dünya savaşı sırasında dünyanın başına ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..