#Ümit besen baharı bekleyen müzik dinle

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay 02:47

Rüyalara Sor (Akustik Cover) - Mustafa Ceceli & Ece Mumay

Söz & Müzik: Hüseyin Mehmedoğlu Düzenleme: Mustafa Ceceli Yapım: Netd Yapımcı: Zehra Figen Üretmen Yönetmen: Berk Barutçu Yapım Sorumlusu: Ece Sena Ursavaş Kamera: Bedirhan Kurt, Ural Göksoy Editör: Gamze Baykal Rüyal..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Şevval Sam  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:39

Şevval Sam Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Of ooooff oooooooof of of Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti ..

Tuğba Yurt  Bekle 05:02

Tuğba Yurt Bekle

Tuğba Yurt - Bekle Şarkı Sözleri Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de Bekle, hatırla bizi dar günlerinde Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde Baharı selamlayıp iki çift kelaml..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Muazzez Ersoy  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:26

Muazzez Ersoy Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti Adını andıkça titrerim hala Var mı benim gibi aşka müptela Kara talihimden yine bu yıl..

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi 08:40

İskender Kebabı Kıskandıracak Karnabahar Yemeği Tarifi

1 parça tavuk göğsü 1 adet karnabahar 1 adet soğan 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1,5 tatlı kaşığı kimyon 3 tane karanfil 2 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ..

Patates Köfte Dizme 10:17

Patates Köfte Dizme

700 gr dana döş 4 adet orta boy patates 1 iri kuru soğan 5 çorba kaşığı galeta unu 1/3 bağ maydanoz 3 avuç ceviz 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı toz k..

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf 17:48

Kıymalı Yoğurtlu Kadayıf

250 gr kadayıf 4 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı köfte baharı 1 dolu çay kaşığı kimyon 500 gr çift çekim dana döş kıyma 2 büyük soğan 10 dal maydanoz 1/3 muskat 1 kase yoğurt 6 dolu çorba kaşığı yoğurt 1 diş sarımsa..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

Hande Yener Röportajı 22 Şubat 2018 Özel Haber 06:14

Hande Yener Röportajı 22 Şubat 2018 Özel Haber

Ünlü Pop Yıldızı Hande Yener nişanlısı Ümit Cem Şenol ile barıştıktan sonra ilk kez Magazin D'ye verdiği özel röportajında itiraflarını nasıl sıraladı ? Nişanlısı Ümit Cem Şenol için 'Mükemmel biri'' diyen Hande Yener on..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - 11. Bölüm - Yıllar Sonra Survivor Parkurunda Karşı Karşıya Geldiler 03:10

Survivor 2018 - 11. Bölüm - Yıllar Sonra Survivor Parkurunda Karşı Kar

Yıllar sonra yeniden karşı karşıya geldiler... Ümit Karan mı Kirita mı? Ümit Karan ve Kirita yıllar sonra yeniden bir müsabakada karşı karşıya geldi. İşte kazanan isim.....

  • BETA tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dert Bende Filmi'nin Galası Yapıldı 05:31

Dert Bende Filmi'nin Galası Yapıldı

Başrollerini Ümit Kantarcılar, Onur Dilber'in Paylaştığı Dert Bende Filmi'nin Galası Ünlülerin Katılımıyla Gerçekleşti. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.491 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm 03:45

Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm

Sensiz yarım kaldım. Bunu yalnız sen bilirsin. Sensiz solup gittiğimi Kimse bilmez ama sen bilirsin Yağmurda seni düşünüp Gözü yolda bekleyen sen değilsin O Ceylan gözlerini süründüren sözlerini sevdim amma Artık sensiz ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi 03:31

Tuna Kiremitçi Ceren Gündoğdu Sevmek Mi Sevilmek Mi

Sevmek mi Sevilmek mi (Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III) şarkı sözleri ile Yolunda gitmeyen şeylerim var istersen Bildiğin sonlara benzeyen Suçluluklar, kalp ağrısı, vesaire Halimi yok ki hiç anlayan Kınında bekleyen..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.142 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor 04:06

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seveni alıyor da Kalbimi acıtıyor Dünya Bu nasıl bir rüya Ciğeri yakıyor Günümü güneşimi Geceye zifir yapan Dünya Gideni geri yolla Yarayı sarı..

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma 04:02

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma Dinle Aldanıp Durma şarkı sözleri ile; Aldanıp durma gönlüme düştün Haydi git durma sen de bir düştün Yok yok olmaz olmaz deme Şimdi sensiz nere gidem Bir baharı bırakıp da Kışa ..

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun ! 00:58

Canım Annem Bana Nar ver , Ne Olursun !

Nar, bebekler için pek çok faydasından söz edebileceğimiz sağlıklı bir meyvedir. Bu tatlı bebek bilerek ya da bilmeyerek bu mucizevi lezzetten mahrum kalıyor. bebek narı görünce ağzını kocaman acıyor ama annesi her defas..

  • Cowboy tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..