#Ümit besen bundan İbaret müzik dinle

Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!! 03:16

Fulin'den Aleyna Tilki'ye Ağır Hakaret!!

Yine bir Aleyna Tilki tartışması.Gün geçmesin ki yeni bir Aleyna vakası yaşanmasın.En son olarakta Fulin,son günlerde yıldızı iyice parlayan Aleyna Tilki için zihinsel gelşimimi henüz tamamlanmamış dedi.Bundan sonra ikil..

  • ANKA tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat Şarkısı - Dünyanın En Berbat Evlenme Teklifi! 04:06

Hayat Şarkısı - Dünyanın En Berbat Evlenme Teklifi!

Hayat Şarkısı dizisinde tarihe geçecek en kötü evlenme teklifi nasıl edilir,bundan daha duygusuzu ne olabilirki diyeceksiniz....

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Photoshop Tutorial _ Change Background _ Mixing Color Grading 08:34

Photoshop Tutorial _ Change Background _ Mixing Color Grading

Photoshop cs5, cs6, cc Ve Diğer Ürünler İle Uygun Kullandığımız Teknik Tamamen Photoshop Programı İçerisinde Yer Alan Klasik Yöntemler İle Hazırlanmıştır. Kısacası İstediğiniz Photoshop Programının Versiyonu Photoshop C..

Photoshop Bokeh Efekti _ Fotoğraf Renk Efektleri 07:26

Photoshop Bokeh Efekti _ Fotoğraf Renk Efektleri

Fotoğraf Düzenleme Eğitiminde , Photoshop Programında Bokeh Efekti Nasıl Yapılır Bundan Bahsettim. İyi Seyirler.Profesyonel Fotoğraçıların Ve Düğün Fotoğrafı Çekenlerin Sürekli Kullandığı Bokeh Efekti Basit Olduğu Kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdogan Senin Uçakların Bakalım Türkiye'ye Nasıl Gelecek 01:44

Cumhurbaşkanı Erdogan Senin Uçakların Bakalım Türkiye'ye Nasıl Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş iznini iptal etmesiyle ilgili, 'Bundan sonra senin uçakların bakalım Türkiye'ye nasıl gelecek? dedi...

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu 01:55

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu

Hollanda genel seçimlerini, 33 milletvekili çıkaran faşit Başbakan Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı. Diğer faşit Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi ise ikinci oldu..

 Apple-1  40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat 01:25

Apple-1 40 Yıllık Bilgisayara Rekor Fiyat

Teknoloji hızla değişiyor. Bundan 40 yıl önce üretilen cihazların değeri günümüzde yüzbinlerce dolarla ölçülüyor. Bu cihazlardan biri olan Apple-1, mayıs ayında açık artırmayla satılacak. Çalışan 8 cihazdan biri olan cih..

Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895 03:15

Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895

Sinema tanımına uygun ilk film olan Arrival of a Train at La Ciotat’ın 1895 yılında Lumiere kardeşler tarafından çekilmesinden sonra tarihin ilk korku filmi bundan sadece bir yıl sonra George Melies tarafından çekilmişti..

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek 01:58

Elektronik Araç Yasağı Uçak Yolcularını Nasıl Etkileyecek

Bundan böyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki bazı havalimanlarında Amerika uçaklarına binen yolcular, cep telefonlarından büyük elektronik cihazlarını bavullarına koymak zorunda kalacak..

Pırdino 10.Bölüm 13:07

Pırdino 10.Bölüm

Küçük dostları Sansar ve Porsuk Tarık'ı çok sevmişlerdir. Porsuk'un macera aşkı da Sansar'ı zor durumda bırakmıştır. İkisi birlikte arabanın arkasına saklanıp şehre doğru yolculuğa başlamışlardır. Sansar ve Porsuk artık ..

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı 06:12

Adile Naşit Parmak Çocuk Masalı

11 Aralık 1987 Yılında hayata gözlerini yuman Masal Teyze Adile Naşit 1930 yılında bundan tam 86 yıl önce bu gün gözlerini dünyaya açmıştı. Türk sinemasına , Tiyatrosuna yıllarca emek veren başarılı sanatçımızın tüm sebe..

Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

Battlefield 1 Bölüm 3 Part 1 16:45

Battlefield 1 Bölüm 3 Part 1

Herkese Merhaba ben ömer Battlefield 1 oynuyoruz 2. partı bundan sonra gelicektir iyi seyirler..

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Birbirine Girdi Onları Kimse Ayıramadı! 10:43

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Birbirine Girdi Onları Kimse Ayıramadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Gamze Taşkın, Bahar Candan'ın herkesi eğlendirdiğini ve kendisini çok güldürdüğünü söyleyince ikili arasında kavga çıktı. Bahar eğlendirme..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması 02:22

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Bloomberg International'a mülakat veren Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen mülakatta Yıldırım, Asla hayır verenleri 'Niye hayır verdin?' diye sorgula..

