#Ümit besen bundan İbaret müzik dinle

Restoran ve kafeler açılacak mı? 02:07

Restoran ve kafeler açılacak mı?

AŞILANANLARIN SAYISI 3.5 MİLYONU AŞTI AMA MUTASYON ALARMI KISITLAMALARIN KALKMASINI ZORLAŞTIRDI. BUNDAN BÖYLE VAKA SAYILARINA BAKILARAK İLLERDE FARKLI KARARLAR GÜNDEME GELECEK. BAKAN KOCA'NIN İŞARET ETTİĞİ BU YERİNDE K..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

Boşanma aşamasındalardı 02:03

Boşanma aşamasındalardı

BIRAKIN KADINLARI KATLEDİP BUNDAN UTANÇ DUYMAYI BİR DE İŞİ ŞOVA DÖKENLER TÜREDİ..BURSA'DA BİR ANNE BABA BU SABAH ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADI. EŞİNDEN BOŞANMA AŞAMASINDA OLAN KIZLARINI KANLAR İÇİNDE GÖREN ÇİFTİN ACI FERYA..

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem 05:08

Bakan Koca duyurdu- Karantina ve PCR testinde yeni dönem

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Bakan Koca, toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Koca, tarama amaçlı ve temaslı kişilerde PCR testi zorunluluğunu kaldırdığını, bundan böyl..

Suriyeliler nasıl geldi, nasıl gider 09:49

Suriyeliler nasıl geldi, nasıl gider

Suriyeliler nasıl geldi, nasıl gider? Bundan sonra ne yapılması gerekiyor?..

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları - 08:56

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkisini kaybederken Maymun çiçeği virüsü yayılmaya başladı. Koronavirüs henüz bitmesede etkisi azaldı ve vaka sayılarında büyük düşüş oldu. Tam bundan kurtuluyoruz derken yeni ve k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HER ŞEY BAŞLADI! Tarihe Geçecek Dönemdeyiz! 1:26:47

HER ŞEY BAŞLADI! Tarihe Geçecek Dönemdeyiz!

Olağan Üstü Zamanlardan Geçiyoruz Tarihi Bir Dönemdeyiz! Bundan Sonra Ne Olacak? Olanlardan Sonra Bunlara Dikkat! Uluslararası Yardım Çağrısı Topraklarımız Çok Değerli Bu Zorlu Günlerde Herkese Sabır Diliyoruz...

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem 52:18

ABD Seçimlerine Darbe! | Hamza Yardımcıoğlu ile Gündem

ABD seçimleri konusunda yaşanan yeni ve çok önemli gelişme, bundan sonraki süreci nasıl etkileyecek? Donald Trump mı Joe Biden mi? Hangi ismi temsil eden kesim bu güç dengesinde öne çıkacak?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 9 ay önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle 1:27:12

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle

Dragon ve Bull çoğu zamanlarını çapkınlıkla ve birilerini takip etmek için ajanlık yaparak geçiren çocukluk arkadaşlarıdır.Bu ikilinin yakınlarında Çin’den değerli el sanatlarını batıya pazarlayan kaçakçı bir çete vardır..

  • Film İzle tarafından
  • 14.943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı 05:19

17 Kişilik Öğrenci Servisinden 42 Kişi Çıktı

Sivas'ta polis ekipleri yaptıkları uygulamada 17 kişilik bir öğrenci servis minibüsüne 42 öğrenci alındığı tespit etti. Öğrenci servisinin şoförüne, 199 lira para cezası uygulandı. Sivas'ta öğrenci velilerinin ihbarı ü..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması 00:26

Alişan'ın Çağla Şıkel'i Çıldırtması

Her Şey Dahil adlı programda gösterdikleri başarılı performansla adlarından söz ettiren Alişan ve Çağla Şıkel, aynı zamanda günlük hayatlarında da çok yakın iki dost. Birbirlerine olan yakınlıklarıyla magazin dünyasında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..