#Ümit besen baharı bekleyen müzik dinle

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:38

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat, ölümle burun buruna geliyor; Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emri..

Ustura Dönüyor Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:47:32

Ustura Dönüyor Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Ustura Dönüyor Machete Kills Türkçe Dublaj Hd Film İzle Ustura Dönüyor – Machete Kills filminin konusunda ABD hükümeti tarafından görev verilen eski ajan Machete Cortez , yeni bir görev için Meksikaya seyahet etmek zorun..

  • PengoTV tarafından
  • 14.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaya Geçidinden Geçen Amcanın Aklını Alan Motorcu 00:10

Yaya Geçidinden Geçen Amcanın Aklını Alan Motorcu

Kırmızı ışıkta bekleyen motosikletli eleman istemsiz de olsa motosikletine verdiği gaz ile yay geçidinden o an geçmekte olan amcayı korkutmuş..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümden elektrik direği kurtardı 00:33

Ölümden elektrik direği kurtardı

Kocaeli’de meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Kaldırımda bekleyen yayaların ölümden elektrik direği sayesinde kurtulması da saniye saniye görüntülere yansıdı. Kocaeli’de gerçekleşen trafik kazala..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Ekmek Yüklü Kamyonet İnşaat Çukuruna Düştü 01:52

Ekmek Yüklü Kamyonet İnşaat Çukuruna Düştü

Ankara’da aynı istikamette seyreden hafif ticari araçla çarpışan ekmek yüklü kamyonet, beton bariyerleri aşarak inşaat çukuruna düştü. Araç içinde sıkışan kamyonet sürücüsü yaralanırken, bayiye gitmeyi bekleyen taze ekme..

Polis Memurunun Arabasını Çalmak İsteyen Hırsızların Hazin Sonu 01:20

Polis Memurunun Arabasını Çalmak İsteyen Hırsızların Hazin Sonu

Şili'nin başkenti Santiago'yada kalabalık bir grup hırsız, yolun kenarında park halinde bekleyen aracı gözlerine kestirmiş ve çalmak için hamlede bulunmuş. Otomobilin sahibi o an mesai dışında olan bir polis memuru çıkmı..

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

15:17 Paris Treni Türkçe Altyazılı Fragmanı

Amerikan askerleri olan Spencer Stone, Anthony Sadler ve Alek Skarlatos, Paris treninin yolcuları arasındadır. Sakin bir yolculuk yapmayı bekleyen üçlünün bilmediği şey ise büyük bir IŞID atağına hazırlanmakta olan Ayoub..

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı, Ferhat'ın gönül yaralarını sarmaya çalışıyor; ikili arasında yeni bir yüzleşme baş gösteriyor! Ferhat'ın göründüğü gibi biri olmadığını anlayan Aslı, Ferhat'ın geçmişi..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 23. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Öldü sanılan Oktay geri dönüyor; intikam için ilk olarak Meryem'in karşısına çıkıyor! Onca yaptığı kötülüklerden sonra öldü zannedilen Oktay, gizlice tedavi olmuştur. Oktay, kendisin..

Yanan Binadan Kaçan Annenin Aşağı Fırlattığı Çocuğu Havada Yakalayan İtfaiye Eri 01:13

Yanan Binadan Kaçan Annenin Aşağı Fırlattığı Çocuğu Havada Yakalayan İ

Yanan binanın balkonundan itfaiyenin dayadığı merdiven vasıtasıyla kaçmaya çalışan ailenin korku dolu anları yine itfaiyenin kamerasına yansıdı. Merdivenlerden kucağında çocuğuyla inmeye çalışan kadın çocuğu aşağıda bekl..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Işıkta Köpek Bekledi Yaya Beklemedi 00:34

Kırmızı Işıkta Köpek Bekledi Yaya Beklemedi

Ankara'da yaya geçidinde bekleyen sokak köpeği karşıdan karşıya geçmek için yeşil ışığın yanmasını beklerken, bir yaya ise kırmızı ışıkta geçti...

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feci Kaza Kameraya Böyle Yansıdı 00:48

Feci Kaza Kameraya Böyle Yansıdı

Trafik ışıklarında bekleyen otomobilin arkasına hızlı ve ani şekilde çarpan motosikletli genç yere savruldu....

