#Ümit besen bundan İbaret müzik dinle

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Chat Nedir 03:30

Chat Nedir

Chat, sohbet etmek, dostça, arkadaşça konuşarak hoşça vakit geçirmek demektir. İlk online Chat Talkomatic adıyla 1973'te, deniz aşırı olan chat ise 1989'da Amerika Finlandiya arasında gerçekleştirildi. Ülkemize chat mev..

Black Friday Nedir 02:53

Black Friday Nedir

Black Friday, kara cuma. Mağazaların yüksek oranda indirimler yaptığı thanksgiving yani Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününe denk gelir. Amerika'da şimdi izleyip komik bulup güldüğümüz alışveriş ve tüketim çılgınlığı..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Orhan Gencebay Herkesi İyi Niyetle Bakmaya Davet Etti 00:34

Orhan Gencebay Herkesi İyi Niyetle Bakmaya Davet Etti

Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre Arnavutköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Dostlarda yemek yediğini söyleyen Orhan Gencebay, çalışmalarının iyi gittiğini, her şeyin bundan sonra daha iyi olacağını söyledi. Giderayak i..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Acırsak Acınacak Hale Geliriz 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele konusunda, Hukuk içerisinde ne gerekiyorsa bugüne kadar ne yaptıysak, bundan sonra da onu aynen yapmaya devam edeceğiz. Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz. dedi...

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Epilepsi Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 02:14

Epilepsi Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Epilepsi tedavisinde cerrahi yöntem her hastaya uygulanmaz. Öncelikle beş sene kadar ilaç tedavisinin sürdürülmesi ve bundan sonuç alınıp alınmadığının değerlendirilmesi gerekir. Epilepsi cerrahisinde nöbete yol açan oda..

  • NABIZ tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu 04:31

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu

Sarıyer’de otomobilden indiği esnada kaldırım ile apartman arasındaki boşluğa yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü düşen 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek, feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası Sarıyer Belediyesine..

Önceki Araca Kaza Yaptırma 00:31

Önceki Araca Kaza Yaptırma

Öndeki arabayı sıkıştırıyorlar ve sürücü dikkatini kaybediyor ve kaza yapıyor ama kaza yaptıranlar bundan çok memnun görünüyorlar ...

  • JET TV tarafından
  • 1.133 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Ayıcıklarına Sarılarak Uyuyan Fareler 00:50

Ayıcıklarına Sarılarak Uyuyan Fareler

Bu fareler filmlerde hep sansey oluyorlar ama şu hallerine bak ayıcıklara sarılarak uyuyorlar. Kung fu panda ve ninja kaplumbağalar bundan hiç hoşlanmayacak...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Travesti Sevgilisi Olan Adam 00:40

Travesti Sevgilisi Olan Adam

Adamın hem travesti sevgilisi var hemde bundan gurur duyuyor nasıl bir durum anlayamadım..

  • JET TV tarafından
  • 2.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağla Şikel Alişan İle Dostluğumuz Devam Ediyor Dedi 01:05

Çağla Şikel Alişan İle Dostluğumuz Devam Ediyor Dedi

Geçtiğimiz günlerde ''Bundan sonra yoluma yalnız devam edeceğim'' açıklaması yapan ve bu açıklamanın ''Alişan & Çağla Şikel dostluğu bozuldu'' şeklinde yorumlanması üzerine bir açıklama yapan Çağla Şikel, Alişan ile hala..

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Magazin D Moda Çekimleri İpek Görmüş Irmak Atuk 5 Şubat 2018 07:15

Magazin D Moda Çekimleri İpek Görmüş Irmak Atuk 5 Şubat 2018

Tarzıyla İstanbul'un en şık hanımlarından biri olan İpek Görmüş bundan böyle MODA çekimleri ile Magazin D'de olacak.. İpek Görmüş'ün ilk konuğu Model Irmak Atuk oldu ....

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2018 - TV'de Yok  Marcus'un İlginç Sandık Planı 01:32

Survivor 2018 - TV'de Yok Marcus'un İlginç Sandık Planı

Hakan'la birlikte barakayı temizleyen Marcus, daha sonra sandığın içine girdi ve bundan sonra sandığın içinde uyuyabileceğini söyledi...

  • BETA tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz' 00:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ölürüz De Oradan Bir Daha Dönmeyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Makedon mevkidaşı İvanov'la ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan ve Makedonya arasındaki isim sorunu ile ilgili soruya Burada hiçbir tereddüt söz konusu ..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Adanalıların Karla İmtihanı 00:20

Adanalıların Karla İmtihanı

Adana’da yaklaşık 10 dakika süren fındık büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, caddeler kar yağmışçasına beyaza bürünmüş tabi ki Adana halkı bundan fazlasıyla etkilenmiş...

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpek Balıklarının Midesinde Bulunmuş En İlginç 8 Şey 06:01

Köpek Balıklarının Midesinde Bulunmuş En İlginç 8 Şey

İnsanoğlu köpekbaliklarına büyük bir korku ve bundan doğan bir çeşit saygı duymaktadır. Hepimiz belgesellerde ya da beyaz perde de köpek balıklarının farklı halleriyle karşılaşmışızdır. Peki bir köpek balığının midesinde..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Ülkemize Yönelen Her Terör Tehdidini Kararlılıkla Bertaraf Edeceğiz 00:43

Başbakan Yıldırım: Ülkemize Yönelen Her Terör Tehdidini Kararlılıkla B

Başbakan Yıldırım, Bugün olduğu gibi bundan sonra da ülkemize yönelen her terör tehdidini aynı kararlılıkla bertaraf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. dedi...

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi 03:33

Gerçek Hayatta Araba Parçalayan Ryu Hoshi

1987'den itibaren Street Fighter'in baş karakteri olan Ryu'nun hatırlanıcağı üzere araba parçalamayla bilinir. Eleman bundan yola çıkarak bunu gerçek hayata yansıtmış. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet 01:00

Doğu Guta'da Kimyasal Vahşet

Esed rejimi yine katliam yaptı... Dün gece Doğu Guta'nın Duma beldesine düzenlenen kimyasal silah saldırısında 75 sivil hayatını kaybetti, 1000'den fazla sivil gazdan etkilendi. Bundan tam bir yıl önce, İdlib'te Han Şeyh..

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018 06:27

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018

Amerika'dan dönen ve Magazin D muhabiri Emrah Günel'e röportaj veren İrem Derici'den çok özel itiraflar .. İşte İrem Derici'nin çarpıcı açıklamaları : Platonik takılıyorum bu aralar, haberi yok ama uzaktan beğendiğim bir..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce