#Ümit besen dualarım seninle müzik dinle

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Murat Yürük - Zaafımsın 04:17

Murat Yürük - Zaafımsın

Şarkı sözleri: Soracaklar neden diye... Onca güzel içinden neden sen diye... Bilmiyorlar, zaafımsın. Cevabım basit,gördüm,döndüm deliye... Uzun uzun düşünmedim, İçimden gelen sesi seni dinledim. Zoru sevmek kolay derle..

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

Gülsen-  Nazar Degmesin 04:25

Gülsen- Nazar Degmesin

Albüm Adı : Of... Of... Şarkı Sözleri: Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dok..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Görkem Yenilmez - Söz 04:12

Görkem Yenilmez - Söz

Görkem Yenilmez - Söz Şarkı Sözü Sen varsan eğer, ben sen olurum Sen yoksa eğer, toprak olur ölürüm Bir nefes değer, bin gece için Her gün yaşamak, yaşamak senin için Sen sev ki yeter, ben sen olurum Saçının bir telin..

Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin 03:53

Kenan Doğulu - Yaparım Bilirsin

Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum Kafdağı'na kaçsan da Âşıklar anlar beni her hâlimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakm..

Niye Sevmiyorsun Ki Beni - Kadirşinas - Mehmet Yıldız 14:06

Niye Sevmiyorsun Ki Beni - Kadirşinas - Mehmet Yıldız

Sana beni sevmen için bir sebep sunamam ama ... Seninle aynı Allah'a inanıyorum Yetmez mi ? . Abone olmayı Unutmayın.. İyi Seyirler....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne? 13:52

Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a istediğin gibi gidebilirsin Bahar'cım güle güle diye yorum yapınca herkesi şaşırttı. Daha sonra Gamze Taşkın,..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zor Anlaşılan Bir İsmi Olanların Yaşadığı 11 Şey 03:31

Zor Anlaşılan Bir İsmi Olanların Yaşadığı 11 Şey

Bu videoda zor anlaşılan bir ismi olanların yaşadığı şeyleri bir araya getirdik. İsmini kodlamaya alışırsın, ismin sürekli yanlış söylenir, seninle aynı adı olan birine rastlayınca sevinirsin, tanışırken ismini mutlaka t..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Messi Neymar'a Böyle Veda Etti! 00:37

Messi Neymar'a Böyle Veda Etti!

Barcelonalı futbolcu Messi: Neymar, seninle aynı takımda yıllar boyunca oynamak benim için büyük bir zevkti. Kariyerinin kalan kısmında başarılar dilerim..

  • OFSAYT tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Utangaçlar İçin 12 Korkulu Durum 04:21

Utangaçlar İçin 12 Korkulu Durum

Bu Hayat Okulu videosunda utangaç insanların yaşadığı korkutucu durumları derledik. Sunum yapmak, yemek yerken boğulmak, derse geç kalmak, tanımadığın kişilerin seninle sohbet etmek istemesi... Bunlar utangaç insanları z..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi   Ayrılmam 04:12

Aşkın Nur Yengi Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Gönül Yazar   Biliyorsun Bir Zamanlar 03:06

Gönül Yazar Biliyorsun Bir Zamanlar

Biliyorsun bir zamanlar Seni ne çok seviyordum Kederinle üzülüyor Sevincinle gülüyordum Göz göze gelmek istemem Yüzünü görmek istemem Seninle gülmek istemem Ellerle aldattın beni Beraberce gezdiğimiz O yerlerd..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Nuray Hafiftaş  Aklı Yok 06:16

Nuray Hafiftaş Aklı Yok

Gönlüm bir sevdalı peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli mi zalim Benliğimse hayat seninle düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali..

Friendzone Nedir 04:17

Friendzone Nedir

Friendzone Nedir? Friendzone, hepimizin zaman zaman belki de her zaman karşı karşıya kaldığı komik hatta trajikomik durum aslında. Sen seversin o seni arkadaş olarak görür, sen arkadaş sanırsın o seninle ne hayaller kur..

Oyun Videosu Kaydederken Annesinden Fırça Ardından da Dayak Yiyen Çocuk 01:43

Oyun Videosu Kaydederken Annesinden Fırça Ardından da Dayak Yiyen Çocu

'Biz seninle böyle anlaşmadık anne'Oyun videosu kaydeden kardeşimiz yaptığı sesten dolayı annesi tarafından uyarılıyor. Sonrası ise biraz kötü...

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BirTanen Döngel HasRetim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:13

BirTanen Döngel HasRetim⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Seninle Konuşabilecek Kadar Heybetli Değildi Belki Kelimelerim . Ama Senin Ruhunu Yerinden Sallayacak Kadar Derindi Hissettiklerim ...

Ferdi Tayfur  Sitem 05:26

Ferdi Tayfur Sitem

seninle bir yuvamiz olsun isterdim omrum kollarinda gecsin isterdim senden baskasini nasil severdim sen beni bir turlu anlamiyorsun ben seni sevdim diye sitem mi ediyorsun ben seni sevdim diye benden kaciyorsun so..

Ayrıldıktan Sonra İlk İşi Bu Oldu 02:34

Ayrıldıktan Sonra İlk İşi Bu Oldu

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi 15 aylık eşi Feyza Aktan'dan geçtiğimiz hafta boşandı. Feyza Aktan, duruşmadan günler önce Instagram sayfasında Hayat arkadaşım... Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gele..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AŞK DUÂ'SI 04:37

AŞK DUÂ'SI

AŞK DUÂ'SI Tum Dûa'larım Seninle SİBELİM ????..

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

Hayat Sevince Güzel By Tercan Akçay 01:47

Hayat Sevince Güzel By Tercan Akçay

Tercan Akçay içerikleriyle hayat dolu resimleri eşliğinde hayat Sevince güzel ! Hayat Seninle Güzel, Tercan Akçay...

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..