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Mancınık Yöntemiyle Kedi Kurtaran Adana İtfaiyesi 03:48

Mancınık Yöntemiyle Kedi Kurtaran Adana İtfaiyesi

Her yerde kurtarma adı altında geçiyor ama ben burda kurtarma gibi bir durum göremedim ki. Kedi kendi düşseysi bundan daha soft düşerdi, bildiğin yere çarptı...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Voleybol Maçında Bayıltan Smaç 00:28

Voleybol Maçında Bayıltan Smaç

Bir sayı almak bu kadar mı zor olur. Voleybol tarihi ne böyle bir mücadele gördü ne de bundan sonra kolay kolay görecek. 27 Ekim 2012 Kadınlar 1.Voleybol Ligi İlbank - Fenerbahçe Maçı 5.Set. Nevşehir'de Voleybol Erkekl..

Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj 1:20:13

Neşeli Dalgalar 2 Dalgamanya Türkçe Dublaj

Cody Maverick dünyanın en büyük dalgalarının bulunduğu bir meydanda yeni maceralara ve savaşlara yer açmak için çırpınan, bunun üzerine The Hang 5 olarak bilinen rezil bir sörf grubuna ikna etmeye çalışan, meydan okumaya..

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar! 03:02

Bodrum Masalı 39.Bölüm - Hayaller Hayatlar!

Su, hayallerinden vazgeçmiyor; Kelebek ile yine çatışma noktasına geliyorlar! Su, erkenden pizzacıya gider ve tek başına müşterilerle ilgilenmek zorunda kalır. Kelebek'in sürpriz ziyareti, romantik anlara sahne olur. İki..

  • ANKA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Helsing Film İzle 2:11:28

Van Helsing Film İzle

Hayatı boyunca insanlara yardım etmek için yemin eden bir adam büyük uğraşlar sonuncunda transilvanyada yaşanan büyük sırlarla dolu olayı çözmek için yola çıkacaktır. Fakat bu yolculukta karşısına çıkacak rakipler daha z..

  • Tv Series tarafından
  • 22.917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata 01:21

IKBY'nin Referandum Kararına Türkiye'den Sert Tepki- Vahim Bir Hata

Kapıyı kapatalım Barzani'nin 25 Eylül'de yapılacağını açıkladığı sözde bağımsızlık referandumu, bölgedeki Türkmen ve Arapları dışlayan bir kaos projesi. Irak Kürt yönetimi Türkiye'nin uyarılarını dinlemediği takdirde bir..

Labirent Oyunu Film İzle 1:34:32

Labirent Oyunu Film İzle

Frikke bir bilgisayar oyununun birden gerçek hayattaki insanları içine çekerek oyuna dahil ettiğini farkeder fakat oyunun içinde kendide olacak bundan kaçamayacaktır. Labirent Oyunu - Labyrinthus 2014 full hd film izle. ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.424 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demirkol'dan Forma Çıkışı Hepinizi Dava Edeceğim 00:55

Demirkol'dan Forma Çıkışı Hepinizi Dava Edeceğim

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. maçında deplasmanda Kosova'yı 4-1 yendi. Karşılaşmanın ardından forma konusuna değinen yazarımız Mehmet Demirkol, Bundan sonraki forma beyaz forma olmazs..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor 01:17

AB'de Roaming Ücretleri Kalkıyor

15 Haz 2017 tarihinde yayınlandı Avrupa Birliği'nde seyahat edenler bundan böyle cep telefonları ile konuştuklarında, mesajlaştıklarında veya veri hizmetlerini kullandıklarında roaming ücreti ödemeyecek. Konu 10 yıl tart..

Demet Akalından Büyük İtiraf 01:07

Demet Akalından Büyük İtiraf

Bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen Demet Akalın sosyal medyada bundan sonra kimse ile tartışmayacağını dile getiriyor. Demet Akalın Yeni Albümünü çıkaran Tarkan içinse iki gün sonra bizim devrimiz bitiyor Ta..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız 05:48

Kılıçdaroğlu- -Adalet Yolundaki İlk Can Kaybımız

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dünkü yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren Mamak ilçe örgütünden Hasan Tatlı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin, “Çok üzgünüz adalet yolundaki ilk kaybımız. İnşallah bundan sonra buna benze..

Survivor Panorama-Sabriyenin Vedasının Ardından Art Arda İtiraflar! 02:27

Survivor Panorama-Sabriyenin Vedasının Ardından Art Arda İtiraflar!

Elenen yarışmacıdan itiraf: Sabriye'nin dönme vakti geldi Survivor Panorama'da konuk olan elenen yarışmacılardan Gökhan Gözükan, Sabriye'nin performansının bundan sonrası için yeterli olmadığını ifade etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor! 05:36

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor!

Fuat'ı, Ankara'ya götüren Fatih ve Dayı'nın bulunduğu helikopter düşüyor! İsimsizler sezon finali bölümünde Fuat'ın anlatacağı sırlar ile hizmetin tüm oyunlarını ifşa etmek isteyen ve onu Ankara'ya götürmeye karar veren ..

  • ANKA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce