#Ümit besen durdurun zamanı müzik dinle

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çok Agladim 04:34

Tarkan Çok Agladim

Haykırsam, duyup gelsen uzaklardan Dokunsam bir, son bir kez sana dokunsam Sarılsam, hayallerime sarılsam Uzansam bir, yanı başına uzansam www.sozlerisozu.com Bildiğin gibi değil hiç Çok ağladım ne çok ağladım Silinmiyo..

Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti 04:12

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti

MertCan Ersoy - Dirilme Vakti Dinle Söz: MertCan Ersoy, Erman UP Nakarat:Engin Suvay Müzik: Ümit Yurdagül Mix & Mastering: Tansu Dirim Kamera: Hakan Dinç Yönetmen: Fatih Koç, MertCan Ersoy Kurgu : Metehan Ersoy, Arif Toy..

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım 03:25

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım

Kolpa & Yaprak Çamlıca - Unutmadım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geri dönme bilirim yine gidersin Sakın sevme beni yerle bir edersin İçimdeki ateşi söndüremezsin Aşk yürek ister, ki sahip değilsin Aşk yürek ister, ki sah..

Sezen Aksu Vazgeçtim 05:07

Sezen Aksu Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı 05:09

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı

Pencerede oturmuşum, oturmuş, Türküler tutturmuşum, tutturmuş Şu garip baş bir yerlere vurulmaz Gurbet ellerde gayrı durulmaz. [Nakarat] Sigaramın dumanı da dumanı Yoktur aman şu yarimin imanı Sigaramın dumanı da..

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim 02:36

Feride Hilal Akın - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim, bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah..

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Bebek Şarkıları - Çocuk Tv Karikatürler 39:53

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Be

Karpuzların büyüdüğü körfezin aşağısında, eğlenceli bir yer, evinize geri dönmeye cesaret edemezsiniz, burada eğlenceli şarkılar ve tekerlemeler yoktur. Çünkü tüm eğlenceli oyun zamanı burada, körfezde! Burada bir balık ..

Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müslüm Gürses Yağmur Duası 05:09

Müslüm Gürses Yağmur Duası

Müslüm Gürses Yağmur Duası Dinle Şarkı Sözleri : Vefasız bir talihim bir çaresiz derdim var Sanki bunlar yetmez gibi irde yardan zulüm var Nasıl yanmam nasıl ağlamam Hergün içip nasıl kahrolmam Yağmur duasımı ettin g..

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:39

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevgili Çocuklar, şimdi banyo zamanı :) Adisebaba der ki; yıkanmak çok önemli ve aynı zamanda çok keyifli bir şeydir. Banyo yapınca tertemiz olur ve misler gibi kokarsınız. Biraz suyla hatta yanınıza aldığınız bir oyunca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği 01:07

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği

Yemek yapmaktan hoşlanan insanlar, mutfakta vakit geçirmeye bayılırlar ve orada geçirdikleri zamanı daha da eğlenceli bir hale getirmek için çeşitli yöntemler, fikirler üretirler. Youtuber Alex, Kitchen Verb serisiyl..

  • Cowboy tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupalılar AB’den ne bekliyor 02:22

Avrupalılar AB’den ne bekliyor

2016 yılı Avrupa Birliği için son derece zorlu geçti. Birçokları da Birliğin bu haliyle daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. AB, Noel zamanı yeni merkez binasına kavuştu. Peki bu, kutlama için bir sebep olabilir m..

Uyku saati Gelen köpeğin hikayesi 00:35

Uyku saati Gelen köpeğin hikayesi

uyku zamanı..

  • PengoTV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce