#Ümit aksoy oynayın müzik dinle

Ümit Tokcan-Kurban Olam 02:15

Ümit Tokcan-Kurban Olam

Kurban Olam türküsü..

Ümit Tokcan-Sivrinin Tepesinde Vardır Dikili Taşlar 02:44

Ümit Tokcan-Sivrinin Tepesinde Vardır Dikili Taşlar

Sivrinin Tepesinde Vardır Dikili Taşlar şarkısı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Tokcan-Şu Dağları Aşmalı 02:49

Ümit Tokcan-Şu Dağları Aşmalı

Şu Dağları Aşmalı şarkısı...

Ümit Tokcan-Yaylanın Soğuk Suyu 03:23

Ümit Tokcan-Yaylanın Soğuk Suyu

Yaylanın Soğuk Suyu şarkısı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Tokcan-Yazımı Kışa Çevirdin 03:24

Ümit Tokcan-Yazımı Kışa Çevirdin

Yazımı Kışa Çevirdin şarkısı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alacalı Aşır - Çatlak Ümit Geldi Gavfe Pişiriyom 12:59

Alacalı Aşır - Çatlak Ümit Geldi Gavfe Pişiriyom

Aksaray'ın orataköy ilçesine bağlı alaca köyünde yaşayan ve herkesin saflığı ile bildiği Aşır Abi internette izlenme rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah'tan Ümit Kesilmez 01:57

Allah'tan Ümit Kesilmez

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

ümit Sayın & Leman Sam  Aşkımdan Vazgeçme⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:14

ümit Sayın & Leman Sam Aşkımdan Vazgeçme⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Bahçeli'den Son Dakika Ümit Özdağ Açıklaması 03:03

Bahçeli'den Son Dakika Ümit Özdağ Açıklaması

BAHÇELİ'DEN SIGINMACI AÇIKLAMASI..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Fuat Saka - Derule 02:07

Fuat Saka - Derule

Oynayın kız oynayın, durmanın ne karı var A bu köyün içinin, acaip bekarı var Derule del derule, derule del derule Oy kemençeci dayı, soktun gözüme yayı Kör ettin gözlerimi , göremedim dünyayı Derule del derule, der..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Arabasını Yaptı, Görenler Şoke Oldu 05:06

Kendi Arabasını Yaptı, Görenler Şoke Oldu

Karadenizli Melih Aksoy kullandığı arabaları kendine yetersiz görünce garajında kendi arabasını yaptı. Aksoy’un tek başına yaptığı özel yapım arabayı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi...

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Vali Ve Kaymakam Eşlerinin Bulunduğu Minibüs Kaza Yaptı 00:36

Vali Ve Kaymakam Eşlerinin Bulunduğu Minibüs Kaza Yaptı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, TEM yolunda Kocaeli Valisi Hüseyin Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve kaymakamların eşlerinin bulunduğu minibüsle TIR çarpıştı. Kazada TIR sürücüsü öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada yaralana..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Reyhan Cansu - Burası Türkiye 03:45

Reyhan Cansu - Burası Türkiye

Reyhan Cansu - Burası Türkiye Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neşeyse neşemizi bulmaya Ortamın akışına uymaya Sabahın sesini duymaya Çıkıyorum bu akşam İki tek atıpta dolmaya Herkese mesafe koymaya Niyetim yok hiç durmay..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Örge Volkan - Atabarı 02:58

Örge Volkan - Atabarı

Atabarı şarkı sözleri ile... Ayvası var narı var Bahçası var bağı var Atamızdan yadigar Bizde Ata barı var Uzun uzun kamışlar Ucunu budamışlar Benim ela gözlümü Gurbete yollamışlar Ben bir uzun kılıcım Yoluna dik..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Talat Bulut Suçsuz Bulundu Yasak Elmaya Devam Edecek 01:55

Talat Bulut Suçsuz Bulundu Yasak Elmaya Devam Edecek

Talat Bulut hakkında takipsizlik kararı verilince Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy da bir toplantı düzenledi ve konuyla ilgili kararını verdi. Fatih Aksoy Talat Bulut ile devam kararı aldı. Talat Bulut yeni sez..

  • BETA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi 02:13

Yunanistan'da Tansiyon Yükseldi

Türkiye Meis adasını Navtex ilan etti. Yunanistan ise duruma tepki gösterdi. O bölgenin kendi kıta sahanlığı içinde olduğunu öne sürdü. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan'ın Oruç Reis’in Doğu Akdeniz’deki..

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018) 00:51

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta; Candan Erçetin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oluyor! Beyaz Show 9 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün y..