Yavru Fili Aslanlardan Kurtaran Bufalo Sürüsü 01:37

Yavru Fili Aslanlardan Kurtaran Bufalo Sürüsü

Yavru fili mideye indirmek için toplanan aslanlar bufalo sürüsüne takıldı. Güney Afrika'da milli parkta çaresiz bir şekilde ölümü bekleyen yavru filin yardımına koşan bufaloların o anları böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyonun Önüne Fırlayan Çocukları İçin Kendini Yola Atan Kadın 00:32

Kamyonun Önüne Fırlayan Çocukları İçin Kendini Yola Atan Kadın

İngiltere'nin Norfolk şehrinde yolun karşısına geçmek için bekleyen çocuklar birden kamyonun önüne atlıyor. Annelik duygusu ile bir kadın da kendini yola atıyor. Kamyon şoförünün dikkati sayesinde facia önlenmiş oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hellraiser Judgment Fragmanı 01:54

Hellraiser Judgment Fragmanı

Korku filmi serisi Hellraiser’ın 10. filmi olan “Hellraiser: Judgment”ın ilk fragmanı görücüye çıktı. İlk filmiyle 1987 yılında tanıştığımız seri Clive Barker tarafından yaratılmıştı. Yıllardır korku filmleri için makyaj..

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı 00:25

Alişan Ve Buse Varol Çağla Şikel'in Partisinde Neler Yaşadı

Ünlü türkücü Alişan, Dostlar Mahallesi dizisinde tanışıp sevgili olduğu Buse Varol’la birlikte yakın dostu Çağla Şıkel’ın Cihangir’deki doğum günü partisine katıldı. Çağla Şıkel’in gecikmeli doğum günü partisi önceki akş..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 27. Bölüm Fragmanı 00:54

Meryem 27. Bölüm Fragmanı

Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, Oktay'ı öldürmeye kalkıyor; Oktay son kozunu oynuyor! Oktay'ın elinden kurtulmayı başaran Meryem, ondan tamamen kurtulabilmek için silahı ona doğrultuyor. Oktay'ı öldürmemek iç..

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Başörtülü Olduğu İçin Kadro Evrakı Gözlerinin Önünde Yırtıldı 02:34

Başörtülü Olduğu İçin Kadro Evrakı Gözlerinin Önünde Yırtıldı

Mardin’de 28 Şubat sürecinde başörtülü olduğu için, imza bekleyen kadro evrakı gözünün önünde yırtılıp işten atılan ve özel yetenekle kayıt yaptırmaya hak kazandığı üniversiteden de geri çevrilen Nurcan Ayanoğlu, yaşadık..

Önce Adama Çarptı Ardından Bahçeye Uçtu 00:37

Önce Adama Çarptı Ardından Bahçeye Uçtu

Karaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce kaldırımda bekleyen adama ardından büfe önündeki üniversite öğrencisine çarptı. Feci kaza kameralara saniye saniye yansırken, aracın altında kalan talih..

Balıkları İzlemek İçin Muhteşem Bir Yer Seçen Köpek 00:14

Balıkları İzlemek İçin Muhteşem Bir Yer Seçen Köpek

Bu köpek cinsleri nden hep mutsuz yahu? Sürekli bir gemisini bekleyen İsmail abi modundalar. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Maket Trafik Polisi Arabasını Gerçek Sanan Şaşkın Sürücü 00:58

Maket Trafik Polisi Arabasını Gerçek Sanan Şaşkın Sürücü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden tatil için Çanakkale'ye gelen sürücü, ehliyetini unutunca, dönüş yolundaki polis maketini gerçek zannetmiş. Ceza yememek için 1.5 saat aracın gitmesini bekleyen beklemiş. Aracın hareket etmed..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasabın Önünde Bekleyip Etini Aldıktan Sonra Evinin Yolunu Tutan  Köpek 00:20

Kasabın Önünde Bekleyip Etini Aldıktan Sonra Evinin Yolunu Tutan Köpe

İzmir'deki bir mahalle kasabının en sadık müşterisi ile tanışın. Her gün kasabın önünde etini almak için bekleyen bu sevimli köpek payını aldıktan sonra nasıl da evinin yolunu tutuyor. ????..

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..