#Ümit besen durdurun zamanı müzik dinle

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) 05:44

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) Dinle Melekler Ölmez şarkı sözleri ile Yüzüme bir bak korkudan eser var mı? Şarkımı dinle durduruyor zamanı Soluyor renkler bitiyor düşler Eriyor içim eriyor geri gelmez..

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak ..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Koray Avcı - Diz Dize 04:46

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Müzik Dinle Şarkı Sözleri Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zamani Yüce dağ değil idu..

Hakhan - Adı Sen 03:48

Hakhan - Adı Sen

Hakhan - Adı Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biliyorum sende ben gibi Geçtin aynı yollardan Payımıza düşeni aldık İkimizde zorlu yıllardan Şimdi gel de tut ellerimi öyle kalalım Zamanı durduralım Bırakalım ne varsa ..

Enbe Orkestrası - Hikaye 03:24

Enbe Orkestrası - Hikaye

Ben bir yarayım, öp ve geçeyim Tanıştığımız an mecnun oldum diyeyim Günlerden bir gün bir dudak okudum Bütün hayatım değişti diyeyim Hiç durmadan Hikayeler anlat bana Uydur uydur güzel hayaller kur Dünya dönsün he..

Ahmet Parlak - Usta 04:22

Ahmet Parlak - Usta

Ahmet Parlak - Usta Şarkı Sözleri Dinle Gün Kızıla Boyandı Yar Tam Efkar Zamanı İki Kadeh Mey Ver Usta Defetsin Gönül Unutanı Ne Hüzünden Ne Kederden Sırça Batmış Derinden Vurun Sazın Telinden Defetsin Gönül Sul..

  • PengoTV tarafından
  • 2.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Ezgi Özcan - Bodrum 03:15

Ezgi Özcan - Bodrum

Bodrum şarkı sözleri ile Bütün sezon iş güç stres var Şimdi hepsini kenara fırlat Aşk iş para ne varsa unut Tatil zamanı tadını çıkar Zamanın aşkları yalan dolan Sen sadece kafayı kullan Gez toz sonuna kadar yaşa Çok s..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Diz Dize 02:50

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Şarkı Sözleri Evimizin önünden dere akar denize Yaşlansaydık sevdiğim senin ile diz dize Kara yemiş dalının açtı beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı Yüce dağ değildim duman sardı b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De 03:41

Ozan Doğulu Feat Bahadır Tatlıöz - Yok De

Yok De şarkı sözleri ile Olmuyorsa kime yarar Ömrünün seyrine zarar Bu bendeki aşk olmasa Güzelliğin neye yarar Ah gönül bendeki gönül Harcıyor bire bin ömür Bu bendeki gözler kömür Mührü kapanmış senle Bu bendeki göz..

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Rafet El Roman - Sahiller 03:26

Rafet El Roman - Sahiller

Rafet El Roman - Sahiller dinle Sıra sıra tekneler Gökyüzünde yıldızlar Hafif bir rüzgar Tenimden okşar Süzer geçer Buram buram kokar Çekince ağları balıkçılar Yalın ayak inerler Yayladan aşağıya;sahile Sahiller Mehtap..

  • Candy tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı  Diz Dize Lyrics 04:46

Koray Avcı Diz Dize Lyrics

Koray Avcı Diz Dize Dinle Şarkı Sözleri lyrics: Koray Avcı - Diz Dize Evumuzun önünden dere akar denize Yaşlansayduk sevduğum senun ile diz dize Karayemiş dalinun açti beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişuz zama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen 04:22

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir - İçimdeki Sen

Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir'in, Wovie etiketiyle yayınlanan İçimdeki Sen isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Yönetmen: Ahmet Can Tekin Mix & Master..

Katy Perry - Firework 03:53

Katy Perry - Firework

Firework Do you ever feel Like a plastic bag Drifting through the wind Wanting to start again? Do you ever feel Feel so paper thin Like a house of cards One blow from caving in? Do you ever feel Already buried deep Six..

  • PengoTV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..