#Ümit besen bundan İbaret müzik dinle

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Triger Kayışı Koparsa Ne Olur? 01:14

Triger Kayışı Koparsa Ne Olur?

Triger kayışı kopması, triger kayışı değişim sürelerinin aksatılması sonucu gerçekleşmektedir. Triger kayışı, kauçuk yapıda bir malzeme olduğundan zaman içerisinde sertleşip, üzerinde çeşitli çatlaklar oluşabilmektedir. ..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu! 05:18

Kısmetse Olur - Melis Adnan'dan Hesap Sordu!

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan son bölümde, Melis, Adnan ve Kemal arasındaki samimiyetin dostluklarını bozulmasında en önemli sebep olduğunu söylüyor. Adnan, Melis'ten özür diliyor!Kısmetse Olur'un eski dostl..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması! 01:00

Mustafa Ceceli'nin Eşinden Boşanması!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşinden boşandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli eşi Sinem Ceceli ile olan evliliğini sonlandırdı. 9 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı boşandığın..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 ) 1:54:09

Kartal Türkçe Dublaj Hd İzle ( 2011 )

Genç kızların son dönemdeki sevgilisi Channing Tatum'u başrole taşıyan bu son dönem kılıç ve sandalet filmi, Devlet Düşmanı ile tanıdığımız Kevin McDonald'ın yönetmenliğinde çekildi. M.S. 2. yüzyıl da Roma İmparatorluğu..

Belalı Rehine Life of Crime  Film İzle 1:40:09

Belalı Rehine Life of Crime Film İzle

Filmin Konusu: Zengin bir iş adamı olan Frank Dawson’ın başına çok kötü bir olay gelir. Fidyeciler tarafından kaçırılan eşi Mickey Dawson için tam 1 milyon dolar para istenir. Fakat fidyecilerin çok şaşıracakları bir ola..

  • Tv Series tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafesteki Kadin Film İzle 1:36:31

Kafesteki Kadin Film İzle

Filmin Konusu Kötü sonuçlanan bir operasyondan sonra başkomiser Carl Morck uzun yıllardır çözümlenemeyen davaların peşinde koşan bir departmana çalışmak için atanır ve bazı davalara hiç bakmaması gerekirdi. Ama başkomise..

  • Tv Series tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanrının Çekici Film İzle 1:38:49

Tanrının Çekici Film İzle

Filmin Konusu Uzun zaman önce kardeşini kaçırıldığı için kaybeden Steinar, kardeşini kimin kaçırdığını veya ne yaptığını bilmese de bunu yapanları bulmaya yemin etmiştir. Kardeşini bulabilmek için canını verebilecek kada..

  • Tv Series tarafından
  • 5.518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Döndü 02:37

Akciğer Kanseri Tedavisi İçin Amerika'ya Giden Hülya Koçyiğit Yurda Dö

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, akciğer kanseri olduğunu söyledikten sonra hayranlarına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Tedavi için Mayıs ayında Amerika'ya giden Koçyiğit, başarılı bir ameliyat geçirdikten..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması 02:21

Bekir Bozdağ'dan Adil Öksüz Açıklaması

Dışişleri Bakanlığı tarafından Almanya'ya verilen Adil Öksüz notasına dair açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Almanya'da kendisine bu konu sorulan bir yetkili bunu yalanlamadı da,..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Tutsak  - Elifin Amcasına Kenandan Gözdağı! 03:59

Tutsak - Elifin Amcasına Kenandan Gözdağı!

Sadullah'ın cenaze töreninde Elif'in yıllar sonra karşısına çıkan amcası, onun tekrar kabusu olmaya çalışıyor ancak Bahadır ve Kenan engeline takılıyor! Sadullah'ın cenazesinde beklenmedik bir durum yaşanıyor. Elif'in ta..

  • ANKA tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 20. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..