#Ümit besen ağlamıyorum müzik dinle

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz 02:43

Mustafa Ceceli & JİNE - İmtiyaz

Söz ve Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt Mix Master: Koray Püskül Yönetmen: Mohammed Jouri Görüntü Yönetmeni: Sergio Durmaz Yapım: Sharkstage Production Yardımcı Yönetmen: Ayşe Gizem Atalar Prod..

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) 04:55

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans)

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) Dinle İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Zeki Çevik & Merve Gece Ayrılmasın Ellerimiz 04:17

Zeki Çevik & Merve Gece Ayrılmasın Ellerimiz

bırakmamaya Şu koskoca dünyanın Seninle anlamı var Sen yanımda ol da Yağsın deli yağmurlar Az olsa da ümit ver Yeter bize beraber Bir yudum aşk kalsın Ayrılmasın hiç eller..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertab Erener - Satılık Kalpler Şehri 03:54

Sertab Erener - Satılık Kalpler Şehri

Söz: Sertab Erener Müzik: Demir Demirkan, Sertab Erener Düzenleme: Demir Demirkan, Ümit Kuzer..

  • Ömer tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Hüsran 04:30

Mustafa Ceceli Hüsran

Yine soluyor içimde bütün çiçekler Başka bir baharda gülümserler Yorgun kalbim yorgun hayallerim Direniyorlar bana hala yenilmedim Hep bir ümit yüreğimde Hep aynı cesaret İçimden bir ses der sabret sabret Onca dü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık 02:56

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık

Muazzez Ersoy - Ayrılmalıyız Artık Dinle TRT Müzik - Yıldız Akşamı - 13/02/2014 Düzelten : felucia Ayrılmalıyız artık Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim Trio - Gel Gör Beni 05:31

Taksim Trio - Gel Gör Beni

Kanun: Aytaç Dogan Klarnet: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenlemeler: İsmail Tuncbilek Klip Yönetmeni: Emre Soytürk..

Taksim Trio - Naz Barı 04:07

Taksim Trio - Naz Barı

Prodüktör: Sehmuz Bozo Düzenleme: İsmail Tuncbilek Kanun.: Aytaç Dogan Klarnet.: Hüsnü Şenlendirici Elkt.Bağlama: İsmail Tuncbilek Mix & Mastering: Ümit Yucekaya Studio: MertRecords..

Cevher Aksoy - Keşke 03:08

Cevher Aksoy - Keşke

Yapım: Akademi Organizasyon Aranjör: Ozan Çolakoğlu – Nurettin Çolak Stüdyo: Ozinga Yönetmen: Elif Demiralp Görüntü Yönetmeni: Burak Kılıçkaya Reji: Emrah Sakallıoğlu Işık Şefi: Tarcan Tan Prodüksiyon: Ümit Tokat Makya..

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim 03:34

Ferhat Göçer- Vefası Eksik Yarim

Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez ne de son söyledim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde eğil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır..

  • ANKA tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebnem Tovuzlu  Lazım 04:04

Sebnem Tovuzlu Lazım

Canım gözüm dolup gözüm Kısılan sesim ağızım Bana ver bir ümit, tek bir sözünle Gelip yardım etmen lazım Çaresizim neden böyle Döndüm sanki solan güle Kalbime su dök iltifatın ile Sevgim için çiçek lazım Bana sevgini his..

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem 05:18

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem

Taksim Trio & Ece Seçkin - Gel Çarem Kapılar açılır gül bahçesine Tutamam acıtır dikenleri Kanayan yaramın izleri geçmedi Sevemem başka birini Güneşim sıvanır mı çamurla Yangınım söner mi umutla Hadi gel çarem hadi sev..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Behiye Aksoy - Ayrılmalıyız Artık Gitmeliyim Bu Yerden 04:07

Behiye Aksoy - Ayrılmalıyız Artık Gitmeliyim Bu Yerden

Behiye Aksoy - Ayrılmalıyız Artık Gitmeliyim Bu Yerden dinle Düzelten : felucia Ayrılmalıyız artık Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim ..

  • PengoTV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşdünya - Sis 04:44

Düşdünya - Sis

Sis şarkı sözleri ile Sesler birer birer gitti Bu oyun kazanansız bitti Bulutlar toprağa küstü Ve ümit boynunu büktü Bir kez Son bir kez ağlasak İlk kez gibi Hiç durmadan bizi avutsa Hayat böyle geçer mi Bu kabuslar ..

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

Cengiz Coşkuner Yaralı 02:05

Cengiz Coşkuner Yaralı

Yeter yarab yeter bitsin bu hasret Ümit yollarının hepsi kapalı Kimsesiz yanlızım tükendim ben artık Hep böyle dertliyim hep böyle yaralı Yaralı yaralı şu gönlüm yaralı Benim ki kahrolmak yaşamak değil ki Her fery..

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır 04:57

Ahmet Selcuk İlkan - Hakan Altun-Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsun, hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..