#Ümit besen mahkumsun müzik dinle

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım 03:43

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım

Valizler toplanmadan oturalım biraz, Vakit var ayrılığa savaşalım biraz! Son kozunu oyna, bir ümit kaldıysa, Omzuma kon biraz, kanadın yorulduysa! Bir film açalım haydi gel, Bir kadeh şarap koyalım, mumları yakalım! Bun..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Zirveye Ulaşanlar 131.Bölüm 58:24

Zirveye Ulaşanlar 131.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 131. bölümünde; Bahtiyar Uyanık, Yılmaz Bayat ve Yücel Çelikbilek konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Onu Alma Beni Al” şarkısına yer v..

Zirveye Ulaşanlar 144.Bölüm 52:32

Zirveye Ulaşanlar 144.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 144. bölümünde; Esat Eşkazan, Ayşin Derbent ve Emin Özyurt konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 150.Bölüm 29:49

Zirveye Ulaşanlar 150.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 150. bölümünde; Nedim Zembilci ve Yaşar Yıldırım konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 155.Bölüm 45:18

Zirveye Ulaşanlar 155.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 155. bölümünde; Turgut Altınok, Mehmet Emin Sungur ve Arif Çalban konuk olarak yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 157.Bölüm 45:05

Zirveye Ulaşanlar 157.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 157. bölümünde; İlhan Çuhadaroğlu, Gönül Ergenekon ve Halim Hattat konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 166.Bölüm 44:19

Zirveye Ulaşanlar 166.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 166. bölümünde; Deniz Şener, Bingür Sönmez ve Nilgün Tosun konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Candan Erçetin'in seslendirdiği Daha şarkısına yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısını İngilizce Söyleyen Adam 01:57

Uzun İnce Bir Yoldayım Şarkısını İngilizce Söyleyen Adam

i m in a long narrow way , i m walking day and night,i dont know what i feel , i m walking day and night when i was born , at the same time time i walked , in a world which has two doors , i m walking day and night..

  • JET TV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ne Seninle Ne Sensiz  2.Bölüm 1.Tanıtımı 00:44

Ne Seninle Ne Sensiz 2.Bölüm 1.Tanıtımı

Ne Seninle Ne Sensiz, evliliklerini kurtarmaya çalışan aileler için yepyeni bir program! İlişkisini düzeltmeye kararlı eşler, evliliklerini kurtarmak için 'Ne Seninle Ne Sensiz'e gelecek, içlerini dökecek ve mutlu evlili..

  • ANKA tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atçalı Kel Mehmet - Fragman (22 Eylül'de Sinemalarda) 00:57

Atçalı Kel Mehmet - Fragman (22 Eylül'de Sinemalarda)

Atçalı Kel Mehmet 22 Eylül'de sinemalarda! Tarihimizden gerçek bir kahramanlık hikayesini konu alan, Atçalı Kel Mehmet” Anadolu’nun unutulmaz halk kahramanları “efeleri” destansı bir anlatımla beyazperdeye taşıyor. Gü..

Milli Takım Oyuncusu Umut Bozok'tan Piyano Resitali 00:15

Milli Takım Oyuncusu Umut Bozok'tan Piyano Resitali

Ümit milli takımı oyuncusu Umut Bozok Brüksel havalimanında piyano ile Ben Yoruldum Hayat şarkısının melodisini çaldı...

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu 02:16

Kılıçdaroğlu’nun Avukatının Gözaltına Alınması Soruldu

Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatının gözaltına alınmasıyla ilgili, Bu, yargının bir işidir. Ümit ederim, gerekli yasal işlemler sonucu isabetli karar verilmiş olur dedi...

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak 03:12

13 Yaşında Oyun Hazırladı, Hedef 1 Milyon Kişiye Ulaşmak

11 yaşında geliştirdiği TopLa adlı 3 boyutlu oyunu 10 binden fazla indirme sayısına ulaşan Ömür Efe Güçlü, şimdi de 2 boyutlu RunWall adını verdiği heyecan ve eğlence dolu yeni oyunu ile karşımıza çıktı. 2015 yılında..

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor 02:54

Ukrayna'dan Beşiz Doğuran Koyun Getirdi, Siparişlere Yetişemiyor

Mustafa Aydın, 2 yıl önce Ukrayna'dan 14 ayda iki kez doğuran ve bir batında 2 ila 5 tane yavru yapan Romanov cinsi koyun getirdi. İlk getirdiği 100 koyun 14 ayda 600 adet yavruladı. Bu koyunların hepsini satan Aydın, 30..

Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Favori kim Özen ve Özat'tan Derbi Yorumu 02:06

Favori kim Özen ve Özat'tan Derbi Yorumu

sevilen programı Soyunma Odası'nın bu haftaki konukları Önder Özen ve Ümit Özat haftasonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi...

Ya Ya Ya Şa Şa Şa İlyas Salman Türk Filmi İzle 1:22:58

Ya Ya Ya Şa Şa Şa İlyas Salman Türk Filmi İzle

Ya Ya Ya Şa Şa Şa, Ümit Efekan'ın yönettiği 1985 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Gökhan Akçura'nın yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman ve Deniz Akbulut oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Ali Kocabekir üstlenm..

  • PengoTV tarafından
  • 10.878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Ve Acun Ilıcalı Yarışmacıyı Çok Sert Uyardı O Ses Türkiye 04:27

Yıldız Tilbe Ve Acun Ilıcalı Yarışmacıyı Çok Sert Uyardı O Ses Türkiye

Ümit Durak, Yıldız Tilbe ve Acun Ilıcalı'ya 'hocam' deyince olanlar oldu. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia ediyoruz ilk önce biz atıyoruz! Mutlaka Abone Olarak ilk önce siz izleyin!!!..

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi Kabadayı 1986 Türk Filmi İzle 1:23:34

Asi Kabadayı 1986 Türk Filmi İzle

Arsaları ucuza kapatmak isteyen fırsatçı bir inşaatçıyla, fakir bir mahalle delikanlısının öyküsü. Tür: Aksiyon, Macera Yönetmen: Çetin İnanç Oyuncular: Filiz Taçbaş, Hikmet Taşdemir, Sümer Tilmaç, Hüseyin Peyda, Ümit ..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Sosyal Medyadan Tanıştığı Kişiden Hamile Kalan Kadın, Çocuğunun Babasını Arıyor 10:33

Sosyal Medyadan Tanıştığı Kişiden Hamile Kalan Kadın, Çocuğunun Babası

Gerçeğin Peşinde programına katılan Serpil Özarslan isimli kadın, sosyal medyadan tanıştığı ve adının Ümit olduğunu söylediği kişiden hamile kalmış ve şimdi 4.5 yaşındaki çocuğunun babası olan kişiyi arıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya'da Neler Oldu 2017 01:04

Dünya'da Neler Oldu 2017

Acı, gözyaşı, mücadele, direniş, ümit ve yolculuk… Özellikle Ortadoğu coğrafyası ve tüm dünyada zulüm, 2017'de de bitmedi!..

Survivor'da Ortalık Karıştı Turabi İle Hakan Arasında Gerginlik 10:39

Survivor'da Ortalık Karıştı Turabi İle Hakan Arasında Gerginlik

Survivor 2018'in ilk ciddi kavgası Hakan Hatipoğlu ile Turabi arasında yaşandı. Survivor'ın 13 Şubat Salı yayınlanan 3. bölümünde, ödül oyunu sırasında laf atmayla başlayan gerginlik büyüdü. Hakan Hatipoğlu ve Turabi bir..

  • BETA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce