#Ümit besen baharı bekleyen müzik dinle

Survivor 2018'e Veda Eden İsim Belli Oldu 89. Bölüm Survivor 2018 00:51

Survivor 2018'e Veda Eden İsim Belli Oldu 89. Bölüm Survivor 2018

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında elenen isim belli oldu... Adaya veda eden isim Ümit Karan oldu...

  • BETA tarafından
  • 523 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerin Oyun Planları Değişti 1 Kişiyi Dışarıda Bırakırsak 91. Bölüm Survivor 2018 03:17

Ünlülerin Oyun Planları Değişti 1 Kişiyi Dışarıda Bırakırsak 91. Bölüm

Survivor 2018'de Ümit Karan'ın elenmesi ile erkeklerde Gönüllüler'den bir eksik kalan Ünlüler'de oyun planları değişti.....

  • BETA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi 03:38

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Ankara'da, trafikte tartıştığı kişilerin saldırısına uğradığı öne sürülen kick boks sporcusu Ümit Ö. (26), üzerine gelen 3 kişiyi tekme ve yumruklarla 30 saniye içinde yere düşürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, ma..

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI 01:08

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Samsun'da otomobilin yayaya çarpıp havaya fırlatma anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydan..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video) 02:33

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video)

Kahuna Music Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda. Kusura Bakma Birden Geldin aklımdan içimden Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen Sana kızgın sana hasret yine ben..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA 04:16

Kubat feat. Fuat - KOCA DÜNYA

KOCA DÜNYA şarkı sözleri ile Kötü insanların şerrinden bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların arından bir gün Yıkılıp gidecek şu koca dünya Namussuz kulların einden bir gün Yok olup gidecek şu koca dün..

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

 Awaze Bazidê Dilem Tene Maye 04:39

Awaze Bazidê Dilem Tene Maye

Türkçe Çevirisi Yüreğim acılıdır Yüreğim eriyor Aşk ve mutluluk bize göre değil Ben ketumum ama kimsenin umurunda değil Sense sahipsiz, çaresiz, bahtsızsın Sen kırılmış, küsmüş, yarım kalmışsın Ölümü bekleyen beni görmü..

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Söz | 2.Bölüm 2:03:33

Söz | 2.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor! 03:35

Ümran'ı görenler gözlerine inanamıyor!

Balıkesir'de yaşayan Ümran Dut'u sosyal medyada gören kimse inanmıyor... Genç kızın gözleri yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle çocukluğundan beri yüzde 5 görüyor. Ümran Dut, yetkililerden yardım bekliyor. Sosyal medyada p..

TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek 04:32

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek

Başkan Fatma Şahin Vatandaş Mağdur Edilmeyecek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te 23 mahallede doğalgaza geçişin zorunlu kılınmasının ardından kamuoyunda cevap bekleyen önemli konularda açıklamalarda ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi 01:32

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi

İtalya’yı bekleyen büyük tehlike İtalya’da halk, anayasa değişikliğine hayır dedi. Referandum sonrası Başbakan Renzi istifa edeceğini açıkladı. Remzi’nin istifa kararı İtalya’nın AB’den kopacağı yorumlarını beraberinde g..