#Ümit besen bundan İbaret müzik dinle

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa 02:15

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa

İsviçreli doktorlar, hastaların kendi burunlarından toplanan kıkırdak hücrelerini, hasarlı kıkırdağa sahip olan 10 yetişkinin dizlerinin tedavisi için kullandılar. Başarılı şekilde sonuçlanan kıkırdak nakilleriyle araştı..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla 06:40

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla Dinle Şarkı Sözleri : Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen yıpranan benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüre..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke Çalındı 01:00

DÜNYA HABERLERİ: Berlin Bode Müzesi'ndeki 100 Kiloluk Saf Altın Sikke

Berlin’deki Bode Müzesi'nde sergilenen 100 kilogram ağırlığındaki saf altın sikke çalındı. Alman polisi 53 santimetre çapında, üç santimetre kalınlığındaki Kanada Doları altın sikkenin pazartesi sabah saatlerinde çalındı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..