#Ümit besen dualarım seninle müzik dinle

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz 08:37

Aysever İle Özdağ Arasında Göçmen Tartışması Neden Sakin Değilsiniz

Aysever ile Özdağ arasında göçmen tartışması: Neden sakin değilsiniz? Enver Aysever'in sunduğu Ayrıntılar'ın bu haftaki konukları Türkiye'nin Sesi Partisi Kurucu Partisi Ayhan Bilgen, Türkiye Komünist Partisi Genel Se..

UYARIYORUM! SEÇİM ÖNCESİ KAOS PLANI! E DEVLET VERİLERİMİZ SIZDIRIZDI! BANKA HESAPLARI TEHLİKEDE! 1:38:38

UYARIYORUM! SEÇİM ÖNCESİ KAOS PLANI! E DEVLET VERİLERİMİZ SIZDIRIZDI!

Seçim öncesi Türkiye'ye bekleyen büyük tehlike nedir? E-Devlet verileri nasıl sızdırıldı? Ümit Özdağ'ın verileri bile satılıyor mu? Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında neler yaşandı? Muhalefet medyası nerede h..

  • STUDIO AS tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Karaciğer Yağlanmasına Mucizevi Çözüm! 18:42

Karaciğer Yağlanmasına Mucizevi Çözüm!

Karaciğer yağlanması nedir? Karaciğer yağlanmasının sebepleri nelerdir? Ateş Yükselmesine Ne Yapmalıyız?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 9 ay önce
Dünyanın En Büyük Yalanı 38:59

Dünyanın En Büyük Yalanı

Önemli Hastalıklar Gözden Kaçıyor! 00:17 Tohumda Dışa Bağımlı Mıyız? 13:29 Hibrit Tohum Yasası Nedir? 22:50 Hastalıkların Gözden Kaçmasının Sebebi Nedir? 30:00 Hastalıkların Altında Yatan Sebepler Nelerdir? 35:50 En Yak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 7 ay önce
Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..

Arif Susam  Nikah Memuru 05:10

Arif Susam Nikah Memuru

Birazdan gelecek o gelin varya Araya aşk diye koydu gururu Bir imzayla bitbez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Bir imzayla bimez bizim aşkımız Durdur bu nikahı nikah memuru Ona bir iki söz diyeceği var Maziden..

Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Doyumsuz Türk Film İzle 1:13:21

Doyumsuz Türk Film İzle

Baharın kız kardeşi bir hayat kadınıdır. Bir sapıkta aynı bölgede sürekli kadınları öldürmektedir. Bahar'ın kız kardeşi bir gün kadınları öldüren adamla pazarlık yapar ve otele gider. Kadın katili Bahar'ın kız kardeşini ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 11:55

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı sinema filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Tanıtımlarında Demet Özdemir'in dansıyla oldukça heyecan yaratan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin galasına ünlü isimler akın etti. E..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş 00:15

Kamapp Messenger Yerli ve Milli , Durum ile Hikayeni Paylaş

Gaziantep Doğumlu, O Bir Milli Formalı Gazi. Ne Bip Ne de Dit, Ne İlet Ne de Dedi, Ne Laf Ne de Daf, Ne Teşvik, Ne de Destek, Duası Ümit, Zaferi Takdir Olan Sizden Biri Kamapp, Halkın Uygulaması. Yeni Durum (Status) Hika..

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı 05:43

Bakan Akar, F-16 kokpitinden Çanakkale Şehitler Abidesi'ni selamladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri'nin yeni uçuş eğitim yılının açılışını, Ege'nin kuzeyine yaptığı özel uçuşla gerçekleştirdi. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün de eşlik ettiği dörtlü..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..